تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 241 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام و با عرض خسته نياشيد من norton internet security 2009 رو نصب کردم به نظر من بي نظيره!
    با يه آپديت و فول اسکن همه ويروسا و تروجانا و اس پاي ور ها رو پاک کرد!يکي از مزيتاي اين نسخه اينه که سيستم رو نسبت به نسخه هاي قبلي سنگين نميکنه!
    همه مشکلا رو برطرف کردم فقط مونده ctrl+alt+delete که اخطار معروف ديسيبل رو ميده!
    اينو چه جوري به حالت اول برگردونم؟
    سلام

با استفاده از برنامه زیر مشکل را حل کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

با اینکار منوی فولدر آپشن درست شده ولی هنوز مشکل نشون دادن فایلای مخفی باقی مونده.
    یعنی وقتی dont show hidden رو انتخاب میکنم چند ثانیه مخفی میمونن و بعد دوباره ظاهر میشن!
    کدوم فایلهای این مشکل را دارند ؟

فایلهایی که سوپر هایدن هستند این مشکل را دارند یا اینکه فایلهای عادی هم این مشکل را دارند ؟

یعنی اگه یه فایل را هم به شکل عادی ( یعنی روش راست کلیک کنید و propertise را بزنید و بعد هم hidden ) مخفی کنید باز هم بعد از چند لحظه نشون داده می شه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به همه صاحب نظران
    من يه ويروس كامپيوترم گرفته اسمش نميدونم چيه! فكر كنم از راه كول ديسك وارد كامپيوترم شده!هر آنتي ويروسي را نصب ميكنم اجرا نميشه! چيكارش كنم !
    يا مثلا انتي ويروس AVast را نصب نميكنه بقيه انتي ويروس ها هم بعد از نصب اجرا نميشن!
    در ضمن نميزاره هيچ برنامه اي هم اجرا بشه

سلام

ببینید در حالت safe mode هم همین مشکل را دارید .
    یعنی سعی کنید در حالت سیف مود انتی ویروس را نصب و ویروس یابی کنید .

اگه اجازه نصب برنامه بهتون نمی ده بهتره از انتی ویروس های انلاین استفاده کنید و سیستم را یه بار کامل بزارید چک کنه .
    بعد سعی کنید یه انتی ویروس مثل کسپراسکای را روی سیستم نصب کنید .

اگه نمی خواهید ویندوز را عوض کنید بهتره هاردتون را با یه سیستم دیگه هارد به هارد کنید و با هارد اون سیستم بالا بیاید و با استفاده از انتی ویروس اون سیستم هارد خودتون را کامل اسکن کنید .

فقط وقتی هاردتون را به اون هارد متصل کردید نباید روی هیچ کدوم از درایوهای خودتون کلیک کنید

اما اگه بتونید یه انتی ویروس روی سیستم خودتون نصب کنید مشکل را می تونه حل کنه .
    اگه نشد همون با یه انتی ویروس انلاین سیستم را بزارید چک کنه . وقت زیادی هم نمی بره چون سرعت انتی ویروس های انلاین زیاده . بعد سعی کنید انتی ویروس را نصب کنید و در حالت سیف مود حتما سیستم را ویروس یابی کنید .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

کدوم فایلهای این مشکل را دارند ؟

فایلهایی که سوپر هایدن هستند این مشکل را دارند یا اینکه فایلهای عادی هم این مشکل را دارند ؟

یعنی اگه یه فایل را هم به شکل عادی ( یعنی روش راست کلیک کنید و propertise را بزنید و بعد هم hidden ) مخفی کنید باز هم بعد از چند لحظه نشون داده می شه ؟
    آره.
    تمام فایلا اینطورین.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آره.
    تمام فایلا اینطورین.
    به خاطر این هست که هنوز ویروس توی سیستمتون هستاین مشکل را انتی ویروس بیدیفندر می تونه حل کنه . باید این انتی ویروس را نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .چون ویروس اجازه اعمال تغییرات روی فایلها را بهتون نمی ده .موفق باشید .

