تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 150 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بسم رب المهدی(عج)

کمک خیلی فوری!! کمک خیلی فوری!! کمک خیلی فوری!! کمک خیلی فوری!! کمک خیلی فوری!!

سلام. من کاسپر رو روی سیستم دوستم نصب کردم ولی بعد از اکتیو کردن اون توسط KEY دوست خوبمون hamilton و یک بار ری استارت کردن رایانش به هم ریخت!!!!!!! برنامه ها من جمله کاسپر باز نمیشن و وقتی میخوای اجراشون کنی می ره روی حالت Open With !!! و وارد تنظیمات مثل کنترل پنل نمیشه ( ارور میده!!) و فایل های خود کاسپر رو هم باز نمیکنه و ارور میده!!!در ضمن وارد regedit هم نمیشه!! من چیکار کنم ؟؟ خواهشا یکی کمک کنه..اومدم با یه هارد دیگه بیام بالا تا فایل های کاسپر رو پاک کنم ولی بالا نمیاد !!( شاید بخاطر اینکه هارد اصلی از نوع ساتا هست )

کمک کنید.
    دوست عزیز

این ربطی به کاسپرسکی ندارد سیستم شما آلوده به ویروس است فایل زیر را دانلود و اجرا کنید تا مشکلتان با فایلهای

اجرایی حل شود بعد همانطور که در پست اول تاپیک " مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها " شرح

داده شده سیستمتان را از شر ویروس خلاص کنیدو در ادامه باز اگر مشکلی بود در همان تاپیک مطرح کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سپاسگزارم از پاسخ شما. ولی کی جدید را چگونه به دست آورم. اگر ممکن کمک کنید. با سپاس
    یزدان پناه باد.
    دوست عزيز اگر نگاهي به صفحات آخر اين تاپيك بندازيد چند كليد فعال و تست شده را پيدا خواهيد كرد.

داره خودمونی میشه W9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام. من یه سری کد میخوام واسه Kaspersky_Internet_Security_8[1].0.0.113_Beta که هنوز تو لیست سیاه قرار نگرفته باشه. خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه mahdi0127's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بهتره از کسپر 7 استفاده کنی چون کسپر 8 بتا است و می تونه مشلات زیادی داشته باشه من کسپر 7.125 بهت پیشنهاد میکنم ولی به روی چشم اگه کی جدیدی پیدا کردم برات می ذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام. من یه سری کد میخوام واسه Kaspersky_Internet_Security_8[1].0.0.113_Beta که هنوز تو لیست سیاه قرار نگرفته باشه. خیلی ممنون.

اين هم چند کد برای ورژن های بتای کسپر (7 & 8)،
    ولی دوست عزيز من هم پيشنهاد ميکنم به هيچ عنوان از ورژن های بتا استفاده نکنيد!! چون ورژن های بتا همونطور که از اسمشون پيدا هست، برای آزمايش اشکالتی که دارن عرضه ميشن، پس دارای مشکلاتی هستن که بعد برخورد با اون، از نصبش پشيمون ميشيد! درکل باز مختار هستين.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه زهرا2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ماشالله تعداد صفحات اين مقاله اونقدر زياده كه پيدا كردن كي و كرك مورد مظرم كمي سخته..پس مي سپارمش به دست اونايي كه وارد ترن و حوصله دارن
    من كاسپر اسكاي آنتي ويروس با ورژن 7.0.0.125 دارم ..و به دنبال يه كي هستم كه تا دو سال يا بيشتر اعتبار داشته باشه..و حتما هم به اين ورژن بخوره

ممنون مي شم اگه كسي كمك كنه

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

ماشالله تعداد صفحات اين مقاله اونقدر زياده كه پيدا كردن كي و كرك مورد مظرم كمي سخته..پس مي سپارمش به دست اونايي كه وارد ترن و حوصله دارن
    من كاسپر اسكاي آنتي ويروس با ورژن 7.0.0.125 دارم ..و به دنبال يه كي هستم كه تا دو سال يا بيشتر اعتبار داشته باشه..و حتما هم به اين ورژن بخوره

ممنون مي شم اگه كسي كمك كنه

اينهم چندين کد برای آنتی و سکوريتی، برای آنتی کدی هست که بيشتر از 200 روز وقت داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درضمن فعلاً کدی ساخته نشده که 2 سال!! اعتبار داشته باشه...

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز
    يك مورد ديگه اينكه من قبلا نود داشتم و موقع آپديت حجم فايلي كه بايد براي آپديت دريافت بشه رو دقيق نشون ميداد ولي kasper دقيق نشون نميده
    شايد هم بخاطر آپديت شدنش در هر ساعت باشه
    من هر دونسخه اينترنت سكيوريتي kasper و NOD32 رو دارم ولي دقيق نميدونم كدوميكي بهتره
    Last edited by Hossein_nasa62; 02-01-2008 at 23:10.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز
    يك مورد ديگه اينكه من قبلا نود داشتم و موقع آپديت حجم فايلي كه بايد براي آپديت دريافت بشه رو دقيق نشون ميداد ولي kasper دقيق نشون نميده
    من هر دونسخه اينترنت سكيوريتي kasper و NOD32 رو دارم ولي دقيق نميدونم كدوميكي بهتره
    درمورد حجم ها بايد بگم، هر آنتی روش کار خودش رو داره، و کسپر هم اينطوری هست،
    ولی درمورد انتخاب بين اين 2 محصول بايد بگم سليقه اي هست، البته من هر 2 رو قبول دارم، و از هر 2
    در 2 ويندوز مختلف استفاده ميکنم، و هرکدوم مزايا و معايب خودشون رو دارن،

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز
    من به شخصه Kaspersky Internet Security را به اسمارت سكيوريتي NOD32 ترجيح ميدم.چرا كه فايروال كاسپر در تستهاي مختلف انجام شده كه نتايج آن در تاپيك مربوطه موجود ميباشه نمره بسيار خوبي را كسب كرده و قابل اعتماد ميباشه در حاليكه اين قضيه در مورد فايروال NOD32 صدق نميكنه.از طرف ديگه خود انتي ويروس Kaspersky نيز در تستهايي كه نتايج آن باز در تاپيك مربوطه موجود است امتيازات بسيار خوبي را كسب كرده و كاملا قابل اعتماد است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •