[
دیگه چی!!!کمپانی ای ای کمپانی معروفیه چرا دارن همش همون بازی فبلی رو می دن بیرون .صحنه های بازی دقیقا مثل قبلی اند و تنها گرافیک بوده که پیشرفت داشته.
این نظر شخصی منه.پی ای اس 2009 باز هم قلب بازیکن ها رو بدست خواهد اورد.
دمو رو بازی کردم.کنترل بسیار خوشدسته.شوت ها درون چهارچوب هستن.گرافیک و فیزیک بهتر شده.پس می ره تا بهترین در سری باشه.
بازی نکردم اما ای ای برای کامپیوتر شخصی پدر ادمو در میاره(سانسور)فیفای کنسول رو در نظر بگیر.ابتکاری ترین گیم پلی رو HDگرافیک
.اما کامپیوتر همیشه یک نسخه ی درجه پایین تر بوده.ای ای شرم بر تو.
باز هم خبری از نکست نیست.بعد از یک سال کشمکش.گرافیک جدید فقط برای پی اس 3 و ایکس باکس 360
ای ای هنوز از همون موتور قدیمی استفاده می کنه موتوری که از سال 2003 یا 2004 بوده.پی ای اس 2009 باز هم من اومدم طرفت.]دیزاینر های فیفا ما رو یکسری اماتور فرض کردن.با یک چمن سه بعدی .این بزرگترین اشتباه اونهاست.من از تمام قلبن ارزو می کنم.پی ای اس 2009 برنده بشه و فیفا 09 شکست بخوره.ای ای شرم بر تو
کجاست اون فیفای کامپیوتر نسل سوم این یک حقه ی بزرگ بود.من برای مادر فوتبال در کامپیوتر(پی ای اس 2009)صبر می کنم می دونم شکست ناپذیره.شرم بر تو ای ای.
عاشق 09 هستم هم گرافیک هم افکت همه چیز عالی.عاشق 07 بودم بخاطر اکشن و در گیر کننده بودنش.
دیشب بازی کردم.گرافیک و انیمیشن خوبی داشت. ری اکشن بازیکنان .ولی دکمه ی پرتاب وجود نداره باید دست به کار شم.(این تیکه ی اخر نفهمیدم چی می گه.)
هیچ اتفاقی نیفتاده.مثل 07 نمی تونی بازیکنتو فرابخونی.ولی واقعا گرافیک محشره.چمنو ببینید سه بعدی.چهره ی بازیکنان رئ در صحنه های بازی ببینید.یا وقتی احساساتی می شن.]تو کامپیوتر با این مشخصات بازی کردم:
XP 32 BIT__2 GIG A RAM__RADIEON 3800 HD.
این اخری هم کمک می خواست.