تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 216 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

حالا من یه چیزی بگم این حرفهایی که ehsnpark زد همه درسته از من که رنگ جهت نماش پاک نشده در جواب metalilic م باید بگم که دایی من از ایتالیا که این گوشی را دیده بود گفت هیچ فرقی با اینها که داخل ایرانه نمیکنه دیگه تصمیم گیری با خودتون
    عزیزم من که نگفتم فرق میکنه ...گفتم کیفیت ساخت بهتری داره و بعد از چند ماه کارکردن با گوشی این تفاوتی که من گفتم معلوم میشه ... نه از همون پشت ویترین مغازه ها ....

وقتي اس ام اس مياد واسه من هيچ مشكلي نداره خاموش هم نمي شه صداي زنگ اس ام اسم هم عوض كردم !
    خوب منم گفتم ماله من اینجوری شده. اگر قرار بود همشون اینجوری باشن که دیگه واویلا بود. ولی حتی یه مورد هم یعنی مشکل... البته من دلیلش رو پیدا میکنم. حالا یا برنامه ای چیزی نصبه یا اینکه زنگی که من میزارم مشکل داره و یا هر دلیل دیگه ای که داشته باشه حلش میکنم ولی در کل گفتم که واسه من اینجوری بوده....

بله.شما اگه تو كامپيوتر هم چند نرم افزار با هم باز كنيد سيستم كند ميشه.اين طبيعيه!
    اولا من گفتم هیچ برنامه ای باز نکرده اینجوریه. در حالت عادی رو گوشی من taskman و kaspersky از همون اول اجرا میشن ... یعنی همین دو تا برنامه گوشی رو کند کرد ؟ در حالیکه هیچ کدوم از این برنامه ها منابع زیادی رو نمیگیرن. حرف شما در صورتی درسته که مثلا یه بازی انگیج رو باز کنی و بعد با یه پلیر یه موزیک هم باز کنی و در همون حالت بخوای با دوربین عکسم بگیری... چون هر سه اینها در حال اجرا هستن و از سی پی یو استفاده میکنن گوشی کند میشه. ولی مثلا آنتی ویروس مقیم در حافظه س.... و با سی پی یو کاری نداره تا وقتی که احضار نشه.... در کل از این گوشی انتظار بیشتری داشتم از لحاظ سرعت و عملکرد...
    فيلم برداريش به نظر من عاليه.اصلا گوشي از صحنه جا نمي مونه و از همه مهم تر Mp4 سيو ميكنه كه واقعا كيفيتش بالاست.از اين رو شما مي تونيد فايل هاي تصويري Mp4 رو هم بريزيد تو گوشي و اجرا كني.چه حالي ميده!
    فرمت mp4 یکی از فرمتهای کم حجم و کیفیت متوسط به پایین برای تصاویر ویدئویی.... یه چیزی تو رده 3gp ... و تو 4 لایه فیلم رو فشرده میکنه پس نمیشه گفت کیفیتش بالاست.

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا من گفتم هیچ برنامه ای باز نکرده اینجوریه. در حالت عادی رو گوشی من taskman و kaspersky از همون اول اجرا میشن ... یعنی همین دو تا برنامه گوشی رو کند کرد ؟ در حالیکه هیچ کدوم از این برنامه ها منابع زیادی رو نمیگیرن. حرف شما در صورتی درسته که مثلا یه بازی انگیج رو باز کنی و بعد با یه پلیر یه موزیک هم باز کنی و در همون حالت بخوای با دوربین عکسم بگیری... چون هر سه اینها در حال اجرا هستن و از سی پی یو استفاده میکنن گوشی کند میشه. ولی مثلا آنتی ویروس مقیم در حافظه س.... و با سی پی یو کاری نداره تا وقتی که احضار نشه.... در کل از این گوشی انتظار بیشتری داشتم از لحاظ سرعت و عملکرد...

فرمت mp4 یکی از فرمتهای کم حجم و کیفیت متوسط به پایین برای تصاویر ویدئویی.... یه چیزی تو رده 3gp ... و تو 4 لایه فیلم رو فشرده میکنه پس نمیشه گفت کیفیتش بالاست.
    همون دو تا برنامه اجرا ميشن سرعت رو پايين آورده.ربطي به حجم و مكان نداره.گوشي داره اون برنامه رو اجرا مي كنه پس سرعتش هم پايين مياد
    MP4 در مقايسه با ساير فرمت هاي تصويري كه تو موبايل اجرا ميشه خيلي بهتره.من خودم كيفيت MP4هامو اديت كردم و بردم در حد Avi كه فرق چنداني تو حجم نداشت و الان يجورايي دارم شو مي بينم با فرمت ام پي فور و لي در اصل در هد Avi هست.
    شما توقع داري يه گوشي با دوربين 3.2 برات فيلمبرداري كنه با كيفيت DVD ??

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

همون دو تا برنامه اجرا ميشن سرعت رو پايين آورده.ربطي به حجم و مكان نداره
    پس به چی ربط داره ؟

mp4 در مقايسه با ساير فرمت هاي تصويري كه تو موبايل اجرا ميشه خيلي بهتره.من خودم كيفيت mp4هامو اديت كردم و بردم در حد avi كه فرق چنداني تو حجم نداشت و الان يجورايي دارم شو مي بينم با فرمت ام پي فور و لي در اصل در هد avi هست.
    اوکی !!!

شما توقع داري يه گوشي با دوربين 3.2 برات فيلمبرداري كنه با كيفيت dvd ??
    بازم اوکی !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال روی این گوشی میشه ویروسیاب نصب کرد اگه میشه لطفا به من کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه لینک برام بذارین بتونم دانلود کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی بازی های فیفا 09 و سوکر9 ان گیج هستند؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

یه سوال روی این گوشی میشه ویروسیاب نصب کرد اگه میشه لطفا به من کمک کنید
    یه لینک برام بذارین بتونم دانلود کنم
    این آنتی ویروس (تست شده ) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله ...... بازی fifa09 ، انگیج هست ...... اینم لینکش :
    کد:
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    اگه منظورتون pes9 هست که بازیش برای کامپیوتر هم موجوده ، برای n-gage هنوز تولید نشده ......

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

بله ...... بازی fifa09 ، انگیج هست ...... اینم لینکش :
    کد:
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    اگه منظورتون pes9 هست که بازیش برای کامپیوتر هم موجوده ، برای n-gage هنوز تولید نشده ......
    دنبالش نری بهتره...رو گوشی درست اجرا نمیشه و تریل میشه...

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم بازار ( کرمانشاه ) قیمت گرفتم 320 .
    ارزش داره بدم از تهران واسم بخرن ؟
    قیمت تهران کسی داره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم بازار ( کرمانشاه ) قیمت گرفتم 320 .
    ارزش داره بدم از تهران واسم بخرن ؟
    قیمت تهران کسی داره ؟
    جدا ؟؟/ چه قدر گرون. تو شهر ما 285 قیمت گرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •