معرفی میکنیم. باشه. بذار حداقل یه بخش بزنیم الان ادم دستو دلش به کار نمیره.
بازی تو چه سبکی میخوای حالا؟؟؟؟
معرفی میکنیم. باشه. بذار حداقل یه بخش بزنیم الان ادم دستو دلش به کار نمیره.
بازی تو چه سبکی میخوای حالا؟؟؟؟
قیمتش خوبه 260-250
فقط یه چیزی باشه که توانایی ipod را نشون بده... دستتون درد نکنه![]()
MGS toUCh
AssAssins creed
من نمیتونم ENtertament هارو اجرا کنم فقط بازی میوتنم مشکل از کجاس؟
Last edited by mm00; 29-04-2009 at 12:57.
با سلام
تو مرحله 7 Error داد كسي از دوستان ميتونه راهنمائي كنه
![]()
Last edited by mjtala; 30-04-2009 at 13:07.
دوست عزیز بنظر میاد این error هیچ ربطی به فرایند جیلبریک نداره.....
چون error به احتمال زیاد مربوط نبود فضای کافی و نبود اتصال به اینترنت {برنامه itunes به محض اجرا شدن اول میاد به اینترنت وصل میشه تا وارد app store بشه}
و دلیل دیگم اینه که هنوز برنامه آیپاد شمارو نشناخته تا بتونین مرحله 7 رو انجام بدین.{ایپاد باید به کامپیوتر متصل باشه}
اگر اون مورد بالا که احتمالا مربوط به نبود حافظه بود رو رفع کنید برنامه میاد بالا و میگه که میخواین فریم ور آیپادو ریستور کنید که شما از اونجا مرحله 7 رو انجام میدهید
یک تبدیل کننده dvd برای ipod میخوام شاخ و سریع تبدیل کنه!
سلام دوستان یک سوال من یک pc و یک لب تاپ دارم و میخوام adsl 256 بخرم ولی همون طور که میدونید آیپاد وایرلسی هست و برای دانلود و سیدیا نیاز به وایرلس حالا کدوم وسیله بود که adsl را به وایرلس تبدیل میکرد اسمش چی بود؟از کجا باید بخرم و چنده؟ حالا یه سوال دیگه من اگه این دستگاه و خط adsl را به pc که تو اطاقم هست وصل کنم میتونم با وایرلسی که لب تاپم دارم با لب تاپ هم به اینترنت وصل بشم یعنی میخوام هم از pc هم از لبتاپ هم با آیپاد به اینترنت وصل شم این امکان وجود داره اگه میشه منو راهنمایی کنین درضمن از یه منبع خوندم که اسم آیفون جدید آیفون اچ دی هست و آیپاد جدید آیپاد مونو هست آیپد جدید دوربین داره 2 مگا پیکسلی ولی اون سایت چند ساعت بعد ائن قسمت را حضو کرد حالا راست و دروغش پای خودش
Xilisoft Video Converter | برای تبدیل انواع فرمتهای ویدئویی به یکدیگر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میتونید با خرید یک کودم که از شبکه بیسیم پشتیبانی میکنه مشکلتونو حل کنید.
از دوستانمون در قسمت اینترنت و شبکه قسمت adsl درخواست یک مودم adsl با قابلیت wi-fi رو بکنید که هم با شرکتی ازشون میخواهید adsl بگیرید سازگار باشه و هم قیمت مناسبی با میزان نیازتون باشه.
ولی اگر مودم تهیه کردید میتونید از کارت های شبکه بیسیم که حداکثر30.000 تومان هست استفاده کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)