حق با شماست دوست عزیز سرعت ایرانسل چندی روزی میشه که افتضاح شده و همونطور که بعضی از دوستا هم کفتن فکر میکنم منطقه ای هم باشه و درباهر گوگل که هم خیلی جالبه برای من بعضی مواقع ارور اینکه سایت گوگل ق ی ل ت ر رو میده ...![]()
حق با شماست دوست عزیز سرعت ایرانسل چندی روزی میشه که افتضاح شده و همونطور که بعضی از دوستا هم کفتن فکر میکنم منطقه ای هم باشه و درباهر گوگل که هم خیلی جالبه برای من بعضی مواقع ارور اینکه سایت گوگل ق ی ل ت ر رو میده ...![]()
برای من الان سرعت دانلود 25 هست ، ولی گوگل رو بد باز می کنه
خیلی قطعی داره! همیشه اینطوریه؟؟
چند وقته روی موبایلم استفاده میکنم خیلی قطعی داره کلا ضد حاله![]()
Last edited by nihilnigritude; 22-12-2011 at 14:09.
من شماره ایرانسل همراه اولم رو خریدم از خود ایرانسل به کسی داده بودم بعد زنگ زدم به ایرانسل برام سوزوند الان چند ماهی هست نرفتم بگیرم جدیدش رو. حالا امروز از یه شماره زنگ زدن میگن شماره ایرانسل همراه اولتون رو میخواین گفتم شما چطور شماره خودم رو به خودم میتونین بفروشین؟؟ چجوریه واقعا؟؟ چه بی در و پیکره؟!!!
یسری شماره ها رو یه مدت استفاده نکنی میسوزونه دوباره میفروشه! هرچی رندتر باشه زودتر این اتفاق براش میافته!
البته اینجا تایپک gprs ایرانسله!
(فقط حهت اطلاع )درباره سیمکارتهای ایرانسل اگه شما سه ماه ازش استفاده نکنید غیر فعال میشه و از مالکیت شما خارج خواهد شد ولی درباره سیم کارت جایزه این مهلت به یک ماه کاهش پیدا میکنه ...
براي من روز 8 دي کامل و روز 9 دي تا بعد ظهر قطع بود.براي شما هم اين طوري بود؟
مي خوام زنگ بزنم شاکي شم.پول بسته مي ديم دو روز قطعه.حداقل بگم دو روز اضافه کنن.از بس هيچي نمي گيم پررو شدن اين اپراتورها.
در این دو روز به خاطر یه سری مسائل اصلا کلا سرعت اینترنت در همه جای ایران پایین بود![]()
بسته های gprs ایرانسل هنوزم هست؟
بله دوست عزیز میشه فعال کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)