اقا چنتا برنامه باحال بگيد واسه اين گوشي كه مربوط به تاچ گوشي باشه
اقا چنتا برنامه باحال بگيد واسه اين گوشي كه مربوط به تاچ گوشي باشه
خوب معلومه باید ساعت 20:30 مموری رو از گوشی جدا کنی در یک نایلون سیاه بذاری و جوری که کسی نبینه سریعا به نزدیکترین سطل آشغال محل مراجعه کنی و ... فرداش هم بری یه مموری با مارک معتبر بگیری و یادت هم باشه همیشه یه پشتیبان از فایلهای نازنینت بگیری. چون غم نازنینان غیر قابل است
ُآقا من نرم افزار پیام رسان فارسی رو میخوام یکی کمک کنه
آره یه بار هم مموری من که حدود 3 گیگ روش بود سوخت و هیچ بک آپی هم ازش نداشتم.حسابی دلم سوخت.![]()
ببخشید ولی خواستم بگم با اجازه منم این گوشی رو خریدم 295 هزار تومن .
از دیشب تا حالا که باهاش حال کردم .
با سلام
دوستان کسی تونسته نقشه تهران رو این گوشی اجرا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نقشه ی تهران 87 رو با حجم 4 مگ نصب کردم.جالبه که برنامه روی گوشی به صورت کاملا تاچ اجرا میشه و شما میتونید نقشه رو با انگشت به چهار طرف حرکت بدین.
وااای چقدر ارزون شده یعنی الان نوی این گوشی زیر 300 تومن شده؟؟!!!ببخشید ولی خواستم بگم با اجازه منم این گوشی رو خریدم 295 هزار تومن .
از دیشب تا حالا که باهاش حال کردم .
Last edited by Makan_noor; 09-02-2009 at 09:18.
دوستان كسي ديكشنري لمسي خوب سراغ داره ؟
بهترينش همون pmd2 هستش كه اونم خيلي ريزه صفحه كليد مجازيش !
سام سونگ جان سلام،من چند تا سوال دارم لطفا جواب بديد به من:
1-وقتى ميخوام طبق آموزشِ صفحه ۱ جاوا install كنم موقع connect error ميده(على رغم اين كه pc استوديو گوشى رو ميشناسه).
2-گوشى قبلى يه من nokia بوده ،و contact همو با nokia pc suite ريختم رو pc و حالا هر كارى ميكنم كپى نميشه تو سام سونگ.
۳- framor فارسى واسه دانلود كدوم صفحه است؟پيداش نمى كنم
سام سونگ جان سلام،من چند تا سوال دارم لطفا جواب بديد به من:
1-وقتى ميخوام طبق آموزشِ صفحه ۱ جاوا install كنم موقع connect error ميده(على رغم اين كه pc استوديو گوشى رو ميشناسه).
2-گوشى قبلى يه من nokia بوده ،و contact همو با nokia pc suite ريختم رو pc و حالا هر كارى ميكنم كپى نميشه تو سام سونگ.
۳- framor فارسى واسه دانلود كدوم صفحه است؟پيداش نمى كنم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)