تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 299 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یعنی تو حاضر نیستی 3 تومن بدی حداقل یه امتحانی بکنی؟چیزی که ازت کم نمیشه؟هنوز ندیده قضاوت نکن.شاید نظر تو با بقیه فرق بکنه.
    من هر ساله بازی فیفا رو میخریدم که تغییرات رو مشاهده کنم اما امسال هزگز نمیخرم چون خوب دمو رو دانلود کردم و واقعا با این وضعیت ضعیفی که از دمو در گیم پلی و .... دیدم دلیلی نداره برم و نسخه فول رو هم از بازار بخرم.
    امیدوارم برای سال بعد فیفا در PC نیز مانند کسنول ها NG بشه.

2. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هر ساله بازی فیفا رو میخریدم که تغییرات رو مشاهده کنم اما امسال هزگز نمیخرم چون خوب دمو رو دانلود کردم و واقعا با این وضعیت ضعیفی که از دمو در گیم پلی و .... دیدم دلیلی نداره برم و نسخه فول رو هم از بازار بخرم.
    امیدوارم برای سال بعد فیفا در PC نیز مانند کسنول ها NG بشه.
    به نظر من بگيرش منم پارسال يادمه با دمو فيفا 08 خيلي مشكل داشتم ولي وقتي فول خريدمش عاشقش شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من دمو رو بازی کردم.گیم پلی بازی مایوسم کرد. اونها بارها و بارها بازی رو باز سازی کردن اما گیم پلی از 2003 تا 2009 یکی مونده و پیشرفتی نداشته..گرافیک فعلا کافیه.(بهتر از ورزن های قبلی) ولی هنوز هم نیاز به کامپیوتری قوی برا ی اجرا داره.ولی پی ای اس 2008 هنوز هم زیبا تره وسیستم پایین تری هم برای اجرا می خواد.حتی کنترل جدید هم (موس +کیبورد) هم منو هیجان زده نکرد

اه من از پیشرفت فیفا 09 متنفرم.اگه بخوای توپ بازیکنی رو بگیری با کارت مواجه می شی.سعی کردم تکل نکنم بازیکنی رو تا کارت نگیرم!!!

]

[دیگه چی!!!کمپانی ای ای کمپانی معروفیه چرا دارن همش همون بازی فبلی رو می دن بیرون .صحنه های بازی دقیقا مثل قبلی اند و تنها گرافیک بوده که پیشرفت داشته.

این نظر شخصی منه.پی ای اس 2009 باز هم قلب بازیکن ها رو بدست خواهد اورد.

دمو رو بازی کردم.کنترل بسیار خوشدسته.شوت ها درون چهارچوب هستن.گرافیک و فیزیک بهتر شده.پس می ره تا بهترین در سری باشه.

بازی نکردم اما ای ای برای کامپیوتر شخصی پدر ادمو در میاره(سانسور)فیفای کنسول رو در نظر بگیر.ابتکاری ترین گیم پلی رو HDگرافیک

.اما کامپیوتر همیشه یک نسخه ی درجه پایین تر بوده.ای ای شرم بر تو.

باز هم خبری از نکست نیست.بعد از یک سال کشمکش.گرافیک جدید فقط برای پی اس 3 و ایکس باکس 360

ای ای هنوز از همون موتور قدیمی استفاده می کنه موتوری که از سال 2003 یا 2004 بوده.پی ای اس 2009 باز هم من اومدم طرفت.]دیزاینر های فیفا ما رو یکسری اماتور فرض کردن.با یک چمن سه بعدی .این بزرگترین اشتباه اونهاست.من از تمام قلبن ارزو می کنم.پی ای اس 2009 برنده بشه و فیفا 09 شکست بخوره.ای ای شرم بر تو

کجاست اون فیفای کامپیوتر نسل سوم این یک حقه ی بزرگ بود.من برای مادر فوتبال در کامپیوتر(پی ای اس 2009)صبر می کنم می دونم شکست ناپذیره.شرم بر تو ای ای.

عاشق 09 هستم هم گرافیک هم افکت همه چیز عالی.عاشق 07 بودم بخاطر اکشن و در گیر کننده بودنش.

دیشب بازی کردم.گرافیک و انیمیشن خوبی داشت. ری اکشن بازیکنان .ولی دکمه ی پرتاب وجود نداره باید دست به کار شم.(این تیکه ی اخر نفهمیدم چی می گه.)

