تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 77 از 482 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه شما با احساسات حرف میزنید. بابا یه مقدار که فکر کنید متوجه میشید که یه شرکت برای به دست آوردن پول بیشتر (حالا اون چیزی که خودشون قصد کردند و دوست دارند بهش برسند) یه طرح جدیدی تصویب کرده و میخواد برنامه اش را اجرا کنه. حالا شما هر چه قدر تلاش کنید اونها عمرا از نظرشون برگردند چون فکر 1-2 روز نبوده که به این سادگی ازش برگردند و بلکه فکر و طرح تلاش چند ماهه و شاید1 سالشون است. شما خودتو بگذار جای اونطرف میای نظرتو عوض کنی و طبق نظر اونها رفتار کنی ؟!؟!

البته یه موضوع مهمتری هست که هیچکش توجه نمیکنه. تا ما ندونیم که شرکت چه قصدی داره (یعنی همه را حجمی میکنه یا حجمی را اضافه میکنه) نمیتونیم اظهار نظر کنیم و بیاییم بیانیه صادر کنیم یا زنگ بزنیم بهشون و ....

به هر حال من به نظر همه ی دوستان احترام کامل میگذارم و نظر خودم را هم به عنوان یه برادر کوچکتر ابراز کردم انشاءالله هر چه خیر است پیش آید. باید حداقل تا شنبه صبر کرد.
    باشه مصطفی
    ما تا شنبه صبر میکنیم
    در مورد اینکه ایا تاثیر میکنه یا نه.باید بگم که باید تاثیر کنه وگرنه شرکت ضرر میکنه.اینجا که دیگه دولتی نیست که هرجوری دلشون بخواد رفتار کنن
    اگه ناجور بشه خو بمشتریشون رو از دست میدن
    با معین هم موافقم.احتمالا میاد قیمتا رو میبره بالا اما به نظر شمشا ممکنه مثه سایر اینترنت دهنده ها قیمت 512 رو بالای 100 هزار تومن ببره؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخه شما با احساسات حرف میزنید. بابا یه مقدار که فکر کنید متوجه میشید که یه شرکت برای به دست آوردن پول بیشتر (حالا اون چیزی که خودشون قصد کردند و دوست دارند بهش برسند) یه طرح جدیدی تصویب کرده و میخواد برنامه اش را اجرا کنه. حالا شما هر چه قدر تلاش کنید اونها عمرا از نظرشون برگردند چون فکر 1-2 روز نبوده که به این سادگی ازش برگردند و بلکه فکر و طرح تلاش چند ماهه و شاید1 سالشون است. شما خودتو بگذار جای اونطرف میای نظرتو عوض کنی و طبق نظر اونها رفتار کنی ؟!؟!

البته یه موضوع مهمتری هست که هیچکش توجه نمیکنه. تا ما ندونیم که شرکت چه قصدی داره (یعنی همه را حجمی میکنه یا حجمی را اضافه میکنه) نمیتونیم اظهار نظر کنیم و بیاییم بیانیه صادر کنیم یا زنگ بزنیم بهشون و ....

به هر حال من به نظر همه ی دوستان احترام کامل میگذارم و نظر خودم را هم به عنوان یه برادر کوچکتر ابراز کردم انشاءالله هر چه خیر است پیش آید. باید حداقل تا شنبه صبر کرد.
    می گم مصطفی مخالفه می گی نه ببین
    قرار نیست ما بیام کل برنامه های شرکت رو تغییر بدیم ....فقط قراره نگرانیمون رو نشون بدیم( که یک موقع فکر نکنن مترسک پشت اینترنتشون هست)شاید یکم دقت بیشتر کنن تغییرات وحشتناک نزارن
    البته راست می گی چون هنوز رسما چیزی رو رسمی نگفتن...به امید اینکه زودتر بگن ( نه اینکه بزارن اخرین روز سرویس ها)

یه سوال
    اینترنت شما هم اینقدر قطع میشه؟
    من که هر روز خونه نیستم بدونم ولی چند روزی رو که چک کردم اینترنت من هر روز فطعی داره.
    حدود ساعت 3 بعد از ظهر یه بار قطع میشه.که بین 1-2 دقیقه تا 15 دقیقه هست.
    ساعت حدود 11 شب هم قطع میشه که حدود 30دقیقه میشه.(الیته همیشگی نیست.دیدم شما هم اون روزها رو اینجا نوشته بودید)
    تازه نصف شب هم که چشمامو وا کردم دیدم چراغش قرمزه یعنی حدود ساعت 3 یا 4 صیح.