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

دارمBitdefender 2009 رو دانلود میکنم.
    حالا در کل چطوره این؟ از nod32 بهتره؟
    کدومشونو نگه دارم؟

داره خودمونی میشه برزخ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

7 يه ويروس براي حرفه اي ها و كمك ...!؟

سلام به دوستان گرامی !

من یه مشکل اساسی دارم که فکر کردم اینجا بیان کنم بهتره و زودتر جواب می گیرم

مشکل از این قراره که یه ویروس اومده تو سیستم من به نام W32Sality.ah که هفت کیلو بایت هم بیشتر حجم نداره اما کارهایی که انجام میده اینه که1- پوشه های مخفی رو نمیزاره دیده بشه 2 - فایل اتوران و یه فایل که آیکون اون شبیه نوت پد هست داخل فلش مموری میسازه + یه فایل که هر بار با یک نام مختلف اما با پسوند cmd یا pif که آیکن اون شبیه dos هست میسازه 3- مخفی گاه این ویروس داخل System Volume Information هست 4-خرابکاری اون مثلا بابیلون رو از کار میندازه - نمی زاره آنتی ویروس نصب کنی یا اگه نصب بشه اجرا نمی شه و servis آنتی ویروسها رو از کار میندازه 5- به تمای فایلهای اجراییexe می چسبه و حجم فایل اجرایی رو 7 کیلو بایت بیشتر میکنه و وقتی که اون فایل اجراییexe اجرا شد ویروس شروع به کار می کنه 6- سرعت سیستم هم خیلی کند می کنه 7- تمام قسمتهای مهم ویندوز رو فعال هست به جز Show
    Hidden Files

البته آنتی ویروس مکافی اونو پیدا میکنه به شرطی که اول ویندوز رو عوض کنی و هیچ فایل exe اجرا نکنی حتی درایور سیستم بعد مکافی رو از روی سی دی نصب کنی و اسکن و حذف

این هم دستوراتی که داخل فایل اوتوران نوشته

[AutoRun]
    ;
    ;owtvrB
    oPEn =vtbrw.pif
    ;bbtjXHmExK icMmpw tJJoqSCwoljmJkIn IpqdbiFdQrerMagh
    ShELL\OpeN\deFaULt=1
    ;hqYhcoYv WPIpc
    Shell\ExploRe\ComMand=vtbrw.pif
    ;
    shell\OPEn\coMMand =vtbrw.pif

;NjBDahUAxu
    sHELL\AuTOplay\cOmMand = vtbrw.pif

آیا شما دوستان راهی بهتر سراغ دارید ؟ یا برنامه ای که راحتر اونو ریشه کن کنه ؟؟

من لینک دانلود همین ویروس این پایین میزارم که دوستان بیشتر بتونن کمک کنن

توجه این لینک یه ویروس هست دقت کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    کد:
    کد:
    من فايلهايي كه اين ويروس داخل فلش مموري ميسازه هم براي دانلود گذاشتم تا بهتر بتونيد از بينش ببريد

منتظر کمک شما دوستان هستم

پیشاپیش از لطف شما دوستان تشکر میکنم

در آغاز فعالیت eh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در اين مقاله قصد دارم راه ها و برنامه هایی را برایتان معرفی کنم که بتوانيد از طريق اين راه ها گزينه ي Show Hidden Files رو که در قسمتFolder Option هست را اگر از کار افتاده است برطرف کنید .

راههاي دستي براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند .

1- از Start Menu وارد Run بشيد و در اونجا تايپ کنيد : regedit
    وقتي صفحه ي رجيستري باز شد ، از سمت چپ وارد اين مسير بشيد :

کد:
    در اين قسمت ، در ليست متغير هايي که سمت راست وجود دارند ، متغير آبي رنگي ( DWORD Value ) رو به نام Hidden پيدا کنيد و روی ان دابل کليک کنيد . اگر مقدارش ( Value data ) به 0 تغيير کرده ، ان را به 1 یا 2 تغییر دهید و OK کنيد . حالا رجيستري رو ببنديد و ريستارت کنيد .

