با سلام
بعد ار ساین کردن برنامه x-plore 1.56 پیغام خطا است
requierd application access not granted
گوشیمو -- کردم باز این پیغام رو میگیرم
با سلام
بعد ار ساین کردن برنامه x-plore 1.56 پیغام خطا است
requierd application access not granted
گوشیمو -- کردم باز این پیغام رو میگیرم
سلام
ورژن جدید PC suite رو نصب کردم حالا پیامها رو دارم و میتونم کپی کنم فقط مشکل اینجاس که فونتش بهم ریخته یعنی درحدی که قابل خوندن نیست .چیکار کنم؟؟؟
البته اگه متن هر پیام رو کپی کنم تو ورد یا نوت پد درست میشه اما کلی پیامه و این کار خیلی وقت میگیره
Last edited by JOSTOJUGAR; 07-11-2011 at 20:02.
اینجا هیچکی نیس راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز , تایپک زیر رو بخونیــد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
سلام مجدد
با تشکر مشکل قبلی حل شد
حالا یه مورد دیگه یه سری عکس تو INBOX گوشی دارم که میخوام عکسها رو بریزم تو کامپیوتر تعداد عکسها خیلی زیاده حدود 600 تا حالا مشکل اینجاس من اگه بخوام این عکسها رو یکی یکی تو مموری سیو کنم که اووووه کی وقتشو داره!! با pc suite که میام تو inbox از اون عکسها خبری نیست که نیست.
حالا بفرمایید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام , با برنامه X-Plore باید اینکـارو کنی . بعد از نصـب وارد محیط برنامه میشی و از قسمت تنظیمات وارد مسیج هـا میشی و همه عکس های بلوتوث شده نمایان میشه ,
همه عکس ها رو انتخاب میکنی دست جمعی انتقال میدی به مموری ..!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
سلام
من همه فایلهای X-PLORE رو گشتم عکسها نبود .یعنی نمیدونم چطوری پیداشون کنم که بعد انتقال بدم
سلام , به X-Plore بريد و با زدن دكمه شماره 4 به قسمت Message بريد و عکس هـا رو روی مموري كارت Move كنيد.
اینــم روشــ آسونتـــر بدون رفتن تو تنظیمات و Setting برنـامه .
موفق باشید!
سلام
حيف كه اينجا يه تشكر بيشتر نداره. خيلي ممنووووووووووووون .عالي بود![]()
با سلام
من میخوام دیکشنری کمبریج رو روی گوشی n73 نصب کنم ولی نصب نمیشه با اینکه نوشته برای این گوشی مناسبه! وقتی فایلش رو میخوام اجرا کنم میگه unable to open file
لطفا راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)