Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300 Final
البته نوع اپلود همون جوري ولي من كه مشكلي ندارم باهاش
Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300 Final
البته نوع اپلود همون جوري ولي من كه مشكلي ندارم باهاش
سلام.
Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300 Final روي ويندوز 64 بيتي نصب نميشه.
كسي نميدونه چرا؟
دوست عزيز به آدرس زير يه سري بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
w9 جان سلام
اين لينك دانلود آپديتهاي كاسپرسكي است.
البته اگه هفتگي و روزانه آن را مي خواهي مي تواني به اين صفحه مراجعه كني:
سلام
دوستان من یک سوال از اساتید داشتم و اون اینه که ناسازگاری kaspersky internet securety 6.0.300 با فایروالهای kerio و outpost فقط مختص این ورژن هست یا با Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.300 (فقط آنتی ویروس) هم همین ناسازگاری وجود داره؟
اگه سوالم تکراری بود ببخشید.
موفق باشید
اگر بعد از نصب کاسپر این فایر وال ها رو هم نصب کنید فکر نکنم مشکل خاصی بوجور بیاد... فقط باید بعدش نصب بشن نه قبلش...نوشته شده توسط razel
![]()
من خيلي وقته كاسپر 6 را نصب كردم قبلا يه فايل key.* بهش معرفي كردم حالا يه فايل ديگه ميخواد
حتي براي 30 روزه شدنش هم ارور ميده
![]()
Ali_p30 جون با اینی کی نباید مشکلی داشته باشی:
دوست عزیز من خودم kaspersky internet securety 6.0.300 رو نصب کرده بودم و بعد از غیر فعال کردن قسمت فایروالش kerio رو نصب کردم .ظاهرا کار می کرد ولی وقتی که یک برنامه ای رو باهاش بلاک کردم در کمال تعجب دیدم که این فایروال نتونست جلوی اتصالشو به اینترنت بگیره .(اون برنامه opera بود)نوشته شده توسط ALIAK28
بعدا فهمیدم که این اتفاق به خاطر ناسازگاریش با kaspersky internet securety بود. اون طور که معلومه دوستان از ناسازگاریش به oupost firewall هم خبر دادن.
می خواستم بدونم این ناسازگاری با kaspersky anti virus 6.0.300 (فقط آنتی ویروس) هم وجود داره؟
که اگه سازگار باشه از این نسخه استفاده کنم.
موفق باشید![]()
سلام![]()
ببخشيد براي من چند تا سوال برام پيش اومده![]()
مگه kaspersky internet securety فاير والش چه مشكلي داره كه هر كي نصبش ميكنه يه فاير وال ديگه هم در كنارش نصب ميكنه ؟![]()
فاير وال آخرين ورژن kaspersky internet securety قويتره يا فاير وال آخرين ورژن BitDefender internet securety ؟![]()
kaspersky internet securety بيشتر سرعت كامپيوتر رو ميگيره يا BitDefender internet securety ؟![]()
kaspersky internet securety هم مثل BitDefender internet securety اتوماتیک آپدیت میشه ؟![]()
kaspersky internet securety خودش AntiSpyware هم داره و اگر داره آيا AntiSpyware اون قوی هست ؟ یا اینکه لازمه در کنارش یه AntiSpyware دیگه هم نصب بشه ؟![]()
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)