تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 98 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 972

نام تاپيک: اخبار کنسول‌ها ( پست اول حتما خوانده شود )

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

Sony PS3 Wireless Stereo Headset offers 7.1 virtual surround sound
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 7 کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

کوجیما: MGS5 در E3 نخواهد بود؛ پروژه NGP پورت MGS4 نیست!

Hideo Kojima تمام امیدها را برای دیدن Metal Gear Solid 5 در E3 نقش بر آب کرد و گفت که این عنوان به نمایشگاه LA نخواهد رسید.

او ضمن تکذیب این خبر، از پورت نشدن MGS4 برای NGP خبر داد و گفت که پروژه او برای NGP پورت Guns of the Patriots نیست. او برخلاف 2 سال پیش در کنفرانس خبری مایکروسافت نیز شرکت نخواهد کرد.

بعد از تمام این خبرهای بد، کوجیما خبر خوب هم داشت و آن سورپرایزهای تا قبل از e3 امسال است. آنها نیز Rising و MGS3DS و پروژه NGP خواهند بود.

به نظر میرسد ورژن PS3 بازی Peace Walker به زودی از راه خواهد رسید؛ باید منتظر اعلام Zone of the Enders 3 و Metal Gear Solid Collection نیز باشیم.

منبع:
    کد:

4. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13 PlayStation Vita

PlayStation Vita Is An Official Sony Registered Name

طبق تصویر زیر به نظر میرسه اسم PSPجدید که چند وقتیه با نام NGP معرفی شده لو رفته!
    همونطور که از این تصویر برمیاد اسم کنسول دستی بعدیه سونی VITA هست.

Vita یه لغت ایتالیایی هستش که معنیش میشه "زندگی".

منبع:
    کد:

6. 13 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

PlayStation Vita Is An Official Sony Registered Name

طبق تصویر زیر به نظر میرسه اسم PSPجدید که چند وقتیه با نام NGP معرفی شده لو رفته!
    همونطور که از این تصویر برمیاد اسم کنسول دستی بعدیه سونی VITA هست.

Vita یه لغت ایتالیایی هستش که معنیش میشه "زندگی".

منبع:
    کد:
    یه حماقت دیگه از سونی!
    ps3,move,psp go بس نبود واسه اینکه سران سونی بفهمن کنسول فقط به قدرت و دو تا آنالوگ اضافه کردن و اینا نیست.
    من خودم PSP دارم واقعا کنسول فوق العاده ای هست و مشخصه که سونی اصلا قدرش رو نفهمید،یه نگاه به کنسول دستی نسل قبلی نینتندو نشون میده بزاریابی و جلب سلایق مختلف عامل به همراه نوآوری عامل اصلی موفقیت هست.
    PSP سخت افزارش واسه یه نسل دیگه هم جا داره ولی استفاده درستی ازش نشد باید صدها پاتاپان و اکسیت و لوکوروکو براش می ساختن بازی هایی که هم کنسولشون دستی هست هم معنی واقعی بازی دستی رو دارن.
    اینهمه اکشن با گرافیک های بالا هیچ سنخیتی با ماهیت یه کنسول دستی نداره.
    PSP غولی بود که سونی نتونست درست ازش بهره برداری کنه.

8. 8 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه حماقت دیگه از سونی!
    ps3,move,psp go بس نبود واسه اینکه سران سونی بفهمن کنسول فقط به قدرت و دو تا آنالوگ اضافه کردن و اینا نیست.
    من خودم PSP دارم واقعا کنسول فوق العاده ای هست و مشخصه که سونی اصلا قدرش رو نفهمید،یه نگاه به کنسول دستی نسل قبلی نینتندو نشون میده بزاریابی و جلب سلایق مختلف عامل به همراه نوآوری عامل اصلی موفقیت هست.
    PSP سخت افزارش واسه یه نسل دیگه هم جا داره ولی استفاده درستی ازش نشد باید صدها پاتاپان و اکسیت و لوکوروکو براش می ساختن بازی هایی که هم کنسولشون دستی هست هم معنی واقعی بازی دستی رو دارن.
    البته من هم با دو تا آنالوگ موافقم و تا جایی که میدونم میلیونها درخواست برای سونی فرستاده شده تا تصمیم گرفته دو تا آنالوگ روی کنسول بذاره .

10. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

البته من هم با دو تا آنالوگ موافقم و تا جایی که میدونم میلیونها درخواست برای سونی فرستاده شده تا تصمیم گرفته دو تا آنالوگ روی کنسول بذاره .

حالا مگه با این یه دونه آنالوگ کارمون راه نمیفته که بخوایم 2تا آنالوگ داشته باشیم..........
    البته هر چی باشه 2 تا انالوگ بهتر از ی دونس.........

در ضمن Vita هم اسم جالبیه........

12. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یه حماقت دیگه از سونی!
    شما هم دیگه خیلی سخت گرفتی قضیه رو !! یکم شلش کن پسر .

ما تو عصری داریم زندگی میکنیم که اگه هر روز یک Technology جدید نبینیم اون روز برامون شب نمیشه !

همچنین ارتقای سطح علمی و صنعتی هم یک امر تصاعدی هست , شما با بدست آوردن هر مورد جدید راه رو برای اختراع موارد دیگه هموار میکنید.

PSP سالی اومد که من سوم راهنمایی بودم !! الان من سال دوم دانشگاه هستم !! یعنی واقعا شما چطور به این نتیجه رسیدی که
    شرکت SONY کنسول ساخت دست خودش رو نمیدونه چیه و نشناخته !! اونم بعد این همه سال !!

شما یکسر مقالات و رویداد های علمی رو مطالعه بفرمائید تازه متوجه موضوع میشید که همین PSP2 یا NGP یا PSVITA چقدر سطح معمولی داره !! و همچین مورد خارق العاده ای نیست. اما نسبت به نوع مصرف کنند اش یک نوآوری هست.

14. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حالا مگه با این یه دونه آنالوگ کارمون راه نمیفته که بخوایم 2تا آنالوگ داشته باشیم..........
    البته هر چی باشه 2 تا انالوگ بهتر از ی دونس.........

در ضمن Vita هم اسم جالبیه........
    دو تا آنالوگ برای کنترل کردن بازی خیلی راحت تر و بهتره و میشه بازی های کاملا سه بعدی رو باهاشون بازی کرد ولی با یه دونه نمیشه .

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

شما هم دیگه خیلی سخت گرفتی قضیه رو !! یکم شلش کن پسر .

ما تو عصری داریم زندگی میکنیم که اگه هر روز یک Technology جدید نبینیم اون روز برامون شب نمیشه !

همچنین ارتقای سطح علمی و صنعتی هم یک امر تصاعدی هست , شما با بدست آوردن هر مورد جدید راه رو برای اختراع موارد دیگه هموار میکنید.

PSP سالی اومد که من سوم راهنمایی بودم !! الان من سال دوم دانشگاه هستم !! یعنی واقعا شما چطور به این نتیجه رسیدی که
    شرکت SONY کنسول ساخت دست خودش رو نمیدونه چیه و نشناخته !! اونم بعد این همه سال !!

شما یکسر مقالات و رویداد های علمی رو مطالعه بفرمائید تازه متوجه موضوع میشید که همین PSP2 یا NGP یا PSVITA چقدر سطح معمولی داره !! و همچین مورد خارق العاده ای نیست. اما نسبت به نوع مصرف کنند اش یک نوآوری هست.
    شاید خوب منظورم رو نرسوندم.
    منظور من عدم سنخیت عملکرد سونی در برابر این دستگاه با هدف دستگاه های پرتابل هست.
    هنوز هم میگم سونی قدرش رو نشناخت الانم داره همین اشتابه رو تکرار میکنه.
    شروع کرد واسه این کنسول انواع و اقسام بازی با گرافیک خارق العاده منتشر کردن یا به شرکت های دیگه سپردن.
    ولی بازیهای که سنخیت همراه بودن رو داشته باشن مثل پاتاپان و اکسیت و لوکوروکو رو زیاد روش مانور نداد.(یا ورود و خروج وسیو سریع برای راحتی کاربر)
    سونی یه کنسول خانگی جمع و جور میخواست که توان عملیاتیش رو به رخ بکشه.ولی وقتی رو ماهیت اصلیش تمرکز میکرد همون بازی هایی که مثال زدم،همه میدیدند چه شاهکارهایی خلق میشد.
    اینجا جایی بود که نینتندو میدونست باید چیکار کنه،شما هر بازی GamBoy یا DS رو بازی کنید اول چیزی که متوجه میشید اینه که این یه بازی همراه هست.

دو تا آنالوگ برای کنترل کردن بازی خیلی راحت تر و بهتره و میشه بازی های کاملا سه بعدی رو باهاشون بازی کرد ولی با یه دونه نمیشه .
    آخه میلاد،این کنسول گویا قراره تاچ باشه شایعه هست پشتش هم ترک پده حالا یه آنالوگ دیگه هم اضافه کنه!
    میشه همون بلاهایی که سر PS3 در اومد،اول یه دیزاین دسته اش فرق داشت بعد six axix اضافه شد رامبل حذف شد،بعد رامبل برگشت بعد موو رو ارائه کرد.
    اونجا یه جور اشتباه کرد تو تصمیم گیریش پاش رو گذاشت جای پای بقیه.
    اینجا هم داره یه اشتباه میکنه از اول هر چی به ذهنش میرسه رو میچپونه تو دستگاهی که قراره قابل حمل باشه!!

18. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آخه میلاد،این کنسول گویا قراره تاچ باشه شایعه هست پشتش هم ترک پده حالا یه آنالوگ دیگه هم اضافه کنه!
    میشه همون بلاهایی که سر PS3 در اومد،اول یه دیزاین دسته اش فرق داشت بعد six axix اضافه شد رامبل حذف شد،بعد رامبل برگشت بعد موو رو ارائه کرد.
    اونجا یه جور اشتباه کرد تو تصمیم گیریش پاش رو گذاشت جای پای بقیه.
    اینجا هم داره یه اشتباه میکنه از اول هر چی به ذهنش میرسه رو میچپونه تو دستگاهی که قراره قابل حمل باشه!!
    تاچ هم باشه ، باز شما نمیتونید با یک آنالوگ توی سه محور X و Z و Y حرکت کنید و خود این باعث شده که تمام بازی های PSP دو بعدی باشند !
    یعنی شاید شما رندر سه بعدی از کنسول بگیری ولی توانایی حرکت در محیط سه بعدی رو ندارید ، یه چیزی مثل رزیدنت اولی کد ورونیکا .

بعد اینها به من و شما نگاه نمیکنند که ! میاند به بازار ، تکنولوژی های رقبا و درخواستهای اکثریت کاربران نگاه میکنند و بر حسب اون یک محصولی رو طراحی میکنند .

توی کارشون بازاریابی از همه چیز مهم تره و سونی سر Ps3 یک درس خیلی بزرگ گرفت :
    کنسولت هر چه قدر هم که خفن باشه ، اگر گرون باشه در بازار شانسی برای دوام آوردن نداره مگر اینکه یک چیز کاملا جدید و متفاوت باشه .

از اونجایی که توی کنسول های قابل حمل نو آوری چندانی نمیشه کرد ، اگر سونی بیاد و یک چیزی مثل آیفون تولید کنه با 4 تا قابلیت اضافی برنده این میدان هستش .

20. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •