آره. خود فندک مشکل داشته باشه و یه احتمال خیلی ضعیف که سوکتش دراومده باشه.
آره. خود فندک مشکل داشته باشه و یه احتمال خیلی ضعیف که سوکتش دراومده باشه.
سلام چند روز پیش ساعت و ضبط ماشین ما ( پراید ) از کار افتاد
اتفاق خاصی هم نیافتاده بود فقط تو ماشین نشستیم و دیدم ساعت خاموشه و ضبط کار نمیکنه
به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه؟
فیوز فندک سوخته
سلام دوستان
یه مشکلی واسه پرشیای من پیش اومده چند وقته چراغ اب ماشین (به همراه استپ) روشن میشه بدون اینکه درجه امپر اب بالا بره (وسط هست) مدام هم روشن و خاموش میشه
بردم تعمیرگاه یارو گفت مشکل از رادیات هیت اما فکر کنم میخوایت کلا رادیات و باز کنه و پول بگیره
در کل مشکلی واسه ماشین ایجاد نکرده اما چون می خوام بفروشمش می خوام این چراغه روشن نشه
نمیدونم به این مساله ربط داره یا نه اما جدیدا بخاری ماشین هم (به جز زمانی که در حرکت هست) باد گرم نمی زنه
ممنون از کمکتون
یا ترموستات گیر کرده یا لوله های انتقال آب گرفته. شما فقط اول ترموستات رو سریعا تا کار دستت نداده عوض کن، هزینشم پایینه. اگه نتیجه نگرفتی قضیه یه کم پیچیده میشه که برات توضیح میدم.
سلام
یه مشکلی پیش اومده
مدل ماشین: پراید اواخر 84 زیمنس
دیروز از یه شیب تند پایین میومدم با دنده سنگین و ماشین حسابی گاز خورد. چند دقیقه بعد که رسیدم دیدم جلو ماشین دود بالا میاد. دقت کردم دیدم جایی که شمعها هستند دود با لا میاد. البته نسبت به قبل دیدم که انگار بیرون مخزن روغن بیشتر روغنی شده و تا محل شمعا رفته. حدس زدم شاید همین روغنها ست که گرم شدن و باعث دود کردن شده. در ضمن روغن را چک کردم نسبت به دوره های قبلی خیلی بیشتر سیاه شده است. البته موقع تعویضش هست اما سری قبلی - که همین روغن ریختم - اینقدر سیاه نشده بود.
آیا میتونه ربطی به تنظیم موتور و تمیز کزدن انژکتور و ... داشته باشه؟!
راهنمایی
واشر درب سوپاپ خرابه و باعث نشتی روغن از درب سوپاپ شده. بدید هم اونو عوض کنن هم اینکه یک بار فیلر گیری کنید.
حدود يك ماه پيش در هنگام رانندگي يك دفعه سخنگوي ماشين اعلام خطاي كم بودن روغن روداد و در حالي كه دماي آب پايين بود چراغ قرمزش روشن شد و در همين حين دور موتور پايين امد و ماشين خاموش شد.من بلافاصبه استارت كردم و ماشين در جا روشن شد.سطح روغ رو هم چك كردم مشكلي نداشت .در اين يك ماه حدود 300 كيلومتر تا به حال بدون هيچ مشكلي رانندگي كردم ولي هميشه ميترسم بازهم همين ايراد تكرار شود.
به نظر شما مشكل از كجاست؟ نرسيدن سوخت ؟ اي-سي -يو؟ و يا ...؟
سلام
یکی از آشنایان ما , یکسالی هست که پژو 405GLX گرفته. چند وقتیه که صدایی از ضبطش بلند نمیشه. روشن هست و دکمه ها کار میکنند اما هیچ صدایی ( نه از روی دیسک و نه رادیو ) در نمیاد ازش.
آیا مشکلشو خودمون میتونیم حل کنیم ؟ اگر بله , به چه صورت ؟
ممنون
مشکل میتونه از فشنگی روغن باشه
یا از ای سی یو
احتمالا از پشت رادیو سیم باند قطع شده یا سوکتش از جا در اومده
باید بتونی با یه بلندگو یا اهم متر تست کنی اگه بلدی دست بزن اگه نه بیخیال ببر پیش برق کار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)