هیچ اتفاقی نیفتاده.مثل 07 نمی تونی بازیکنتو فرابخونی.ولی واقعا گرافیک محشره.چمنو ببینید سه بعدی.چهره ی بازیکنان رئ در صحنه های بازی ببینید.یا وقتی احساساتی می شن.]تو کامپیوتر با این مشخصات بازی کردم:

XP 32 BIT__2 GIG A RAM__RADIEON 3800 HD.

این اخری هم کمک می خواست.

نتیجه گیری شخصی: شکستی دگر برای فیفا بر روی کامپیوتر.
    Last edited by Armin 2008; 13-09-2008 at 10:11.

5. 2 کاربر از Armin 2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا يكي كمك كنه اونايي كه دمو رو دانلود كردن فايل Devdata رو برام سند كنن زود. اينم مسيرشه اون فايل رو برام بفرستيد
    FIFA 09 Demo\data\input
    تو اين فولدر يه فايل به اسم devdata هست يه نفر سند كنه برام 49 كيلوبايته

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا حل شد نميخوام
    حالا حالا حالا حالا حالا عشق است فقط فيفا...
    آقا حله درسته حال داد با هك زمان بازي رو بينهايت كردم رو هر ديفيكالتي هم كه بخوام ميتونم بازي كنم. دسته بازي رو هم به سلامتي هك كردم الان اون دريبلهايي كه با ماوس زده ميشه با دسته معمولي آنالوگ ميزنم
    دست خودم كه نيست نابغه هكيدن فيفا هستيم ديگه.......اينههههههههههه

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر من 09 خیلی خوب کار شده , مخصوصا چمن بازی,چهره ها و لباس ها و هم چنین فیزیک بازیکنان که نسبت به گذشته خیلی بهتر شده!
    و همچنین تنوع دریبل ها هستش که در فوتبال های دیگه اصلا شاهد چنین چیزی نیستیم و نباید از بازی با موس هم قافل شد که برای من یکی خیلی جذاب بودش!
    و برخورد های بازیکنان با هم که اونم خیلی خوب طراحی شده و دیگر شاهد رد شدن بازیکنان از درون هم نیستیم!!
    در کل 09 میتونه انتظارات رو برآورده بکنه....

نه! این اصلا شکست نبودش بلکه شروعی باری تحول فیفا بر روی Pc هستش!
    شما مطمئن هستی که در گیم پلی و.... فیفا 09 ضعیف بودش؟؟!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

يك مشكل فيفا اينه كه بازيكنا به جلو خيلي خم شدن يعني انگار يه گوژ گنده دارن كه توي اين سري هم هنوز درست نشده فيزيك كلي بازيكنا طبيعي نيست و انداماشون خوب طراحي نشده همچنين طرز دويدنشون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مسعود 100 درصد گيم پلي افت كرده حتي بيخود تر از يورو 2008 هم شده بازي كني ميبيني بازيكنا اون صلابت رو ندارن مثه معتادا شدن. قيافه هاي بازيكنا شايد شبيه باشن ولي قيافه ها فوق العاده شيطاني و كريه طراحي شدن. حتي دكو و بالاك كه قيافه معصوم و تو دل برويي دارن تو فيفا به قدري زشتن كه آدم تو خواب بينه مي خيسه به خودش.
    در كل فقط يك نوع دريبل به دريبلهاي قبل اضافه شده كه نحوه اجراش مشترك هست با زير توپ زدن و از رو زمين توپ رو رو پايي برداشتن كافيه راست استيك رو يه بار عقب جلو كنيد دريبلهاي منحصر به فرد رونالدينيو و روبينيو هم قابل اجرا هستند. و احتمالا كريس رونالدو هم همون رقص پارو خواهد داشت. همه دريبلهايي كه با ماوس اجرا ميشه من با دسته انجام دادم اتفاقا با روبينيو يه خركني بازاري به راه انداخته بودم كه بازيكناي حريف فقط اسكول اسكول نگام ميكردن كه چطور با روبينيو دريبلشون مي زنم. روبينيو واقعا روان بازي ميكنه بر عكس رونالدينيو كه خيلي اسكول شده زود توپ رو خراب ميكنه كاش مسي هم بود تو دمو ميميرم براش.
    يه چيز ديگه رونالدينيو كه تو 08 اورالش 91 بود شده 87
    روبينيو هم كه تو دمو براي رئال بازي ميكنه اميدوارم تو نسخه كامل تو منچستر سيتي باشه.ولي رونالدينيو تو ميلان هست و دكو هم تو چلسي. اينكه روبينيو تو دمو هنوز تو رئال هست به دليل اينه كه بعد از ساخت دمو به سيتي ترانسفر شده
    ولي كلا با گيم پلي بازي نميشه حال كرد ضعيفه درست مثل يورو كه ضعيف بود. و كماكان تماشاگران تابلو كاغذي و دوبعدي هستند و فاقد ضخامت. ببيني دمو رو مي فهميد كه Pes امسال پوز فيفا رو به خاك خواهد مالوند. البته به عنوان يه فيفا خور احساس شرم ميكنم و براي EA متاسفم كه خودش رو ضايع كرده
    Last edited by Spaniuly; 13-09-2008 at 13:15.

