تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 93 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 925

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Ahead Nero

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام من میخوام روی دی وی دی فیلم بریزم با نرو 6 ولی فقط image میگیره چیکار کنم عکس رو ضمیمه میکنم

شما در My COmputer کزینه DVD ROM فعال هست براتون؟سخت افزار رو شناسایی کرده؟
    اگر فعال هست نرم افزار رو پاک کنید و مجدد نصب کنید

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

سلام
    من از نرو 6 استفاده میکنم چون حجمش کمه و روسیستمم راحت میاد
    حالا وقتی اسم فایل فارسی باشه نمتونم رایت کنم
    چطوری مشکلو حل کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من از نرو 6 استفاده میکنم چون حجمش کمه و روسیستمم راحت میاد
    حالا وقتی اسم فایل فارسی باشه نمتونم رایت کنم
    چطوری مشکلو حل کنم
    مشکل کاراکتر های فارسی در ورژن های پایین هست و در ورژن های بالاتر هم بعضا به چشم میخوره
    شما یک بک آپ از دیتا بیس بگیری با زبان فارسی نام گذاری و رایت کرده باشی بعدا که بخوای درجای دیگه بهره برداری کنی دچار مشکل میشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم برای رایت DVD تصویری خواهشن اگه ممکنه راهنمایی کنید یه چند تا فایل دارم که داخل هر کدوم 2 تا فایل داره یکی با پسوند MOVE CLIP یکی هم فایل INFO با پسوند MOEG- TS
    میخوام یه فایل تصویری DVD رایت کنم که رو دستگاه دی وی دی جواب بده ؟؟؟ خواهشن راهنمایی کنید نمیدونسم کجا سوالمو مطرح کنم
    راستی NERO 10 دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هیچکی اینجا نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم برای رایت DVD تصویری خواهشن اگه ممکنه راهنمایی کنید یه چند تا فایل دارم که داخل هر کدوم 2 تا فایل داره یکی با پسوند MOVE CLIP یکی هم فایل INFO با پسوند MOEG- TS
    میخوام یه فایل تصویری DVD رایت کنم که رو دستگاه دی وی دی جواب بده ؟؟؟ خواهشن راهنمایی کنید نمیدونسم کجا سوالمو مطرح کنم
    راستی NERO 10 دارم
    علیک سلام

برای رایت فیلم و نشون دادن تو دستگاه از ابزار nero vision که، کنار ابزارهای nero هست رو استفاده کنید.

7. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

طریقه رایت دی وی دی های تصویری چجوریه؟

سلام این سویال شاید به نظر اماتوری بیاد ولی چون تا حالا انجام ندادم بلد نیستم چجوریه.
    من می خوام دی وی دی های تصویری یعنی با فرم VOB رو با برنامه نرو 7.5 رایت کنم روی دی وی دی جوری که در دستگاه های دی وی دی پلیر معمولی قابلیت پخش داشته باشه چطور باید اینکارو انجام بدم؟
    من همیشه دی وی دی یا سی دی که رایت می کنم به صورت دیتا یعنی فایل ها رو به صورت در هم بر هم رایت می کنم که البته فقط هم در کامپیوتر قابلیت پخش داره وای تا حالا دی وی دی تصویری رایت نکردم.

من یهخ فیلم رو با فرمت mkv با نرم افزار winaviconverter تبدیل کردم به فرمت دی وی دی و بعد از تبدیل دو تا پوشه تولید شده یکی به اسم AUDIO_TS و یکی هم VIDEO_TS
    که داخل AUDIO_TS خالیه ولی داخل VIDEO_TS چند تا فایل هست که 4 تاش تصویریه و دو تاش هم با پسوند BUP.
    که از تصویریها هم سه تاش خیلی کم حجمه و یکیش پرحجمه که فکر کنم تبدیل شده فیلم همون باشه که با kmplayer هم بازش کردم فیلم رو پخش کرد.

حالا با نرو چجوری رایتش کنم و کدوم فایل رو سلکت کنم که رایت بشه و داخل دستگاههای دی وی دی پلیر هم میذارم پخش بشه؟
    و اگر سه چهار تا فیلم بود هم چجوری رایتشون کنم کنار هم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

طریقه رایت دی وی دی های تصویری چجوریه؟

سلام این سویال شاید به نظر اماتوری بیاد ولی چون تا حالا انجام ندادم بلد نیستم چجوریه.
    من می خوام دی وی دی های تصویری یعنی با فرم VOB رو با برنامه نرو 7.5 رایت کنم روی دی وی دی جوری که در دستگاه های دی وی دی پلیر معمولی قابلیت پخش داشته باشه چطور باید اینکارو انجام بدم؟
    من همیشه دی وی دی یا سی دی که رایت می کنم به صورت دیتا یعنی فایل ها رو به صورت در هم بر هم رایت می کنم که البته فقط هم در کامپیوتر قابلیت پخش داره وای تا حالا دی وی دی تصویری رایت نکردم.

من یهخ فیلم رو با فرمت mkv با نرم افزار winaviconverter تبدیل کردم به فرمت دی وی دی و بعد از تبدیل دو تا پوشه تولید شده یکی به اسم AUDIO_TS و یکی هم VIDEO_TS
    که داخل AUDIO_TS خالیه ولی داخل VIDEO_TS چند تا فایل هست که 4 تاش تصویریه و دو تاش هم با پسوند BUP.
    که از تصویریها هم سه تاش خیلی کم حجمه و یکیش پرحجمه که فکر کنم تبدیل شده فیلم همون باشه که با kmplayer هم بازش کردم فیلم رو پخش کرد.

حالا با نرو چجوری رایتش کنم و کدوم فایل رو سلکت کنم که رایت بشه و داخل دستگاههای دی وی دی پلیر هم میذارم پخش بشه؟
    و اگر سه چهار تا فیلم بود هم چجوری رایتشون کنم کنار هم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    تو nero که میری dvd video files هست میزنی بعد سمت چپ فک کنم دو تا پوشه به اسم VIDEO_TS و AUDIO_TS هست که میریزی توی اون همون فایل های vob رو بعد حله دیگه.

10. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام
    من نرو7 دارم
    منو فارسی اش وجود داره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من نرو7 دارم
    منو فارسی اش وجود داره ؟

بعید میدونم چون زبان فارسی تو خود سایتش هم پکیجی نداره برای دانلود و یا شاید من اطلاع ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •