سلام.دوستان این PMP سیستم عامل هم داره یا نه و اگه داره چیه؟
ممنون ...
سلام.دوستان این PMP سیستم عامل هم داره یا نه و اگه داره چیه؟
ممنون ...
بهرحال هر پلیری یه سیستم عاملی داره که مسوول مدیریت همه اعمال حیاتی اون دستگاهه و این مدل هم مستثنی نیست... مساله اینه که اغلب سیستم های پلیرها مخصوص هستش ... یعنی اگه هدف شما اینه که مثلا مشابه ipod touch قابلیت مانور داشته باشی و برنامه های جانبی واسه اش نصب کنی ... متاسفانه خیر - از این خبرها نیست ...
می تونی این دو پست من رو هم چک کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... که در مورد همین مساله اما در ارتباط با دو مارک دیگه چند جمله ای گفتم
ااااه.داشتم امیدوار میشدم ...یعنی اگه هدف شما اینه که مثلا مشابه ipod touch قابلیت مانور داشته باشی و برنامه های جانبی واسه اش نصب کنی ... متاسفانه خیر - از این خبرها نیست ..
بیشترین چیزی که تو این دستگاه چشممو گرفته این قابلیتشه که میتونه تلفن همراه رو مدیریت کنه.(زنگ خوردنشو و .... رو میگم.)
اینجوری برا یه نفر مث من که میخواد یه پلیر و یه گوشی بخره عالی میشد...
کاشکی آیپاد هم اینطور قابلیتی رو داشت.
این هم یه مقایسه که Cnet انجام داده بین P3 و آیپاد تاچ :
(هیچ هدف خاصی ندارم و هدف فقط اطلاع رسانیه،خودمم میدونم اینجا کلوپ p2 هست ؛ پس لطفا" نزنین )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
من یه مشکلی جدیدا با p2 دارم!
آهنگ که باهاش گوش میدم بعد از چند دقیقه یهو یه صدای خیلی گوش خراشی مثه صدای بوق ممتد میزنه و تا آهنگ رو جلو نبرم همینجوری بوقش ادامه داره!
چرا اینجوری شده ؟ چجوری درست میشه؟
بعضی از آهنگام اینجوری میشن
باید اول معاینه کنیم که مشکل دقیقا از چیه ... اون آهنگ های خاص ، همیشه اون مشکل رو دارن یا کاملاً تصادفیه ؟ ... یه جای خاص از آهنگ ها این مشکل پیش میاد یا تصادفیه ؟ ... هدفون دیگه و پلیر دیگه امتحان کردی (سر همون آهنگ ها) ؟
نه همیشه . هر آهنگی به طور اتفاقی و ناگهانی اون صدا رو پخش میکنن! تصادفیه ، آهنگ مشخصی نیست. با مدیا پلیر و اینا مشکلی نداره ، یعنی میدونم مشکل از آهنگ نیست . قبلا هم با همین p2 خیلی راحت و بدون اون صدا گوش دادم آهنگ هارو ولی جدیدا بعضی هاش به طور ناگهانی اون صدای بوق رو میزنه!!!
firmware رو دوباره بریز ... قطعاً وارد هستی
سلام دوستان
من میخوام برم تهران کابل ام پی فور رو بخرم
میشه کمک کنید بگید برم کجا بگیرم یا نمایندگی کجاست
ممنون
اگه یادت باشه قبلاً هم در این مورد صحبت کردیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو ببین .. زنگ زدی؟ ...
من می تونم الان آدرس 10 تا نمایندگی رو بهت بدم و شما هم شروع کنی سر زدن به یکی یکی شون و کلی زمان و هزینه ازت تلف بشه ... اما وقتی شماره تلفن موجوده و شما می تونی خیلی ساده تر و سریع تر به جواب برسی ، حتماً ازش استفاده کن ..
شرمندم میشه شماره تلفن رو بدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)