در طول بازي به يه جاها يي مثل ابخوري ميرسي(شكل زير)بايد بري و كنارشون و راست كليك كني پرنس شروع به اب خوردن ميكنه بعد يه پنجره مياد ميگه ميخواييد دنباله داستانرو بعدا بگم Yes رو ميزنيد و...
![]()
در طول بازي به يه جاها يي مثل ابخوري ميرسي(شكل زير)بايد بري و كنارشون و راست كليك كني پرنس شروع به اب خوردن ميكنه بعد يه پنجره مياد ميگه ميخواييد دنباله داستانرو بعدا بگم Yes رو ميزنيد و...
![]()
اول اينجايي...
بعد ميايي اينجا....
بعدم اينجا...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با سلام من در شاهزاده ایرانی 3 در قسمت
The Streets of Babylon
در اینجا گیر کردم که چه جوری روی این الوار ها برم منظورم اینجا هست هر کاری که می کنم میفتم پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار بايد بپري روبروت(يا پشت سرت) بعد سريع دوباره دكمه پرش رو بزني مي پره عقب واون تخته بالايي رو ميگيره...
![]()
Last edited by am2; 06-03-2007 at 00:06.
با سلام
من اصلا موندم که چه جوری روی اون الوار اولی برم اونی که الان پرنس تو عکس روش ایستاده
در ضمن توی لینکی که شما دادین نمیشه رفت باید ثبت نام کرد و دیگه ثبت نام فری هم نداره اگه لطف کنی یه جا دیگه sheir کن مرسی
Last edited by samad1agha; 06-03-2007 at 07:26.
ببین همونطوری که هستی اول میپری چپ بعد که نزدیک دیوار شد دکمه پرش رو میزنی با کمک دیوار میپره بالایی
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی
گیج میزنم
ببين عزيز دلم وقتي ميپري طرف يه ديوار يه لحظه جايي كه آخر پرششه وايميسته بعد شما دكمه پرش رو دوباره ميزني اون هم دستش رو ميزنه به ديوار و دوباره به طرف ديگه ميپره بايد تمرين كني چون تو يه جاهايي از بازي واقعا لازمه..
از روی عکس نگاه کن .
یکی از اون 2 تا راهی که علامت زدم
اول یکم بیا طرف دوربین ( یعنی طرف خودت ) بعد بپر به طرف هایی که علامت زدم
شرمندم عزیزم ولی اگه بازی رونصب داشتم خودم اون قسمت رو برای رد میکردم . اگه باز هم متوجه نشدی یه عکس واضح تر یا از یک نمای دیگه بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)