واقعا که مسخره است از سیو قبیلم کلی جون و تیر جم کردم
چه جوریه ؟ یه بار 4 بار که آهن رو فرو می کنی تو کمرش عقرب میشه یا بار 1000 بار هم هیچی نیمشه میشه بگید قاعده زدن این یارو چه جوریه ؟
واقعا که مسخره است از سیو قبیلم کلی جون و تیر جم کردم
چه جوریه ؟ یه بار 4 بار که آهن رو فرو می کنی تو کمرش عقرب میشه یا بار 1000 بار هم هیچی نیمشه میشه بگید قاعده زدن این یارو چه جوریه ؟
بالاخره من بعد از یک سال دوباره بازی رو استارت زدم. قبلاً از سیو بازی بک آپ گرفته بودم.
بازم چند تا مرحله دیگه رفتم. خیلی بازی جالب شده.
الان دوباره به مشکل برخوردم:
1- توی اون مرحله ای که باید روی لباس نظامی 3 تا مدال بذاری هستم. هر 3 تا مدال رو روی لباس گذاشتم ولی اتفاقی نیوفتاد.
2- از همه مهم تر یه ساعت توی اتاق هست که باید تنظیم بشه. ثانیه شمارش وایستاده. نمیدونم باید روی چه ساعتی تنظیم کنم.
3- یه در بزرگ قفل شده هم پایین هستش که تا حالا 2 تا چراغش روشن شده. یکیشماره 3 اون یکی 7
دوستان کمک کنن
شما یکی از مدال هارو که زیر یه کمد یا میز بود پیدا کردی..؟؟
در ضمن مدال هارو باید درست مطابق شکلشون بچینی..؟
آره
هر 3 تا مدال رو پیدا کردم. 3 تا مدال که بیشتر نیست؟؟؟
بعدش مدال ها رو روی لباس چیدم. در همه حالت های مختلف مدال ها رو چیدم اما اتفاقی نیفتاد. اصلاً باید اتفاقی بیوفته؟؟؟
حالا این زیاد مهم نیست. اون ساعته رو چیکار کنم؟؟؟؟
والا اون ساعته کلا یادم نیست 2 سال پیش بازیش کردم.
اره مدال ها سه ست هستش...خیلی راحته یه دری باز میشه...دیگه اصلا یادم نمیاد
سلام به همگی دوستان
بالاخره اون مدال ها رو حل کردم. باید با یه ترتیب خاصی قرار میدادی تا یکی دیگه از چراغ های روی در روشن بشه. الان 3 تا چراغ روشن شده. فقط مونده اون ساعته تا چراغ آخری روشن بشه. این عکسش:
عکس اولی همون در قفله
عکسای بعدی هم ساعت
من دیوونه سایلنت هیل و آهنگاشم همه آهنگا با لیریکشونو میتونید اینجا بگیرید با لینک مستقیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساعت رو من شنیدم باید روی 02:06 قرار بدی ولی رو بعضی از سایلنت هیلها عمل میکنه رو بعضی هاش عمل نمیکنه واسه من که عمل نکرد لطفا اگه رد کرید ادامه ی سیوش رو برام بزارید
سلام دوست عزیز
هر جوری روی 02:06 قرار میدم بازم عمل نمیکنه. راه حلش چیه؟؟؟؟ یعنی این همه رفتم کشک
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
توی سایت زیر راه حل مشکل ساعت رو گفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز با دقت نخوندم و تست نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)