تازه این وسطها هم قطعی کوتاه حدود 2-7 دقیقه هم داره.
    چرا؟
    شما همچین مشکلی رو ندارید؟
    کدوم سرویس؟؟؟؟ipw یا adsl

باشه مصطفی
    ما تا شنبه صبر میکنیم
    در مورد اینکه ایا تاثیر میکنه یا نه.باید بگم که باید تاثیر کنه وگرنه شرکت ضرر میکنه.اینجا که دیگه دولتی نیست که هرجوری دلشون بخواد رفتار کنن
    اگه ناجور بشه خو بمشتریشون رو از دست میدن
    با معین هم موافقم.احتمالا میاد قیمتا رو میبره بالا اما به نظر شمشا ممکنه مثه سایر اینترنت دهنده ها قیمت 512 رو بالای 100 هزار تومن ببره؟
    باید دید ولی یک جهش 100 درصدی خیلی وحشتناک میشه بقولی شوک کامل
    Last edited by zed2; 12-02-2009 at 20:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا بیخیال!!! همچین می گین فکر کردن رو قضیه انگار یادتون رفته ایرانه اینجا!!! شب می خوابن، صبح پا می شن، طرح می دن!!! خیابونای شریعتی ، میرداماد ، پاسداران و دولت رو دیدین؟ اینا هم طرحه و می گن روش فکر شده!!!
    در ضمن، داتک خصوصی هست ولی زیر نظر شرکت نفته!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به هر حال متاسفانه باید صبر کرد ببینیم چی میشه
    متاسفانه من که اصلا صبر ندارم.میخوام زودتر تکلیف معلوم بشه.
    بچه ها به نظرم بشینیم نذر و نیاز بکنیم که داتک بیخیال محدود کردن بشه و بزاره ما به کارمون برسیم
    ای خدا
    ما توی این مملکت یه روزی خوش نمیتونیم داشته باشیم.هر روز یه مصیبت و بدبختی.حتی دریغ از یه خبر خوش
    Last edited by sms11; 12-02-2009 at 23:21.

5. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها به نظرم بشینیم نذر و نیاز بکنیم که داتک بیخیال محدود کردن بشه و بزاره ما به کارمون برسیم
    ای خدا
    ما توی این مملکت یه روزی خوش نمیتونیم داشته باشیم.هر روز یه مصیبت و بدبختی.حتی دریغ از یه خبر خوش
    Last edited by sms11; 12-02-2009 at 23:21.

7. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سرویس adsl
    شما مشکل منو ندارید؟هر 3-4 ساعت یک بار قطع میشه.

منطقمون هم شهید طبرسی (4465) هست

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

بچه ها به نظرم بشینیم نظر و نیاز بکنیم که داتک بیخیال محدود کردن بشه و بزاره ما به کارمون برسیم
    ای خدا
    داش محسن مواظب خودت باش یه بلایی سر خودت نیاری آخه اینجور مه بوش میاد انگار خیلی برات مهمه

در ضمن نذر و نیاز کنید انشاءالله جواب بده.

ولی واقعا حماقت محضه اگر سرویسهای نامحدود را جمع کنه. ای بابا باز استرس زایی شروع شد

تا شنبه صبر میکنیم پس

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

داش محسن مواظب خودت باش یه بلایی سر خودت نیاری آخه اینجور مه بوش میاد انگار خیلی برات مهمه

در ضمن نذر و نیاز کنید انشاءالله جواب بده.

ولی واقعا حماقت محضه اگر سرویسهای نامحدود را جمع کنه. ای بابا باز استرس زایی شروع شد

تا شنبه صبر میکنیم پس
    یعنی چی بلا سر خودم بیارم؟
    مهم بودنش اره مهمه.چرا نباید مهمه باشه؟
    حالا من توی این همه پست یه سوتی دادیما
    اره همیشه همینطوریه.مگه روز بدون استرس هم توی این مملکت وجود داره؟
    Last edited by sms11; 12-02-2009 at 23:30.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرویس adsl

دوست عزیز من که شبا دانلود ندارم اما روزا که دانلود میکنم مشکلی ندارم
    اتفاقا همین امروز صبح ساعت 8 گذاشتم واسه دانلود و بعدظهر اومدم دیدم همشو دانلود کرده
    یه زنگی بزن پشتیبانی بگو مشکلتو ببین چی میگن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرویس adsl

بره من در طول روز هر نیم ساعت یک ربع قطع میشه البته نه دیسکانکت سرعت برای 10-15 دقیقه به صفر میرسه دیگه کاملا نامیدم چون این دقیقا مشکل پهنایه بانده و محدودیت های مسخرشون وقتی هم وصله در طول روز دقیقا سرعت اینترنت من میانگین 10-12 کیلوبایته فقط شبا سرعت به حالت عادی بر میگرده، دیگه نمیدونم حتی باید به کی تو شرکت بگم مشکل رو چون انگار کسی اهمیت نمیده واقعا عصابم رو ریختن بهم هیچ کاری هم نمیشه کرد، بدبختی منطقه ما هم کاملا انحصاری در اختیار داتک و شاتل هست زنگ زدم شاتل میگه باید تو صف واستید تا نوبتون بشه اونم فکر کنم حداقله حداقل در بهترین حالت ممکن یک ماه باید تو نوبت وایستی تا پورت خالی بشه.
    دوستان از تند صحبت کردن من ناراحت نشن خودتون رو بزارید جای من فکر کنید هیچ کاری نتونید بکنید و همینطور اینترنتتون مشکل دار و غیر قابل استفاده بمونه در شرایطی که نیاز شدیدی به اینترنت دارین، آخر ماه چیکار باید بکنم اگر هزینش رو بدم خوب این مشکل هست و انگار پولمو دور ریختم اگرم ندم مشخص نیست اصلا شاتل کی پورت خالی پیدا کنه اینترنتم قطع میشه بدون شک و باید از Dailup استفاده کنم.
    Last edited by milky way; 13-02-2009 at 00:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •