کسی تا حالا تونسته بازی NFS Most Wanted رو هک کنه ؟؟
بهترین نرم افزاری که میشه اینجوری بازیها رو هم کرد چیه ؟؟
کسی تا حالا تونسته بازی NFS Most Wanted رو هک کنه ؟؟
بهترین نرم افزاری که میشه اینجوری بازیها رو هم کرد چیه ؟؟
NFS MW راحت هک میشه.البته ما روی carbon کار کرده بودیم.اونم چون آیتماش زیاد نبود بیخیال شدیم.
با همین ArtMoney و T-Search بیفت به جونش تمومه.![]()
سلام میدونم که براتون زحمت داره اما اگه میشه اموزش ArtMoney SE v7.28 رو بزارین!
دوست عزیز
اموزش ارت مانی قبلا بار ها داده شده و نیازی به توضیح مجدد برای هر نسخه نیست
با این حال اگر مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنم
خوب چه صفحه ای هست؟ هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم
راستش من نمیدونم این چطوری کار میکنه و میخوام باهاش ایتم هایه wow رو هک کنم
سلام . من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم میخواستم بپرسم . میشه برام یه نرم افزاری یا چیزی شبیه اون بنویسید که یه دکمه روی صفحه کیبورد رو در یه زمان خاص مثلا هر 10 ثانیه به 10 ثانیه فشار بده . میخواهم در یه بازی ازش استفاده کنم . فقط تورو خدا کمک کنین . جریان کل کله . (میخواه مثلا دکمه ی x فرضا هر 10 ثانیه به 10 ثانیه پشت سر هم با فواصل 10 ثانیه زده بشه .تا وقتی که از نرم افزار یا فایلی که نوشتین بیام بیرون . اگه برنامه ای شبیه اینم میشناسید بهم معرفی کنین ممنون میشم ) اساتید لطف کنن یه نگاه به این بندازن فکر نمیکنم بیشتر از چند دقیقه وقتشونو بگیره . همانطوری که گفتم چریان کل کله ها ما رو ضایع نکنین !
اینم لینک V7.29
لینک امریکایی
لینک اروپاییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزششم تو صفحات قبل هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن word of warcraft رو هم خودم هک کردم پس میشه !!
Last edited by titanstinger; 28-08-2008 at 09:53.
سلام دوستان.
دو تا مشكل داشتم.
1. ميخوام بدونم كه آيا با نرم افزار ArtMoney PRO v7.21 ميشه آدرسهايي رو كه هك كرديم رو به صورت ترينر (exe) سيو كنيم ، تا ديگه احتياجي به خود نرم افزار نباشه؟ ( اين رو به اين خاطر گفتم كه ممكنه رو يه سيستم اين نرم افزار نصب نباشه و ، خود نرم افزار هم در دسترس نباشه. خب اگه بشه به صورت ترينر درش بياريم خيلي خوبه) اگه ميشه لطف كنيد و روش رو هم توضيح بديد.
2. راستش توي بعضي بازيها مسير آدرسها تغيير ميكنه. مثل جي تي اي 5 . ميخوام بدونم كه آيا راهي است كه وقتي جان رو هك كرديم ، توي مراحل ديگه هم كار كنه؟ منظورم اينه كه آدرسي كه هك ميكنم فقط تو يك مرحله كار ميكنه. راهي است كه توي همه ي مراحل كار كنه؟ لطفاً و خواهشمند برام توضيح بديد.( منتظر جواب كامل شما هستم)
اگه اين لطف رو بكنيد ممنون ميشم. خيلي خيلي ممنون و تشكر از لطفشما عزيزان.
ادرس ها dma هستن به خاطر همینه تغییر می کنن.
برای حل این مشکل دو راه بیشتر وجود نداره:
1.کد انجکشن
2.پیدا کردن پوینتر static یا ثابت
به نظر من از نرم افزار cheat engine استفاده کنین بهتره چون که چندین برابر قدرتمند تر از ارت مانی هست.خودش وقتی که نرم افزار برای اولین بار اجرا کردین یه توتوریال داره از روی اون پیش برین.در ضمن این نرم افزار قابلیت ساخت فایل exe رو هم داره.
اخرین ورژن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور شما همچين نرم افزاري هست
لينك كمكيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبلاگ سازندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اموزش برنامه در وبلاگ و خود برنامه هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by artoor32; 30-08-2008 at 02:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)