نه همچین گزینه ای نیست ولی در قسمتapplication ستینگ گزینه ی FM radio هستش که 3 تا گزینه داره
نه همچین گزینه ای نیست ولی در قسمتapplication ستینگ گزینه ی FM radio هستش که 3 تا گزینه داره
من که دروغ نمی گم
میخوای از این قسمتش عکس بگیرم بزارم !
آخه به عنوان سخت افزار روی گوشی نصبه اگر نرم افزار بود می گفتیم پاک شده ولی این خیلی عجیبه
به جون بچه ام امکان نداره !
اول یه عکس از خود گوشیت بگیر لطفاً
دوستان عزیز، به نظر شما من الآن N85 رو بگیرم یا منتظر N85 8Mp باشم و یا منتظر ورود N97 به ایران باشم؟!
خواهشا یه راهنماییه کلی بکنید. در ضمن اینو بگم که دوربین توپ و صدای عالی و سرعت بالای گوشی واسم خیلی مهمه. من الآن N73 دارم و از سرعت ( خیلی پایینه ) و دوربینش ( تقریبا بده ) راضی نیستم. ولی از صداش راضیم که اینم نویز شدیدی دارهدر نتیجه میخوام موبایل جدیدی که میگیرم، این معایب رو اصلا نداشته باشه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
دوست عزیز اگه معایب و محاسن 85 رو میخوای من در پست های قبلی نوشتم . در کل گوشی خیلی خوبیه
اینم که میکی منتظر 86 یا 97 باشی به نظر من باید یه سال کامل منتظر باشی . چون تا اینا بیان بازار ایران و قیمت زیادشون بیاد پایین یه مدل دیگه ریلیز میشه بعد اون رو دوست داری
فک کنم 86 و 97 اولش بالای 1 میلیون باشن و طول میکشه بیاد پایین و البته فرق بین 86 یا همون 85 8MB با 85 فقط و فقط دوربین . به نظر innov8 یا همین 85 رو که قیمتش اومده پایین بگیر و برای دفعه بعد منتظر گوشی های سری جدید باش![]()
میبینید که fm trancmeitter وجود نداره
آقا دیدیم ، تا حالا واسم پیش نیومده . ببینم گوشیتو آپدیت نکردی ؟ ببین یه فرمتی بکن با 7370 اگه نشد آپدیت کن اگر نشد دیگه مجبوری فلش کنی . راستی فریمور گوشیت چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)