تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 198 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویژه نامه کلیک دیروز نوشته بود که دلیل اینکه بازی Dragon Age رو هنوز نقد نکرده اینه که می خواد همه سوراخ سنبه های بازی رو در بیاره و بعد بازی رو نقد کنه.البته من نمی دونم الان نویسنده کلیک کی هستش ولی قبلا که سید طه رسولی بود(شاید الانم باشه) خیلی خوب بازی های نقش آفرینی رو نقد می کرد و کلا به این سبک ایشون علاقه داره.جای این چیزا شاید توی این تاپیک نباشه ولی اگه ایشون این جا عضو بود خیلی خوب می شد.
    راستی MB3d چرا دیگه اینجا نمیاد واقعا من حاظرم به طور منطقی با ایشون در مورد بازی Dragon Age بحث کنم و بدون هیچ تعصب ایشون رو راضی کنم.اگه ایشون کلا به بازی های نقش آفرینی علاقه نداره هر بازی در این سبک رو بازی کنه شاید براش جالب نباشه ولی اگه به این سبک علاقه داره و از این بازی خوشش نمیاد این بحثش جداست و اگر اینو بخوام تشبیه کنم مثل این می مونه که یه نفر طرفدار فوتبال باشه و بازی های مارودونا رو دیده باشه ولی بگه مارادونا اصلا بازیکن خوبی نیست

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

بعضی هستند این سبک هارو دوست ندارند و کاریش نمیشه کرد. این آقای MB3d نظرشونو گفتند و دلیلی نمی بینم قرار باشه دیگه در این تاپیک پستی بدند .
    Last edited by Optimus Prime; 19-01-2010 at 00:10.

3. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم دومین نفر تو دنیا بودم که تو Xbox این بازیو 1000 تا کردم ( چون بازیو زود گرفتم البته ! ) و اولین نفری که تمام پایان هارو به اضافه Gift ها برای Achievement Guide های xbox360ahievement.org اضافه کردم. کلا یک ماه با این بازی زندگی کردم
    بابا ایول به شما.میشه بگی که نسخه xbox360 با pc چه فرقهایی داره؟فکر کنم نسخه کامپیوتر نسبت به xbox360 از سایتهای مختلف امتیاز بیشتری گرفته.

کلا با شناختی که من از ایشون داشتم ( حالا چندین سالی هست اصلا ازش خبر ندارم و نمی خوام خبر داشته باشم ) اینجا میومد با اردنگی بیرون بود.
    با این چیزایی که گفتی منم ازش بدم اومدالبته من قدیمی تر ها که نقدهای اونو می خوندم نقدهای نسبتا خوبی داشت.ولی کلا شما استاد هستی راستی یه تاپیک تخصصی درباره بازی های سبک نقش آفرینی میخوام بزنم که با مدیران هماهنگ کردم.حتما به اون تاپیک که خواهم زد یه سری بزن.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

تفاوت :
    • گرافیک بسیار پایین X360
    • کنترل آسان مثل بازیهای اکشن سوم شخص. آسان تر از نسخه PC .
    • امکانات و قابلیت های کمتر نسبت به نسخه PC مثلا در ساخت شخصیت. و تفاوت های مختلف در انجام بازی ( مثلا در کوئست Sacred Ashes زمانی که می خواهید High Dragon را احضار کنید توی نسخه PC از یه شیپوری که از Father Kolgrim بر می دارید استفاده می کنید در 360 یه حالت زنگ هست که نزدیک HD هست که به صدا در میارید یا تفاوت هایی در Redcliffe اینا)
    • سیستم Inventory متفاوت.
    • کلا این بازی برای PC بود ولی کنترل و استفاده از آیتم ها خیلی خوب برای کنسول طراحی شده. شبیه بازی های اکشن سوم شخص.

