برای ویندوز XP یه کم مشکله. ولی با نرم افزار Nlite می تونی ویندوزتو سفارشی کنی. تو انجمن هم هست اگه بگردی. ولی برای تغییر کابینتهای ویندوز من اطلاعات زیادی برای XP ندارم ولی mE زو خیلی انگولک کردم./
برای ویندوز XP یه کم مشکله. ولی با نرم افزار Nlite می تونی ویندوزتو سفارشی کنی. تو انجمن هم هست اگه بگردی. ولی برای تغییر کابینتهای ویندوز من اطلاعات زیادی برای XP ندارم ولی mE زو خیلی انگولک کردم./
این کد سایلنت wmp11_en
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها کاری که باید بکنی اینه که این دو فایل رو تو آخرین سرویس پک جایگزین کنی تو پوشه I386 چند تا فایل zip داری که اسمش SP1 و SP2 هست اگه همین دوتا بود این فابل ها رو تو SP2 جاگزین کن و اگه SP3 داشتی فقط تو SP3 جایگزین کن
اینجوری دیگه بعد از نصب فایل بوتی که ساختی نشون داده می شه
البته علت گیر کردنش مربوط میشه به طریقه درست کردن عکس که حتما تنظیماتش رو دست کاری کردی چون این نمونه کارهایی که گذاشتی با همچین کیفیتی تو صفحه ی بوت نشون داده نمی شه
با عرض سلام خدمت دوستان
خیلی میبخشید شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی برای ساخت ویندوز سفارشی نیاز دارم ميخواستم ببينم ايا ميشود سريال نامبري که موقعه نصب نرم افزار پرسيده ميشود را حذف کرد اگر ميشود با چه نرم افزاري
کسی بلد نبود کدوم فایلها مال صفحه اولیه نصبه که تحت داسه همونجا که میشه پارتیشن ها رو انتخاب کرد و یا ایجاد کرد .. میخوام یه سری از نوشته ها رو تغییر بدم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه خواهشا با شتکر ..
سلام
كارت صداي من آنبرد است و بعد از نصب ويندوز بايستي برنامه اي به نام Realtek AC97 را نصب كنم تا كارت صدا نصب شود.اما ديدهام كه برخي ويندوزها بعد از نصب اين برنامه را نصب كرده و كارت صدا نيز صدا دارد.چگونه اينكار را كردهاند و كد سايلنت آن چيست؟ ممنون
اللهم صل علي محمد و آل محمد![]()
سلام
تا آنجايي كه من اطلاع دارم اينكار شدني نيست.اما شما ميتوانيد دو كار انجام بدهيد:
1. بصورت دستي يا با برنامه nLite يك فايل WINNT.SIF درست كني و سريال نامبر را در آن وارد كني و فايل را در I386 ويندوز قرار دهي.مراحل كار در همين تاپيك آمده است.
2. مثل ويندوز MRT سريال نامبر را در چهار فايل winnt32a.dll ، winnt32u.dll ، winntbba.dll و winntbbu.dll قرار دهي تا خودش به طور خودكار نصب شود. موفق باشي
مرگ بر اسراييل جنايتكار و سران خائن عرب
باسلام
دوست عزیزخودم یه مدت دنبالش بودم
فایلای ستاپ MSI رو با install shield باز کن و اونا رو دستکاری کن(مثل آفیس)
فایلای exe هم توسط restorator و res hacker قابل دستکاری هستند
موفق باشید
با نرمفزار nlite می تونی این کار را بکنی.خود نرمفزار به صورت خودکار کارت صدا را روی ویندوز سفارشی می کنه
1. شما می توانید نرمفزار را پرتابل کرده و سریال نامبرش را بهش بدی و بعد بقیه کار ها طبق روال نصب نرمفزار همراه ویندوز هست.(آموزش طریقه پرتابل کردن هم در سایت هست.قسمت نرمفزار های پرتابل)
2. شما می توانید نرمفزار را به صورت سایلنت نصب کنید و سریال نامبر اون را از طریق رجیستری ویندوزتون که اگر این نرمفزار روی ویندوزتون نصب باشه را پیدا کنید و با اون نصب کنید.نحوه پیدا کردن سریال نامبر نرمفزار ها در رجیستری هم قبلا بحث شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)