با ای تونز ریستور کردم درست شد ..الان ورژنش 3.1.3 هست...وقتی گوشی روشن میشه صفحه emergency call میاد و اصلا منوی گوشی بالا نمیاد چیکار کنم من؟![]()
با ای تونز ریستور کردم درست شد ..الان ورژنش 3.1.3 هست...وقتی گوشی روشن میشه صفحه emergency call میاد و اصلا منوی گوشی بالا نمیاد چیکار کنم من؟![]()
سلام دوستانه گلم چندتا سوال داشتم یکی اینکه من باتری گوشیم خالی زود خالی میکنه یعنی وقتی فول میشه باید پیغامی بده که باتری فول شده؟ یا اینکه همین که دیدیم پور شده باید از شارژ در بیاریم ؟ی راهنمایی بکنید چون داره میره رو اسبم باتریشیعنی اگه باتریش مشکل داشت میتونم باتریشو عوض کنم ؟ یکی دیگه این که من میخام ورسیون گوشیم الان ۳ هاست میخام اونو به ۳.۱.۳ تغیر بدم میشه ی راهنمایی کنید که چجوری تغیر بدم که دچاره مشکل نشم؟ پیشاپیش ممنونم از راهنمایتون
وقتی فول شارژ یشه اون بالا روی باتری علامت یه پریز میاد یعنی که باتری فول شارژ شده.وقتی فول میشه باید پیغامی بده که باتری فول شده؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید!!!
من iphone 3g 16gb با فریمور 3.1.3 دارم گوشی رو که روشن میکنم.. صفحه ایی میاد که عکس یه کابل و علامت سی دی و آی تونز هست!!!
سلام شما این برنامه رو دانلود کن
iH8sn0w - iREB V3
بعد گوشی رو ببر تو DFU مد برنامه رو اجرا کن بعد گزینه fix recovery mode loop رو بزن بعد پیغام میده yes رو بزن و بعد مدل دستگاهت رو انتخاب کن گوشی ریست میشه و میاد بالا.
دوست عزیز من که نفهمیدم این نرم افزار چی کار میکنه..
ببینید من آیفون رو که گرفتم توش پر بازی های مضخرف بود زدم ریست دیفالت کردم که دیگه بالا نیومد....
بعد با آی تونز به اشتباه به فریمور اصلی 3.1.3 آپدیت شد ...
الان هم توی منوی گوشی نمیاد ...
لطفا راهنمایی کنید![]()
ببينيد راهش هموني بود كه گفتم بايد برنامه رو اجرا كني گوشي رو به DFU mode ببري بعد گزينه اي كه گفتم و بزني بعد گوشي ريست ميشه و مياد بالا و صفحه اصلي مياد كار سختي نيست خيلي ساده هستش.
دوستان از یکی از اسپیکر های پایین آیفون من صدا در میاد ... طبیعیه؟؟؟ iphone 3g
آیفون یه اسپیکر داره .
آره طبیعیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)