عزیزم من که نگفتم فرق میکنه ...گفتم کیفیت ساخت بهتری داره و بعد از چند ماه کارکردن با گوشی این تفاوتی که من گفتم معلوم میشه ... نه از همون پشت ویترین مغازه ها ....حالا من یه چیزی بگم این حرفهایی که ehsnpark زد همه درسته از من که رنگ جهت نماش پاک نشده در جواب metalilic م باید بگم که دایی من از ایتالیا که این گوشی را دیده بود گفت هیچ فرقی با اینها که داخل ایرانه نمیکنه دیگه تصمیم گیری با خودتون
خوب منم گفتم ماله من اینجوری شده. اگر قرار بود همشون اینجوری باشن که دیگه واویلا بود. ولی حتی یه مورد هم یعنی مشکل... البته من دلیلش رو پیدا میکنم. حالا یا برنامه ای چیزی نصبه یا اینکه زنگی که من میزارم مشکل داره و یا هر دلیل دیگه ای که داشته باشه حلش میکنم ولی در کل گفتم که واسه من اینجوری بوده....وقتي اس ام اس مياد واسه من هيچ مشكلي نداره خاموش هم نمي شه صداي زنگ اس ام اسم هم عوض كردم !
اولا من گفتم هیچ برنامه ای باز نکرده اینجوریه. در حالت عادی رو گوشی من taskman و kaspersky از همون اول اجرا میشن ... یعنی همین دو تا برنامه گوشی رو کند کرد ؟ در حالیکه هیچ کدوم از این برنامه ها منابع زیادی رو نمیگیرن. حرف شما در صورتی درسته که مثلا یه بازی انگیج رو باز کنی و بعد با یه پلیر یه موزیک هم باز کنی و در همون حالت بخوای با دوربین عکسم بگیری... چون هر سه اینها در حال اجرا هستن و از سی پی یو استفاده میکنن گوشی کند میشه. ولی مثلا آنتی ویروس مقیم در حافظه س.... و با سی پی یو کاری نداره تا وقتی که احضار نشه.... در کل از این گوشی انتظار بیشتری داشتم از لحاظ سرعت و عملکرد...بله.شما اگه تو كامپيوتر هم چند نرم افزار با هم باز كنيد سيستم كند ميشه.اين طبيعيه!
فرمت mp4 یکی از فرمتهای کم حجم و کیفیت متوسط به پایین برای تصاویر ویدئویی.... یه چیزی تو رده 3gp ... و تو 4 لایه فیلم رو فشرده میکنه پس نمیشه گفت کیفیتش بالاست.فيلم برداريش به نظر من عاليه.اصلا گوشي از صحنه جا نمي مونه و از همه مهم تر Mp4 سيو ميكنه كه واقعا كيفيتش بالاست.از اين رو شما مي تونيد فايل هاي تصويري Mp4 رو هم بريزيد تو گوشي و اجرا كني.چه حالي ميده!