2- مسير زير رو دنبال کنيد :
    کد:
    اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).
    با اين کار تونستيد Show Hidden Files از دست رفته را که دیده نمی شد برگردونید .

3-مسير زير رو دنبال کنيد :
    کد:
    در سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.

گرفتن و اجرا کردن این برنامه . وقتی برنامه را اجرا کردید به اخطار داده شده توجهی نکنید و روی ok کلیک کنید .

سلام
    من تست کردم چرا جواب نداد
    در ضمن دو مورد اول درست بود فقط در مورد سوم مقدارش 0 بود که 1 کردم

در آغاز فعالیت eh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازم سلام
    یه سوال دیگه هم داشتم
    این فایلهای batch چه جوری کار میکنه من گرفتم روی دسکتاپ گذاشتم اما اونا رو نمیشناسه روشون دابل کلیک که میکنی open with باز میشه.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

10 !!!؟؟؟!!!

سلام خوبين شما

دوست من اگه يه ويروس هر 5 ثانيه يك بار همه چيز و پنهان كنه باز هم ريجستري كار سازه ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

5 كمك

سلام به دوستان گرامی !

من یه مشکل اساسی دارم که فکر کردم اینجا بیان کنم بهتره و زودتر جواب می گیرم

مشکل از این قراره که یه ویروس اومده تو سیستم من به نام W32Sality.ah که هفت کیلو بایت هم بیشتر حجم نداره اما کارهایی که انجام میده اینه که1- پوشه های مخفی رو نمیزاره دیده بشه 2 - فایل اتوران و یه فایل که آیکون اون شبیه نوت پد هست داخل فلش مموری میسازه + یه فایل که هر بار با یک نام مختلف اما با پسوند cmd یا pif که آیکن اون شبیه dos هست میسازه 3- مخفی گاه این ویروس داخل System Volume Information هست 4-خرابکاری اون مثلا بابیلون رو از کار میندازه - نمی زاره آنتی ویروس نصب کنی یا اگه نصب بشه اجرا نمی شه و servis آنتی ویروسها رو از کار میندازه 5- به تمای فایلهای اجراییexe می چسبه و حجم فایل اجرایی رو 7 کیلو بایت بیشتر میکنه و وقتی که اون فایل اجراییexe اجرا شد ویروس شروع به کار می کنه 6- سرعت سیستم هم خیلی کند می کنه 7- تمام قسمتهای مهم ویندوز رو فعال هست به جز Show
    Hidden Files

البته آنتی ویروس مکافی اونو پیدا میکنه به شرطی که اول ویندوز رو عوض کنی و هیچ فایل exe اجرا نکنی حتی درایور سیستم بعد مکافی رو از روی سی دی نصب کنی و اسکن و حذف

این هم دستوراتی که داخل فایل اوتوران نوشته

[AutoRun]
    ;
    ;owtvrB
    oPEn =vtbrw.pif
    ;bbtjXHmExK icMmpw tJJoqSCwoljmJkIn IpqdbiFdQrerMagh
    ShELL\OpeN\deFaULt=1
    ;hqYhcoYv WPIpc
    Shell\ExploRe\ComMand=vtbrw.pif
    ;
    shell\OPEn\coMMand =vtbrw.pif

;NjBDahUAxu
    sHELL\AuTOplay\cOmMand = vtbrw.pif

آیا شما دوستان راهی بهتر سراغ دارید ؟ یا برنامه ای که راحتر اونو ریشه کن کنه ؟؟

من لینک دانلود همین ویروس این پایین میزارم که دوستان بیشتر بتونن کمک کنن

توجه این لینک یه ویروس هست دقت کنید

کد:

کد:

کد:

کد:
    من فايلهايي كه اين ويروس داخل فلش مموري ميسازه هم براي دانلود گذاشتم تا بهتر بتونيد از بينش ببريد

منتظر کمک شما دوستان هستم

پیشاپیش از لطف شما دوستان تشکر میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •