تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 210 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

DNS رو در تنظیمات کانکشن کامپیوتر دوم ست کردی ؟ ip: 192.168.0.2 Gateway: 192.168.0.1
    192.168.0.1 DNS:
    کامپیوتر سرور : اتوماتیک ست میشه !

قیل از همه اینها باید از کنترل پانل ویندوز در Setup Home and small Netwark ساختار شبکه رو برای سرور تنظیم کنی ! راحته مراحل رو یک به یک دنبال کن . بعد سرور رو ریسیت کن. حله

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    ما در منزل از سیستم ADSL با استفاده از کابل LAN و به شکل Work Group ، با 4 کامپیوتر و در دو طبقه استفاده می کنیم. یکی از کامپیوترها (لپ تاپ Sony - CS118e) در طبقه ای که مودم قرار گرفته، به اینترنت وصل می شود ولی در طبقه ای که مودم نیست به اینترنت وصل نمی شود و unidentified network نشان می دهد. با پشتیبانی شبکه هم تماس گرفتم و IP, DNS را دستی وارد کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
    به نظر شما مشکل از کجاست؟ مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری؟
    در این حالت لپ تاب شما باید به عنوان سرور عمل کنه ! یعنی اینترنت رو از مودم بگیره و بین کامپیوتر ها به اشتراک بزاره. یعنی باید دو تا کارت شبکه داشته باشه . یکی به اینترنت و دیگری به شبکه داخلیتون وصل باشه . بعد باید NAT رو در لپ تاب فعال کنین. برای این کار از network connections در Setup Home or Small Netwark شبکه خانگیتون رو برای سرور ( لپ تاب ) تعریف کنید . گزینه: this computer is connected directly to the internet . other computers connect to internet trouh this computer
    بعد یه ریستارت. تمومه .

حالا برای تنظیمات شبکه کامپوترهای غیر سرور ، آی پی به تعداد : 192.168.0.2- 192.168.0.3 و...
    بعد سرور و دی ان اس رو برای همه 192.168.0.1 قرار بدید . همین تموم شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمون خوب خدا

پيش فرض

اول بابت تایپیک اول ممنون
    من دقیقا مثل تایپیک اول عمل کردم پرینترم واسکنرم ومودم adsl ام به کاموپیوتر اول وصله وهمه رو طبق دستور share کردم حالا نمیدونم از کامپیوتر دومم از چه طریقی برم دخل اینترنت یا پرینت بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض Not Allow در دیدن فایل تو 2 کامپیوتر صورت شبکه

سلام

من 2تا لپ تاپ و PC رو به هم شبکه کردم رو یکی 7 و یکی دیگه هم اکس پی نصب هست ....

همه چی درست هست یعنی در 7 میتونم سیستم اکس پی رو ببینم و بالعکس ... اما وقتی میخام از ویندوز 7 فولدری رو تو اکس پی ببینم روش که کلیک میکنم میزنه Not allow ! اما از اکس پی مشکلی ندارم و میتونم فولدرهای 7 رو ببینم .... فایروال هم جفت سیستمها خاموش هست .....

میشه من رو راهنمایی کنید ؟! ممنون

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

به دوتا سیستم پسورد بده ! تیک using file simple sharing رو بردار از از folder option تب view !!

روی سیستم ها چند تا فایل رو share کن ..

خود فایروال ویندوز اگر هم روشن باشه ! مشکلی نداره ..

6. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi_tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یکی کمک کنه . بنده 4 تا سیستم و به وسیله مودم adsl پلنت با آی پی داینامیک به اینترنت وصل کردم دو تا از سیستما لپ تاپ با ویندوز 7 و دوتا از سیستما پی سی با ویندوز xp به هیچ وجه من الوجوهی این سیستما همدیگرو نمیبینن لطفا یکی کمک کنه بگه راهش چیه یه چیزی یادم رفت بگم سیستما به صورت فیکس اینترنت دارن فقط مشکل شبکه محلی دارن
    Last edited by mahdi_tala; 08-05-2010 at 14:15.

داره خودمونی میشه mahdi_tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هل من ناصرا ینصرنی

داره خودمونی میشه bardiya_em's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TeHRaN JeLes

پيش فرض

ببخشید شما میدونید چرا سرعت lan 100mbps نشون میده ولی موقع انتقال فایل بین دو تا pc سرعت 10mbpsبیشتر نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

من میخواستم 2 تا لپتاپ رو با وایرلس برای جابجایی فایل بینشون به هم شبکه کنم با استفاده از ویندوز سون 64 بیتی

من میتونم با ویستا اینکارو کنم ولی با سون 64 بیتی مشکل دارم

ممنون میشم کمکم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

آموزش شبكه كردن و يا وصل كردن دو كامپيوتر به هم

شبكه كردن دو كامپيوتر به شكل مستقيم ( به ساده ترين روش )

.
    .
    .
    2 . نرم افزاري
    بعد از اينكه كابل كراس را ساختيم يا خريداري نموديم ، يك سر آن را به كامپيوتر شماره 1 و يك سر آن را به كامپيوتر شماره ي 2 وصل مي كنيم (شماره ي كامپيوتر ها بر هيچ اساسي نيست و خواستيم منظورمان را برسانيم .) .

اكنون مراحل زير را براي تنظيمات نرم افزاري آغاز مي كنيم :

در كنترل پنل بر روي آي كن Network Connections دو بار كليك كنيد .
    در پنجره ي باز شده در بخش Lan or High-speed internet بر روي Local Area Connection راست كليك كنيد و گزينه ي Properties را انتخاب بنماييد .

حال در پنجره ي باش شده در سربرگ پيش فرض يعني جنرال روي گزينه Internet Protocol (TCP/IP) دو بار كليك مي كنيم سپس تنظيمات ( يعني عدد ها ) را مانند شكل زير اعمال مي نماييم :

اكنون سراغ رايانه ديگر مي رويم (2) و مراحل بالا را تكرار مي كنيم با اين تفاوت كه تنظيمات رايانه دوم را مانند شكل زير اعمال مي كنيم :

اكنون اتصال بين دو رايانه با يك كابل به صورت مستقيم برقرار است. براي اطمينان كار دو سيستم را يك بار ري استارت نماييد.

اشتراك و استفاده همزمان از اينترنت در دو رايانه

رايانه اصلي را مانند هميشه به اينترنت متصل نماييد بعد از وصل شدن رايانه به اينترنت روي كانكشن خود راست كليك كنيد سپس گزينه آخر را انتخاب نماييد و بعد در سربرگ ادونس مانند شكل زير عمل نماييد :

در شكل بالابه گزينه سوم كه تيك ندارد توجه كنيد ! در صورتي كه تيك اين بخش را بزنيد رايانه دوم مي تواند اينترنت به اشتراك گذاشته شده را غير فعال كند و روي آن كنترل داشته باشد كه بنا به خواسته شما مي توانيد تيك آن را برداشته يا قرار دهيد.

نويسنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( © نویسنده پست اول )

( این پست جهت تکمیل تاپیک بروز رسانی شده است -)
    من اینارو انجام دادم،حالا می خوام یه پوشه رو بفرستم تو کامپیوتر دوم ،دقیقا چیکار باید بکنم؟!(توضیح مبتدی بدین لطفا ،اگه میشه هم برا xp و هم برا 7،ممنون)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •