يحتمل اين گوشي 8 مگاپيكسل باشه!میشه نمونه عکس این گوشی رو بزارید می خوام بدونم 5 مگاپیکسلش چطوریه!
نمونه عكسش هم تو همين تاپيك خيلي زياده!
يحتمل اين گوشي 8 مگاپيكسل باشه!میشه نمونه عکس این گوشی رو بزارید می خوام بدونم 5 مگاپیکسلش چطوریه!
نمونه عكسش هم تو همين تاپيك خيلي زياده!
آقا بسی مبارک.سلام دوستان.
بالا خره من هم اين گوشي را خريدم.رنگ طلاي با قيمت حدود 420 تومن از دبي.
محتوياتش هم .فلش 4گيگ و بند و باتري و هدفون و دفترچه راهنما و ..... مثل بقيه.
ولي عجب گوشي خوش دستيه از اونيكه فكر مي كردم بهتره.
اگه سوالي هست بفرماييد.
فقط اگر برات ممکنه نمونه عکس بگذار.
قیمتش داره خیلی خوب میشه.شیراز من 430 قیمت گرفتم.بدون گارانتی البت.
بسي ضد حال خورديم.فردا مي خوام پس ببرم.يارو گفت اصل تضميني و حالا كه نگاه ميكنم ميبينم كه چينيه.
سلام
خوبی دوست من
اول بهت تبریک میگم
دوم مگه سونی اریکسون گوشی هاش چینی نیست؟ چین زیر نظر سونی اریکسون نیست؟ یعنی تقلبی بهت داده؟ از کجا فهمیدی
اصولا گوشي هاي سوني سري اول رو خود كارخونه اصلي(سوئد يا زاپن) ميزنه ولي بعد از مدتي خواست روي طرح جديد كار كنه امتيازش رو ميده به كارخونه اي كه توي چينه(البته اين كارخونه مال خود سوني اريكسون است).
اگر بلد باشي وارد به منوي مخفي گوشي سوني اريكسون بشي بهت نشون ميده كه در كجا ساخته شده.
اصولا گوشي هاي سوني سري اول رو خود كارخونه اصلي(سوئد يا زاپن) ميزنه ولي بعد از مدتي خواست روي طرح جديد كار كنه امتيازش رو ميده به كارخونه اي كه توي چينه(البته اين كارخونه مال خود سوني اريكسون است).
اگر بلد باشي وارد به منوي مخفي گوشي سوني اريكسون بشي بهت نشون ميده كه در كجا ساخته شده.
در ضمن ديشب زدم توي آپ ديت وقتي تموم شد هيچي بهش اضافه نشد
یه چنتا عکس ازش بزار ثواب داره
فك نكنم اينجور چيزي باشه تو منو مخفي!!!اگر بلد باشي وارد به منوي مخفي گوشي سوني اريكسون بشي بهت نشون ميده كه در كجا ساخته شده.
كي گفته كه گوشي هاي سوني اريكسون اولش سوئد يا ژاپن ميزنه؟ تو هم دلت خوشه ها!
حالا مطمئني كه وقتي آپديت كردي اسمايل شاتر و تشخيص چهره برات نيومده؟
آره من هم نشنیده بودم.شاید یه زمانی اینطور بود.زمان p990 فقید.ولی الان کمپلت چاینا میزنه.این رو مطمئنم.
در ضمن شاید نتونستی آپدیت کنی وگر نه من یه ویدئو دیدم از قابلیتهای جدیدی که بعد از آپدیت بهش اضافه میشه.اون هم شده بود.
البته میدونم خودت استادی.
چشم.فقط يك سايت معرفي من
حالا كه اينجوريه.
وقتي آپديت كردم نوشت كه گوشي شما جديد ترين آپ ديت را دارا ميباشد آيا مايل هستيد آپ ديت كني ما هم گفتيم بله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)