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

آقایون مطلع ، مثل Fifa 08 ، بازی نسخه فول دزدیش نیومده بریم بخریم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقایون مطلع ، مثل Fifa 08 ، بازی نسخه فول دزدیش نیومده بریم بخریم ؟
    تو استرالیا بازی دو اکتبر می اد.یعنی نوزده روز دیگه بازی دزدی شاید 27 یا 28 سپتامبر بیاد ولی الان نه.
    مسعود 100 درصد گيم پلي افت كرده حتي بيخود تر از يورو 2008 هم شده بازي كني ميبيني بازيكنا اون صلابت رو ندارن مثه معتادا شدن. قيافه هاي بازيكنا شايد شبيه باشن ولي قيافه ها فوق العاده شيطاني و كريه طراحي شدن. حتي دكو و بالاك كه قيافه معصوم و تو دل برويي دارن تو فيفا به قدري زشتن كه آدم تو خواب بينه مي خيسه به خودش.
    در كل فقط يك نوع دريبل به دريبلهاي قبل اضافه شده كه نحوه اجراش مشترك هست با زير توپ زدن و از رو زمين توپ رو رو پايي برداشتن كافيه راست استيك رو يه بار عقب جلو كنيد دريبلهاي منحصر به فرد رونالدينيو و روبينيو هم قابل اجرا هستند. و احتمالا كريس رونالدو هم همون رقص پارو خواهد داشت. همه دريبلهايي كه با ماوس اجرا ميشه من با دسته انجام دادم اتفاقا با روبينيو يه خركني بازاري به راه انداخته بودم كه بازيكناي حريف فقط اسكول اسكول نگام ميكردن كه چطور با روبينيو دريبلشون مي زنم. روبينيو واقعا روان بازي ميكنه بر عكس رونالدينيو كه خيلي اسكول شده زود توپ رو خراب ميكنه كاش مسي هم بود تو دمو ميميرم براش.
    يه چيز ديگه رونالدينيو كه تو 08 اورالش 91 بود شده 87
    روبينيو هم كه تو دمو براي رئال بازي ميكنه اميدوارم تو نسخه كامل تو منچستر سيتي باشه.ولي رونالدينيو تو ميلان هست و دكو هم تو چلسي. اينكه روبينيو تو دمو هنوز تو رئال هست به دليل اينه كه بعد از ساخت دمو به سيتي ترانسفر شده
    ولي كلا با گيم پلي بازي نميشه حال كرد ضعيفه درست مثل يورو كه ضعيف بود. و كماكان تماشاگران تابلو كاغذي و دوبعدي هستند و فاقد ضخامت. ببيني دمو رو مي فهميد كه Pes امسال پوز فيفا رو به خاك خواهد مالوند. البته به عنوان يه فيفا خور احساس شرم ميكنم و براي EA متاسفم كه خودش رو ضايع كرده
    تو ترجمه هم دیدی همه احساس شرم می کردن(SHAME ON EA)
    به نظر من 09 خیلی خوب کار شده , مخصوصا چمن بازی,چهره ها و لباس ها و هم چنین فیزیک بازیکنان که نسبت به گذشته خیلی بهتر شده!
    و همچنین تنوع دریبل ها هستش که در فوتبال های دیگه اصلا شاهد چنین چیزی نیستیم و نباید از بازی با موس هم قافل شد که برای من یکی خیلی جذاب بودش!
    و برخورد های بازیکنان با هم که اونم خیلی خوب طراحی شده و دیگر شاهد رد شدن بازیکنان از درون هم نیستیم!!
    در کل 09 میتونه انتظارات رو برآورده بکنه....

نقل قول:
    نه! این اصلا شکست نبودش بلکه شروعی باری تحول فیفا بر روی Pc هستش!

نقل قول:
    شما مطمئن هستی که در گیم پلی و.... فیفا 09 ضعیف بودش؟؟!!!!!!!!!!!!!!
    مسعود نسبت به قبلی خوبه ولی مطابق وعده ها نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •