تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 1137 اولاول ... 2767737475767778798081871271775771077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خداییش متنوع ترین تستهارو داره

راست میگن ... کلّ کتابو پوشش میده وهمه مطالب رو تو سوالهای جالب میاره وکلّا مطالب رو خوب می فهمی ولی
    یکی از معلمها(آقای محبّی پور ) که مثلّثات فایق رو نوشته می گه این تیپ سوالها دیگه عمرا تو کنکور نمیاد ولی خوبیش اینکه چون تعداد تست هاش کمه یه مبحث رو با حوصله و خوب کار میکنه در نتیجه آدم اون مبحث رو خوب یاد میگیره

گاج جدید از جفتشون بهتره ولی جلد 2ش امسال نمیاد

من از نظر زمانی یا اینکه وقت گیر باشه و سوالاش زیاد باشه مشکلی ندارم.میخواستم رمزینه بخرم و همشو بخونم ولی حالا که میگی گاج بهتر از اون دوتاست پاسخ تشریحی تستاش هم خوبه؟معلم دیفرانسیلمون واقعا عالی درس میده من فقط یه کتاب تست خوب که سوالاش از اسون به سخت باشه میخوام.تستای اموزشی و تمرینی و کنکوری.یه چیزی تو سبک کتابای اندیشه(فیزیک و هندسش)

کسی هست که کتاب کلاس رمزینه فیزیک رو با اتاق فیزیک معین(نویسنده های اندیشه)مقایسه کرده باشه؟کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه مـــــــــیلاد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من از نظر زمانی یا اینکه وقت گیر باشه و سوالاش زیاد باشه مشکلی ندارم.میخواستم رمزینه بخرم و همشو بخونم ولی حالا که میگی گاج بهتر از اون دوتاست پاسخ تشریحی تستاش هم خوبه؟معلم دیفرانسیلمون واقعا عالی درس میده من فقط یه کتاب تست خوب که سوالاش از اسون به سخت باشه میخوام.
    رمزینه تستهاش زیاد ولی خوبه ! حـــدودا 1/3 یا نصف تستها آزاد - سراسری - سنجش - گزینه 2( معمولا 86) و بقیه تالیفی

از آســون به سخت

3. این کاربر از مـــــــــیلاد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

داره خودمونی میشه مـــــــــیلاد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان من برای اولین بار می خوام پست بدم من رتبه 90 کنکورو آوردم
    تو درس تحلیلی و گسسته میشه به گاج سفید اعتماد کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان من برای اولین بار می خوام پست بدم من رتبه 90 کنکورو آوردم وقتی داشتم تو سایت می گشتم به این مطلب بر خوردم که کتاب کمک آموزشی رو معرفی می کنید برام جالب بود اومدم و چندتا رو خوندم نکته جالب این بود هر کی می گفت این خوبه این بده مثلا یکی گفته بود کتاب دین و زندگی سبز خوبه گاج آشغاله من 2 تا دوست داشتم سال قبل که یکی شون گاج می خوند(فقط) و یکی شون سبز می خوند(فقط)+هردو کتاب درسی چی شد هر دو 100 زدن یه مثاله ساده تر شما کتاب سبز و گاج رو بخرید با هم مقایسه کنید 95% کپ همن که این رو به همه دروس اضافه کنید ،95% کتابا عین همن.
    یکی کتاب حسابان می خواد تا حالا شده کتابه حسابان رو بخونی خود کتاب درسی؟یه بار بخون بهترین کتاب برای آموزش همون کتابه یا فیزیک که خود کتاب درسی عالیه پس چرا انقدر خودتونو اذیت می کنین برای این چیزا.
    می خواید یه کاری بگم وقتی می رید سر جلسه 96% سوالا رو دیده باشید؟
    این کارو بکنید:1.مطالعه کتاب درسی 2.مطالعه تست های 30 سال قبل یا 10 سال قبل(حالا یکی می گه فیزیک قلم چی رو بگیرم یا گاج خدایی برید درس نامه ها رو با هم مقایسه کنید کپ همن قسمت بندی ها عین همه.) اگه رفتید و 96% سوالا رو ندیدید هر چه خواستید به من بگید انقدر به فکر این نباشید این می گه این کتاب خوبه اون یکی می گه این کتاب خوبه این مسائلو ول کنید اگرم خواستید کتاب بگیرید کتابای خود انتشارات مدرسه رو که خود کتابایه درسیو می زنه بگیرید چون بازاری ننوشته و نکته مهم تر خوده مولف های کتاب نوشتنو کاملا کتابو باز کردن انقدر وسواس نداشته باشید آخر سر می بینید 20 تا کتاب گرفتید هیچ کدومن نخوندید.موفق باشید
    دوست عزیز برای دیفرانسیل 2 چه کتابی تست زدید؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو درس تحلیلی و گسسته میشه به گاج سفید اعتماد کرد؟
    عرض به خدمت شما گسسته این مدلی که اگر تستشو قبلن ندیده باشی نه شما بلکه هیچ کسی نمی تونه حتی دکترش تو زمان استاندارد بزنه پس باید چی کار کرد؟1.کتاب درسی تمرینا شو خوب کار کن 2.تستای سالایه قبلشو(آزاد و سراسری )فقط خوب حل کن مطمئن باش اگه تست خارج از اون بیاد هیچ کی نمی تونه حل کنه.
    در مورد درس هندسه تحلیلی گاج حجمشو دیدی؟میرزه آدم وقتشو بزاره پاش؟اگه وقتشو داری که عالیه می دونی چرا چون با سواد ترین آدم تو ایران تویه درس هندسه و گسسته منصف شکری اینو شک نکن از این آدم با سواد تر پیدا نمی شه.ولی خیلی حجیمه کاراش.

7. این کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرض به خدمت شما میلاد عزیز گسسته این مدلی که اگر تستشو قبلن ندیده باشی نه شما بلکه هیچ کسی نمی تونه حتی دکترش تو زمان استاندارد بزنه پس باید چی کار کرد؟1.کتاب درسی تمرینا شو خوب کار کن 2.تستای سالایه قبلشو(آزاد و سراسری )فقط خوب حل کن مطمئن باش اگه تست خارج از اون بیاد هیچ کی نمی تونه حل کنه.
    در مورد درس هندسه تحلیلی گاج حجمشو دیدی؟میرزه آدم وقتشو بزاره پاش؟اگه وقتشو داری که عالیه می دونی چرا چون با سواد ترین آدم تو ایران تویه درس هندسه و گسسته منصف شکری اینو شک نکن از این آدم با سواد تر پیدا نمی شه.ولی خیلی حجیمه کاراش.

9. این کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرضم به خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای دیفرانسیل و ریاضیات پایه کتاب دیفرانسیل و ریاضیات پایه نوشته برهمند انتشارات مبتکرانو بگیر حیف که زمان ما نبود به هیچ وجهم سراغ کتابای موسوی و گاج نرو بعضی از مسائل هست که 20 سال پیش از تو کتاب حذف شده ولی موسوی اوردتش و متاسفانه گاج جدید.
    رفته بودیم برای پسرخالم کتاب دیفرنسیل بگیریم که چشمم افتاد به این کتاب آقای برهمند و متاثر شدم که چرا سال قبل چاپ نشده بود خیلی کتاب جدیدیه و بهت قول می دم از این کتاب بهتر پیدا نمی شه.

11. این کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عرضم به خدمت شما aref عزیز برای دیفرانسیل و ریاضیات پایه کتاب دیفرانسیل و ریاضیات پایه نوشته برهمند انتشارات مبتکرانو بگیر حیف که زمان ما نبود به هیچ وجهم سراغ کتابای موسوی و گاج نرو بعضی از مسائل هست که 20 سال پیش از تو کتاب حذف شده ولی موسوی اوردتش و متاسفانه گاج جدید.
    رفته بودیم برای پسرخالم کتاب دیفرنسیل بگیریم که چشمم افتاد به این کتاب آقای برهمند و متاثر شدم که چرا سال قبل چاپ نشده بود خیلی کتاب جدیدیه و بهت قول می دم از این کتاب بهتر پیدا نمی شه.
    1-سطحش بالا نیست؟
    2-تستاش اموزشی و تمرینی و کنکوری و خلاصه از اسون به سخته؟
    3-پیش یک و دو جداست؟

فیزیکو که نمیشه از رو کتاب درسی خوند امروز دبیر ما کلی نشست حرف زد که اره بحث تو کتاب نیست یه تمرین ازش حل کردن ازش سوال میاد و اینا...
    منم فیزیک کلا پیاده.یه کتاب اموزشی خوب با تست میخواستم رفتم اندیشه خریدم دارم از روی اون میخونم.تو کتاب دیگه ای به نظرت نمیرسه که بدرد منم بخوره.مثل کتاب کلاس رمزینه یا اتاق فیزیک معین.(اگه دو تاشو دیدی میتونی بگی کدوم بهتره.هرچند خیلی تفاوت ندارن.)تشکر

13. این کاربر از AOM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عرضم به خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای دیفرانسیل و ریاضیات پایه کتاب دیفرانسیل و ریاضیات پایه نوشته برهمند انتشارات مبتکرانو بگیر حیف که زمان ما نبود به هیچ وجهم سراغ کتابای موسوی و گاج نرو بعضی از مسائل هست که 20 سال پیش از تو کتاب حذف شده ولی موسوی اوردتش و متاسفانه گاج جدید.
    دوست عزیز نظرت درباره خوشخوان چیه؟
    این کتاب مبتکران که گفتی سوالاش چه جوریه؟(آیا از ساده تا سخت داره که بتونه سوالات کنکور را پوشش بده؟)
    خودت پارسال چه کتابی داشتی؟
    بازم ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز راستی می تونی درصد هات را بگی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •