ببخشید من تازه کارم میشه ساده تر توضیح بدین
ببخشید من تازه کارم میشه ساده تر توضیح بدین
آخرین نسخه از Flash Player رو در پوشه FlashPlayer و با نام Setup.exe قرار دهید.
بعد کد زیر رو تو استارت آپ پروژتون قرار بدین.
File.Run(_SourceFolder.."\\FlashPlayer\\Setup.exe" , "/install", _SourceFolder.."\\FlashPlayer\\", SW_HIDE, true)
سلام
وقتی کلمه ای رو تایپ میکنم که کلمه ای رو سرچ کنم به ترتیب حروف الفبا داخل لیست باکس نمایش نمیده.
میخوام اگه حرف a رو تایپ کردم همه کلماتی که اولشون a هست داخل لیست باکس نمایش داده بشه.(مثل دیکشنری باشه).لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by mnma; 14-09-2013 at 13:53.
سلام.میخواستم یه برنامه ای بنویسم که در در ستون اول چند عدد بصورت دستی وارد بشه و برنامه هر عدد رو در یک عدد ثابت دیگه که براش تعریف کردیم ضرب کنه و در ستون دوم نمایش بده.ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین نسخه از AMS رو دانلود کنید:
IndigoRose AutoPlay Media Studio 8.2.0.0 Retail
Passwordکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Serialsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
شما باید بر روی نتایج جستجو هم یه کنترلی انجام بدی.
به عنوان مثال ar در فیلد وارد شده، برای هر کدوم از نتایج جستجو میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافیه تمام مقادیر ستون اول رو بگیرید و به صورت یک به یک در عدد مورد نظر ضرب و در ستون دوم وارد کنید. یه همچین چیزی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من چند تا سوال داشتم :
1) چطور میتونم یه اسکرول بار بسازم که هن توش متن باشه و هم دکمه و عکس که با جا به جا کردن اسکرول اون ها هم با متن جا به جا بشند و بشه روشون کلیک کرد؟یا این که دو تا کادر مجزا با یه اسکرول جا به جا بشن هم زمان...تو یکی دکمه ها باشن و تو یکی متن.
2) موقع اتوران میخوام اولین چیزی که بیاد این باشه که برنامه های فلش پلیر و کویک تایم نصب بشه ( بتونه بفهمه رو دستگاه نصب هست یا نه....اگرم نه بشه تو ران اولیه بگه که باید نصب کنن )
ممنون
سلام
چطور میشه یه آیتم(مثلا یه عکس) رو در برنامه ای که میسازیم درگ و دراپ کرد؟ و در یه قسمت دیگه برنامه قرار داد؟ آیا اینکار قابل انجامه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)