تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 209 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    این FZ16 که حجم موتورش 153 سی سی هستش و سرعتش هم در بهترین شرایط 110 کیلومتر هستش چه برتری چز زیبایی نسبت به پالس پولسار اپاچی و... داره ؟
    کی وارد میشه ؟
    دوستان کسی قیمت zx250رو نداره؟
    این موتور دارای کیفیت بسیار بالایی در قطعات می باشد همچنین به دلیل تک فنر بودن بسیار نرمتر از پالس و آپاچی هست و طراحی زیبایی هم دارد که خیلی فریبنده هست، کیلومتر آن تمام دیجیتال هست حتی دور موتور دیجیتالی هست. لاستیکهای آن بسیار پهن می باشد و 140 میلیمتر پهنای آن است که در حد zzr 250 هست ولی موتور آن بسیار معمولیست و برای سرعتهای بالا و شتاب طراحی نشده است بلکه روی راحتی و امنیت موتور کار شده است، همچنین زیبایی و جسه فریبنده ی آن.
    برای همین دلیل از پالس و آپاچی برای شهر و کارهای روزمره بهتر است.

2. این کاربر از yosofweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دور تعيين خط موتورسواري جايزه بزرگ ايندياناپليس برگزار شد

گروه بین الملل: دور تعيين خط مسابقه موتور سواري جايزه بزرگ ايندياناپليس امريکا در کلاس موتوجي پي برگزار شد.
    به گزارش خبرخودرو ، دني پدروسا موتورسوار اسپانيايي تيم هوندا بهترين زمان را در دور تعيين خط به ثبت رساند. خورخه لورنزو ديگر موتورسوار اسپانيايي از تيم ياماها نيز دوم شد. والنتينو روسي ايتاليايي نيز در دور تعيين خط اين مسابقات سوم شده است.
    ويژگي اين پيست که براي خودروها طراحي شده اين است که موتورسواران در برخي از مناطق ان مي توانند تا سيصد و بيست کيلومتر در ساعت سرعت بگيرند.

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

لورنزو فاتح موتور سواري ايندياناپليس شد

گروه بین الملل: خورخه لورنزو موتور سوار اسپانيايي تيم ياماها فاتح مسابقه موتورسواري جايزه بزرگ ايندياناپليس در کلاس موتوجي پي شد.
    به گزارش خبرخودرو ، اين سومين پيروزي لورنزو در فصل جاري به شمار مي رود. نکته ويژه اين مسابقه زمين خوردن دني پدروسا اسپانيايي و والنتينو روسي ايتاليايي بود.
    با وجوديکه پدروسا به مسابقه بازگشت هرگز موفق به جبران تاخير نشد و در نهايت در جايگاه دهم قرار گرفت اما والنتينو روسي مجبور به انصراف از مسابقه شد.
    در رده بندي جهاني روسي همچنان پيشتاز مانده است.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جالبه یعنی میفرمایید پالس 200 جنابعالی شتابش از ماکسیما هم بیشتر است؟!
    آپاچ 180 وزنش 10 کیلو سنگینتر از 160 آن است و لاستیک عقب آن نیز پهنتر می باشد.
    البته اینجانب سوار هیچ کدوم از این موتورها نشدم ولی پشت ماکسیما نشستم و مطمئنم که شما در این مورد اشتباه میکنید.
    دوست عزیز منکه با ماکسیما کورس نذاشتم ببینم شتاب کدوم بیشتره،من پشت موتور خودم نشستم و تایم گرفتم،شما هم اگه خیلی علاقه داری بیشتر بدونی میتونی یبار امتحان کنی.
    در ضمن من موتورمو هنوز تقویت نکردم و احتمالا یه کوچولو شتابش رو تقویت کنم و طبق گفته همون تعمیر کاری که باهاش صحبت کردم شتابش رو به 6 ثانیه میرسونه با تضمین.

100 در 100 اشتباه می فرمایید راجع به آپاچی 160 !
    من 124 تا پر کردم لرزش بسیار خفیفی گرفت بدنه موتور بعد شما میگی تو 100 تا
    داداش لرزشی رو که من گفتم در مقایسه با پالس 200 گفتم نه در مقایسه با هندا 125.من سوار هر دو موتور شدم و طبق تجربم این حرف رو زدم،چیزی که من تجربه کردم این بوده،تفاوت لرزش این دو موتور توی سرعت بالا کاملا مشهوده،و فکر نکنم اشتباهی کرده باشم.

سلام دوستان
    این FZ16 که حجم موتورش 153 سی سی هستش و سرعتش هم در بهترین شرایط 110 کیلومتر هستش چه برتری چز زیبایی نسبت به پالس پولسار اپاچی و... داره ؟
    کی وارد میشه ؟
    دوستان کسی قیمت zx250رو نداره؟
    دوست من این موتور از این موتورهای هندی خیلی سرتره،خودت داری میگی یاماها،از اسمش معلومه که چه موتوری تو کیفیت میتونه باشه،در ضمن این موتورهای هندی که توی ایران وارد میشه و مونتاژ میشه با نسخه های هندی خودشون هم که توی هند استفاده میشه خیلی فرق داره و دارای کیفیت پایین تری است.
    در ضمن هنوز هم هیچ شرکتی مسئولیت وارد کردن این موتور رو گردن نگرفته و بعید میدونم وارد بشه.
    قیمت zx250 را اگه میخوای باید بری گمرک یا شهباز یدوری بزنی گیر بیاری.بسته به نوع مدل و تمیزیش داره.صفرش که نیست.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسی از دوستان می دونه چرا با وجود نزدیکی به فصل سرما و ماه رمضان قیمت موتور بالا رفته ؟

داره خودمونی میشه javad gol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ولایت فقیه

پيش فرض

اینا که این چیزا حالیشون نمی شه هر موقع بخان می برن بالا هر وقت بخان میارن پایین

9. 2 کاربر از javad gol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قيمت كاوازاكي ZZR250 پلاك شده با كاركرد كمت از 200 كيلومتر با انجين فوق العاده تميز يا تقريبا نو حدودا در تهران چقدر قيمت داره؟

كسي ميدونه؟

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

قيمت كاوازاكي ZZR250 پلاك شده با كاركرد كمت از 200 كيلومتر با انجين فوق العاده تميز يا تقريبا نو حدودا در تهران چقدر قيمت داره؟

كسي ميدونه؟
    میتونی تا 4.5 میلیون گیر بیاری (اگر اشنا داشته باشی)
    موتور صفر دیگه کم گیر میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

میتونی تا 4.5 میلیون گیر بیاری (اگر اشنا داشته باشی)
    موتور صفر دیگه کم گیر میاد
    يعني يه ZZR250 كه كمتر از 100 كيلومتر كار كرده واقعا 4.5 مي فروشه؟
    بعيد بدونم با اين قيمت پايين بفروشه

كسي رو مي شناسيد كه همين در حد صفر بفروشه با اين قيمت؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی از دوستان می دونه چرا با وجود نزدیکی به فصل سرما و ماه رمضان قیمت موتور بالا رفته ؟
    تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت موتورها از اول تابستون همینه و تکونی نخورده،اگه هم خورده دارای نوسان بوده یعنی خیلی جزیی بوده،و در ضمن هنوز هوا واسه موتور سواری عالیه،به محض اینکه باران و سرما شروع بشه قیمت موتور دیگه تغییری نمی کنه،نه اینکه پایین تر بیاد بلکه در جای خودش ثابت می مونه،ولی سرما و بارندگی روی قیمت موتورهای دست دوم میتونه تاثیر بذاره.

14. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •