ممنون درست شد
ممنون درست شد
سلام
ممکن cheat معرفی کنید البته برای cod4 v1.7؟
خدا خیرتون بده، خسته شدم بس که مردم!!!![]()
آنلاین و چیت رو ول کن بچسب به لن! چون هر چی سرعتت زیاد هم باشه بازم به پای سرعت لن نمیرسه و درنتیجه لگ میزنه و در مصاف های تک به تک ممکنه که کم بیاری! دنبال چیت هم نرو چون بیفایده هست.
اتفاقا آنلاین یه چیز دیگست !
من خودم تو گیم رنجر پا به پای بزرگایی مثل sai-to یا zac (سر گروه باند blu ) یا حتی sasha جنگیدم !
هیچی به آنلاین نمیرسه
راستی مگه کال آو رو میشه لن زد ؟
من هم چون آنلاین بازی کردم و هم لن به نظرم میتونم در مورد اینکه کدوم یکی بیشتر حال میده نظر بدم!
وقتی آنلاین بازی میکنی معلوم نمیشه کی به کی هست و وقتی میمیری نمیدونی از کجا و کی خوردی و وقتی هم که میکشی نمیفهمی طرف کی بود و چی کاره بود!
ولی وقتی با رفقا لن میزنی وقتی میکشی صدای واقعی مردن طرف رو هم از بغل دستت میشنوی
بیا این راهنمای کاملش هست برو لن بزن حالشو ببر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دمت گرم
حالا اینو لن نزدم ولی بازیای دیگه رو که تجربه داشتم رفیق !
آنلاین یه چیز دیگست چون با بازیکنای سراسر دنیا تبادل تکنیک میکنی ! خدا بیامرزه بروسلی رو
راستی منظورت از اینکه نمیفهمی کیو کشتی اینه که صدای طرفو نمیشنوی یا چیز دیگه ؟ چون بعد از کشتن یکی یا مردن توسط دیگران اسم طرف رو مینویسه و چطور مردنت رو هم نشون میده
یه دست که توی خونه با برو بکس جمع شدین لن زدین اون وقت متوجه میشی که صدای واقعی مردن چیه و منظورم رو عینا تجربه میکنی!بعدش میتونی با آنلاین مقایسه بکنی!
![]()
آخ دمت گرم عجب پی دی اف جامعو کاملی بود
خیلی راحت همه چیرو توضیح داد حال کردم
اتفاقا برو بچه ها رو خبر کردم لپتاپارو وردارن بیان غروب یه جنگ عظیم راه بندازیم![]()
سلام
میشه لینک دانلود برنامه Key generator بازی رو برای من بزرارید ؟
ممنون
خدمت شما دوست عزیز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)