من اشتباه کردم پشت ایشون صحبت کردم کار درستی نبود . این مسائل بین ماها بوده و مال گذشته هست. فراموش کنید من چی چیزی گفتم.
    Last edited by Optimus Prime; 19-01-2010 at 00:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مطمئنن در مرحله ی اول مشکل داری چون بعدش آسونه!
    اسمه اونا Ogre هست! در مرحله ی اول میتونی حداقل تا نصف جون ببریش بعد بچرخونیش ! اینطوری راحت میمیره!
    سلام ممنونم
    ولی یکم توضیح بده چطوری این کارو بکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز کلا کشتن او خیلی سخت نیست.من خودم در درجه نرمال رفتم خیلی به مشکل نخوردم.شما برای کشتن اون Orge اول بازی به نظر من باید 2 نفر جنگجو یک نفر تیر و کمانی و یک نفر جادوگر داشته باشی که توی گروهت فکر کنم باشه.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

من میخوام قیافه آدمم را وسط بازی عوض کنم از طریق -enabledeveloperconsole هر کاری هم که تو dragonage.wikia.com/wiki/Console گفته شده بود انجام دادم ولی console روشن نمیشه! به خاطر این نیست که آپدیت 1.02a را دارم ؟

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمتا خوب دقت نکردی یه بار دیگه برو بشتر دقت کن اگه پشیمون شدی بگو انسان جایزالخطاست
    اتفاقا بیشتر هم دقت کردم ...
    ویژه نامه کلیک دیروز نوشته بود که دلیل اینکه بازی Dragon Age رو هنوز نقد نکرده اینه که می خواد همه سوراخ سنبه های بازی رو در بیاره و بعد بازی رو نقد کنه.البته من نمی دونم الان نویسنده کلیک کی هستش ولی قبلا که سید طه رسولی بود(شاید الانم باشه) خیلی خوب بازی های نقش آفرینی رو نقد می کرد و کلا به این سبک ایشون علاقه داره.جای این چیزا شاید توی این تاپیک نباشه ولی اگه ایشون این جا عضو بود خیلی خوب می شد.
    راستی MB3d چرا دیگه اینجا نمیاد واقعا من حاظرم به طور منطقی با ایشون در مورد بازی Dragon Age بحث کنم و بدون هیچ تعصب ایشون رو راضی کنم.اگه ایشون کلا به بازی های نقش آفرینی علاقه نداره هر بازی در این سبک رو بازی کنه شاید براش جالب نباشه ولی اگه به این سبک علاقه داره و از این بازی خوشش نمیاد این بحثش جداست و اگر اینو بخوام تشبیه کنم مثل این می مونه که یه نفر طرفدار فوتبال باشه و بازی های مارودونا رو دیده باشه ولی بگه مارادونا اصلا بازیکن خوبی نیست

