من شرمندم
فرصت نکردم از داداشم بپرسم
بانک هم فکر کنم اشتباهی گفتم صادرات بود انگار
من شرمندم
فرصت نکردم از داداشم بپرسم
بانک هم فکر کنم اشتباهی گفتم صادرات بود انگار
ممنون
به بابام گفتم گفت میریزن تو کارت سوخت که فقط باش گازوییل بزنن بهره هم داره فکر کنم یک میلیون هست میگه فکر نکنم به درد بخوره.
4 درصد بهره داره
با این وضعیت اجباری میشه
دارن روی سهمیه ها کار میکنن همه دیگه 600 تا ندارن هر رده کامیونی نسبت به کارکردش داره
سلام بچه ها پدرمن ماشین داره تو شهرکارمیکنیم خودم پایه یک دارم روماشین کار میکنم داداش بزرگترم هم نماینده کامیونا توشهره دستم تو کاره الان اصفهان کامیونای کمپرسی بیست روزه کار نکردن ولی کسی نگفت چرا دیروز رفتن جلوی راهداری جمع شدن از استانداری اومدن گفتن درسش میکنیم ولی میدونم فایده ندارهیه خورده دیگه صبر کنن همش درست میشه گازوییل همین قیمت میمونه ولی کرایه هابالا میره
![]()
اگه نسبت به کارکرد هر ماشین بدن که عالی فقط یه طوری باید سهمیه بدن که کسی کم نیاره
ولی عمرا اینطوری باشه مملت بدبخت میکنن.![]()
چرا اجباری میخوان پول زور 4% از مردم بگیرن؟![]()
یعنی میخوان یه تیریپ پول زور 4% بگیرن.
Last edited by SHIRIN ACTROS; 17-01-2011 at 20:41.
میخوان نقدینگی رو از دست مردم در بیارن بریزن تو بانک ها
از پرداخت قبض شروع شد با یارانه ها ی نقدی ادامه پیدا کرد
ذات کار از نظر اقتصادی درسته ولی اجرا کننده قابل اعتماد نیست
البته باید یه جوری بانکهای ورشکسته رو هم که به اصطلاح خصوصس کردن رو هم نجات بدن دیگه
بانک کشاورزی سهام عدالت رو میده (چند ماه سود سهام رو نگه میداره تو حساب خودش سود میکنه بدا واریز میکنه)
بانک ملی یارانه نقدی رو اداره میکنه
بانک ملت به همه جایگا های سوخت دستگاه پرداخت الکترونیک فروخت(تنها روتر و سوییچ و مودمی که من نصب میکردم 6 میلوین واسه هر جایگاه خرج داشت)هبعد یه مدت این کیف پول ایکترونیک هم اجباری باید میشد چه راهی بهتر از اینکه با برداشتن یارانه ها انجام میشد
ولی این بی انصافی بود که تنها از این نعمت پرداخت الکترونیک فقط بانک ملت بهره ببره
یه بانک دیگه به اسم تسهیلات سوخت همون پول یارانه سوخت رو به راننده میده و سود هم میکنه
بعد بانک ملت هم که حساب جایگاه دار رو داره پولا بین دو تا بانک صادرات و ملت میچرخه
البته خرید سوخت هم واسه جایگاهها الکترونیکی هستش که اونم یادم میاد بانک تجارت بود حساب شرکت پخش فراورده های نفتی
خب این همه نوشتم
شما پیدا کنید پرتقال قروش را
ببخشید یه سوال چند وقته تو ذهنمه
چرا من تا حالا هوو ندیدم که تریلر 3محور داشته باشه اگه هم دیده باشم فکر نکنم از یه دونه بیشتر دیده باشم چرا؟
هوو خودش 3 محور هستش و برای تناژمعمولی نیازی نیست که تریلی هم یه محور اضافی داشته باشه وزن بار روی 4 تا محور تقسیم بشه کافیه
من دو سه تا اینجا دیدم در ضمن تریلی های سه محور طولشون از دو محوره ها بیشتره و شاسی دراز هوو مشکل ایجاد میکنه
ورنش هم بالا میره اون وقت هوو به تنهایی بالای 10 تن ورن داره با یه محور اضافی نزدیک 1 تن از ظرفیت بارگیری کم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)