خب طبیعتا تایپیک میخوابه وقتی انقدر شلوغ پلوغ میشه دیگه!
ثمین جان شما به نظر این عکسهایی که میزاری ، بعضیاش تکراری هستن ، نه؟ مثلا اسبه و اون پیرزن تو بازار! حالا لازمه همه ی عکساتون رو دو روزه اینجا آپ کنید؟ چه عجله ایه حالا؟ کسی هم که نمیاد ببینه!
آقا یا خانم mn_shirvani ، اون بالا نوشته سایز و اندازه ی عکسها معقول ! وقتی با یک چنین سایز و حجمی عکس میزارید ، تایپیک از ریخت و قیافه می افته و هیچکس نمیاد اینجا و خب طبیعتا زیرخاکی میشه!
فرم این تاپیک قبلا اینجوری بودش که یه عکس گذاشته می شد و در مورد اون بحث می شد،درمورد کادربندی اش،نورش،کیفیتش،موضوعش و غیره...
حالا من به پست های اخیر که نگاه می کنم،حداقل 30-25 تا عکس از شما می بینم که واقعا فرصت ندارم در مورد همه شون بحث کنم.بقیه دوستان هم همینطور.هدف تاپیک با شیوه ارسال شما هماهنگ نیست.
چه عجب بالاخره يكي پيدا شد كه يه چيزي بگه . ممنون ميشم اگه ايراد كاراي منو بگيد .![]()
Last edited by Samin_System; 13-05-2009 at 20:22.
شما سرتاسر ایرادیدتاپیک رو کردید آلبوم عکستون
![]()
شما به اين چند تا عكس ميگي آلبوم .به نظر مياد تو عمرت هنوز آلبوم عكس نديدي . اگه قصد و منظور توهين به ديگرانه فكر نمي كنم كار سختي باشه .
![]()
Last edited by Samin_System; 14-05-2009 at 10:05.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بشتر مشکل کادر بندی رو تو عکس هاتون می بینم.کیفیت دوربینتون خیلی خوبه،اگه یکمی به کادر بندی توجه بیشتری داشته باشین،عکس های خوبی خواهید گرفت.چه عجب بالاخره يكي پيدا شد كه يه چيزي بگه . ممنون ميشم اگه ايراد كاراي منو بگيد .![]()
خيلي ممنون كه جواب داديد . خودمم اينو حس مي كنم . اكثر اوقات با عجله عكس گرفتم و مي دونم كه دقت زيادي روي كادر نداشتم . بيشتر موضوع برام مهم بوده تا جنبه حرفه اي عكس . اميدوارم با راهنمايي دوستان عكسام بهتر بشه .
کلا عکاسی با عجله نمیشه ! بهتر این هست که وقتی عجله دارید اصلا عکس نگیرید ! این که عکسی بگیرید و مخصوصا اون رو برای نمایش عموم قرار بدید ، در صورتی که خودتون هم با مشکل دار بودنش موافقید ، خب این خودش خیلی اشتباه بزرگی هست.. اكثر اوقات با عجله عكس گرفتم و مي دونم كه دقت زيادي روي كادر نداشتم . بيشتر موضوع برام مهم بوده تا جنبه حرفه اي عكس
به هرحال در عکسهای شما بنده هم با کادر بیشتر از عناصر دیگه مشکل دارم.
Last edited by Hectorist; 14-05-2009 at 17:07.
هكتور جان شما فكر مي كني كه يه عكاس حرفه اي اصلا به هميچين تاپيكهايي سر ميزنه ؟ مسلما نه . بنده هم اگر مي دونستم كه ايراد كادر بندي عكسها كجاست مطمئن باش نه وقت خودمو هدر مي دادم نه حوصله شما رو سر مي بردم . اگه مي بيني كه عكسها رو اينجا آپ كردم به اين اميد بود كه شايد يه نفر بياد و كمكي بكنه ولي از قرار معلوم همه سعي در كوبيدن ديگران و زير سوال بردن اونها دارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)