ورژن 10 فارسیه؟
من قصد داشتم 5610 بخرم. ولی از بس یکی گفت خوبه یکی گفت هنگ میکنه دارم پشیمون میشم.بالاخره نفهمیدم خوبه یا به درد نمیخوره!!!
ببین من یه 5610 دارم یه n85
جفتش هنگ میکرد
n85 با آپدیت حل شد
اینم میگن با آپ کردن حل میشه.
این ایرادا قابل حله.
من از 5610 راضیم
نسبت به قیمتش خوبه
دوربینش جالبه صداش بلنده خوش دستم هست.
نسبت به یه گوشیه جاوا راضی کنندست.
سلام به همگي
اگه ميشه بگيد قيمت اين گوشي چنده؟؟؟
دوست من اگه میخواین زودتر به جوابتون برسید باید توی تاپیک قیمت انواع گوشی پست میدادین ...
سلام. من 5610 دارم. هیچ برنامه ای اجرا نمیکنه و error میده (( Supportive File. Nothing to Display )) اومدم از setting رستش کردم مگه درست شه. مشکلم 2 برابر شد چون حالا مموری کارتش رمز میسخاد که من ندارم. کسی میتونه کمکم کنه باید به موبایل فروشی اگه ببرم چی بگم؟ و هزینش چقدره و آیا خودم نمیتونم قسمتی از مشکلو حل کنم. ممنون میشم کمکم کنید
سلام بچه ها ...کسایی که استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای موبایل براشون مهمه از خرید این گوشی صرف نظر کنند. چون برنامه های بالای 1mg رو ساپورت نمیکنه. شاید بشه گفت این تنها ایراد و بدترین ایراد ممکن در5610 هست.
البته بقیه چیزاش خوبه.
رو چه حسابي اينو ميگيد...
من برنامه تا 15 مگ دارم راحت اجرا ميكنه...
طبق گفته حيلي از دوستان با فلش و آپديت گوشي به ورژن جديدتر خيلي از مسائل حل ميشه يكيش همون هنگ كردن كه از زماني كه من با ورژن 9.40 آپديت كردم حتي يكبار هم هنگ يا كند نشده با توجه به اينكه مموري 4 گيگ روش دارم و تقريبا تا خر خره پره...
من قصد دارم يه گوشي ديگه حالا يا x1 يا n97 بگيرم اما به هيچ وجه اينو خاموش نخواهم كرد و يه خط جديد ميگيرم و توش ميندازم...
واقعا گوشي خوبيه...
کسی میتونه device 5610 رو به من بده چون cd شکسته الان نمیتونم به کامپیوتر وصلش کنم
با سلام
5610 من ال سی دی روشنه و گوشی سالم ... فقط نو ال سی دی قطع شده ؟؟؟ کسی می دونه مشکل چیه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)