ببینین .....
    واقعا این بازی چیزی که من انتظار داشتم نبود ...
    چرا....
    چون آدم وقتی نمره 9.5 رو که یکی از بالا ترین نمره هاست رو برای این بازی تو می بینه و می بینه که زیر بازی نوشته شده role playng اونم نه تو هر سایتی تو سایت گیم اسپات که واقعا حداقل تا الان فکر می کردم به بازی که تو نوآوری جدیدی نباشه امتیاز نمی ده که نامیدم کرد .... توقع آدم بالا می ره ... من چیزی مثل یه بازی rpg با دست باز برای بازیکن برای انتخاب رو داشتم ...
    ببینین این بازی به نظر من در واقع انگار دو تا بازی هست ...یه قسمتش که کلا احتیاج به هیچ گرافیکی نداره و کلا بازی با نوشتست که مشابهش بازیهای زیادی هست و مخصوصا برای گوشی و من خودم از این بازی ها زیاد دوست دارم اتفاقا مخصوصا مال اپلاشو که شما یه خط داستان رو جلو می بری و مثلا می تونی دیالوگتو خودت انتخاب کنی و ... این بازی ها کلا نوشتست و بازی با یه داستانه ... قسمت بعدی این بازی هم بازی وارکرفتی هستش که خیلی هم عالی در این سبک و خیلی هم نوآوری داره و ترکیب و اسپل و غیره و غیره ... اما این انتظار من از اونی که تعریفش رو می کردن نبود ... بازم می گم انتظار من چیزی شبیه oblivion یعنی یه بازی که شما توش اختیار داری و می تونی هر کاری که دوست داری انجام بدی بود یکی هم گفت که نباید این بازی ها رو مقایسه کرد به این ودوستمون می گم که بره تو سایت گیم اسپات هر دو بازی رو چک کنه زیر هر دو نوشته شده role playing ...می گفتم.... انتظار من چیزی شبیه oblivion و با توجه به امتیاز خیلی نزدیک تر به واقعیت و طبیعی تر بود ... حالا با چی طرفیم یه بازی دو قسمتی یه قسمت داستان یه قسمت گیم پلی ( مثل اینکه یه بازی باشه یه دست شطرنج بزنی بردی بری پنالتی بزنی ) و چیزی که واقعا حال منو از این بازی بهم می زنه لوکیشن های مصنوعی ( منو یاد لوکیشن های بازی های مسخره harry potter که داش کوچیکم بازی می کنه می ندازه ) و بدتر از همه این حالت یه مسیر بودن لوکیشنه ... منظورم اینه که شما واقعا رو هم رفته تو هر کدوم از لوکیشن های این بازی مجموعا یه راه رفت داری یه راه برشگت ... دقیقا مثل بازی های سگا که بود از اون دو بعدیا یا جلو می رفتی یا عقب و چون از عقب اومده بودی فقط جلو می رفتی .... این چه ربطی به به oblivion داره ...؟؟؟که اون با اون همه ابتکار 9.3 گرفته این 9.5 گرفته .... حالا من نمی دونم یا این مارادوناش چلاقه یا هر چی خلاصه من نمی فهمم غیر از خط داستانی که گفتم تو بازی های اپل هم هست حتی این چی داره .. اینم به خاطر شما که گفتی می تونی قانعم کنی قانع کن

بعضی هستند این سبک هارو دوست ندارند و کاریش نمیشه کرد. این آقای MB3d نظرشونو گفتند و دلیلی نمی بینم قرار باشه دیگه در این تاپیک پستی بدند .
    شرمنده چون اینو نوشتی مجبور شدم پست بدم
    Last edited by MB3d; 19-01-2010 at 01:37.

10. این کاربر از MB3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون آدم وقتی نمره 9.5 رو که یکی از بالا ترین نمره هاست رو برای این بازی تو می بینه و می بینه که زیر بازی نوشته شده role playng اونم نه تو هر سایتی تو سایت گیم اسپات که واقعا حداقل تا الان فکر می کردم به بازی که تو نوآوری جدیدی نباشه امتیاز نمی ده که نامیدم کرد .... توقع آدم بالا می ره ... من چیزی مثل یه بازی rpg با دست باز برای بازیکن برای انتخاب رو داشتم ...
    من اصلا با امتیاز گیم اسپات کاری ندارم.گیم اسپات رو من خیلی قبلا دوست داشتم ولی کلا جدیدا خیلی خوب امتیاز نمیده که در این مورد نمیشه در این تاپیک بحث کرد.کلا فکر کنم بیشتر سایت ها این بازیو بهترین بازی سبک نقش آفرینی سال 2009 و همچنین بهترین بازی کامپیوتر انتخاب کردند که هر چند نباید به سایتهای دیگر زیاد توجه کرد ولی نمیشه که این همه منتقد سایتهای مختلف الکی به یه بازی امتیاز بالا بدهن.

ببینین این بازی به نظر من در واقع انگار دو تا بازی هست ...یه قسمتش که کلا احتیاج به هیچ گرافیکی نداره و کلا بازی با نوشتست که مشابهش بازیهای زیادی هست و مخصوصا برای گوشی و من خودم از این بازی ها زیاد دوست دارم اتفاقا مخصوصا مال اپلاشو که شما یه خط داستان رو جلو می بری و مثلا می تونی دیالوگتو خودت انتخاب کنی و ... این بازی ها کلا نوشتست و بازی با یه داستانه ... قسمت بعدی این بازی هم بازی وارکرفتی هستش که خیلی هم عالی در این سبک و خیلی هم نوآوری داره و ترکیب و اسپل و غیره و غیره ... اما این انتظار من از اونی که تعریفش رو می کردن نبود ... بازم می گم انتظار من چیزی شبیه oblivion یعنی یه بازی که شما توش اختیار داری و می تونی هر کاری که دوست داری انجام بدی بود
    دوست عزیز اولا این بازی اون جوری که شما گفتی نیست.اصلا مگر این دو قسمت جدا از هم است.شما در طول بازی انتخابهای مختلف داری که خیلی تاثیر داره مثلا در اون ماموریت Urn of Sacred Ashes شما وقتی با اون یارو که اسمشو دقیقا یادم نیست رو به رو می شین چند تا انتخاب دارین که واقعا جذابه و شما این ماموریتو اگر درست برید هم میتونید یه کلاس توپ براتون باز شه و هم اون یارو رو بکشید و بعد با اون اژدها بجنگید که با پوستش میتونید یکی از بهترین زرها رو درست کنید یعنی با انتخاب درست شما با یه تیر دو نشون می زنید. بعد دوست عزیز باور کن توی این بازی شما آزاد هستین و میتونید حتی ماموریتهای اصلی رو رها کنید و به ماموریت های فرعی بپردازید.

حالا با چی طرفیم یه بازی دو قسمتی یه قسمت داستان یه قسمت گیم پلی ( مثل اینکه یه بازی باشه یه دست شطرنج بزنی بردی بری پنالتی بزنی )
    دوست عزیز شما چه طوری داستان رو از گیم پلی جدا می کنی.یعنی شما دیالوگهای بازی رو به شطرنج تشبیه می کنی اصلا چه ربطی داره.شما مثل یک انسان قدرت انتخاب داری که در بازی چه انتخابی کنی مثلا در Landsmeet شما انتخاب های مختلفی داری و مثلا میتونی با انتخاب هات کاری کنی لوگین رو به گروه اضافه کنی و این انتخاب ها اصلا شبیه شطرنج نیست بلکه شما باید زبان انگلیسی خوب بلد باشی و خیلی نیاز به فکر کردن نداره.یک سوال شما توقع داشتی مثلا گیم پلی و داستان چه جوری بودند؟

چیزی که واقعا حال منو از این بازی بهم می زنه لوکیشن های مصنوعی ( منو یاد لوکیشن های بازی های مسخره harry potter که داش کوچیکم بازی می کنه می ندازه ) و بدتر از همه این حالت یه مسیر بودن لوکیشنه ... منظورم اینه که شما واقعا رو هم رفته تو هر کدوم از لوکیشن های این بازی مجموعا یه راه رفت داری یه راه برشگت ... دقیقا مثل بازی های سگا که بود از اون دو بعدیا یا جلو می رفتی یا عقب و چون از عقب اومده بودی فقط جلو می رفتی .... این چه ربطی به به oblivion داره ...؟؟؟که اون با اون همه ابتکار 9.3 گرفته این 9.5 گرفته
    منظورت چیه.یعنی در اون مرحله طولانی مربوط الف ها که با گرگ نماها در آخر روبه رو میشیم شما میگید بعد از تمام شدن ماموریت ما این همه راه طولانی رو برگردیم و مثلا هیچ راه دیگه وجود نداشته باشه.اخه این چه معنی میده؟ دوست عزیز چرا این قدر این بازیو با oblivion مقایسه می کنی.شما نکنه کلا با اینکه این بازی به صورت گروهی هست مشکل داری چون مثلا توی oblivion یک نفر بودی.اصلا به نظر من در سبک نقش آفرینی این بازی نوع آوری های زیادی به وجود آورده از جمله مثلا این قسمت تاکتیک که بهترین شکل طراحی شده و شما با طراحی تاکتیکهای خوب دیگر نگران هم گروهی هایتان نیستید و واقعا این لذت بخش هست.همین طور تنوع سلاح ها و زرها که واقعا عالی طراحی شده و بسیاری چیزهای دیگه که من بخوام بگم تا صبح باید بنویسم(هر چند الان تا صبح خیلی نمونده).

حالا من نمی دونم یا این مارادوناش چلاقه یا هر چی خلاصه من نمی فهمم غیر از خط داستانی که گفتم تو بازی های اپل هم هست حتی این چی داره .. اینم به خاطر شما که گفتی می تونی قانعم کنی قانع کن
    دوست عزیز باور کن من اصلا تعصب نسبت به هیچ بازیی ندارم و اصلا با طرفداری کردن الکی از یک چیز خوشم نمیاد.من برای این گفتم قانعت میکنم که چون شما به این سبک مثل اینکه علاقه داری و oblivion رو هم بازی کردی و اگه از این سبک خوشت نمیامد بحثش جدا بود. واقعا حیف است که به این سبک علاقه داشته باشی ولی یکی از بزرگترین بازی هایش رو دوست نداشته باشی.
    حالا برای اینکه به یک نتیجه برسیم من یک سوال دارم شما بازی هایی مثل دیابلو -شبهای نوروینتر-افسانه(Fable )-بیلدر گیت و ... بازی کردی؟نظرت راجع به این بازی ها چیه؟ البته بازی افسانه زیاد شبیه بازی های کلاسیک نقش آفرینی نیست ولی بازی خوش ساختی بود ولی اون سه تا دیگه که گفتم جزو بهترین ها در این سبک هستش.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

بازم می گم انتظار من چیزی شبیه oblivion یعنی یه بازی که شما توش اختیار داری و می تونی هر کاری که دوست داری انجام بدی بود یکی هم گفت که نباید این بازی ها رو مقایسه کرد به این ودوستمون می گم که بره تو سایت گیم اسپات هر دو بازی رو چک کنه زیر هر دو نوشته شده role playing .
    من واقعا برام اصلا قابل درک نیست شما روی چه حسابی این بازی رو با آبلیویون مقایسه میکنین؟؟؟!!!!!!!!
    شما کلا درک اشتباهی از بازی های Rpg دارین.یعنی فکر میکنین هر بازی که اسمش شد Rpg باید با RPG مقایسش کرد.
    حرف شما دقیقا مثل اینه که من بیام بازی NBA رو با FIFA مقایسه کنم. بعد هم بگم خوب اینا جفتشون ورزشی هستن پس باید با هم مقایسه بشن. ( البته مقایسه شما یه کم ملایم تره )
    RPG یه ژانر گسترده هست که چند تا مدل داره. برحسب اطلاعات کوچیک خودم یه توضیح مختصر در این مورد میدم شاید شما بهتر متوجه شدین و اینقدر با آبلیویون مقایسه نکردید این اثر رو.
    اگه این توضیحات شما رو قانع کرد که کرد. اگه نکرد لطفا با دلیلی و مدرک بیا جوابم رو بده و به یه نوشته زیر اسم بازیی بسنده نکن.

بازی های RPG به چند تا دسته تبدیل میشه:

یه دسته به نام Action RPG هست که به نظر من بزرگترین دسته همینه.حالا همین دسته به دو دسته دیگه تقسیم میشه:

دوربین از دیدی اول شخص ( First person):

بازی هایی مثل Fall out 3 یا همین Oblivion یا Far cry 2 و . . .

دسته دوم بازی های Point & Click :

که توی این دسته میشه به سری معروف بازی دیابلو اشاره کرد. یا بازی Torch light و . . .

یه دسته دیگه از RPG هست به نام های TRPG یا SRPG که مخفف Tactical RPG و Strategy RPG هست.
    مثل بازی هایی مثل Disciples مبارزه های نوبتی و . . .

یه دسته دیگه هست به اسم Role playing shooter :
    بازی هایی مثل Border lands

یه دسته دیگه هست به اسم CRPG مخفف computer role playong :
    که نمونش همین Dragon age origins

دسته بندی های دیگه ای هم از ژانر RPG هست که من باهاشون زیاد آشنایی ندارم. پس حرفی دربارشون نمیزنم.
    فکر میکنم همین توضیحات کوچیک و ناقص خودم کافی باشه تا گستردگی و گوناگونی بازی های این ژانر رو متوجه بشین.
    اگه اشتباهی داخل دسته بندی بود معذرت میخوام.
    Last edited by aghamajid1369; 19-01-2010 at 02:39.

13. 5 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •