تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 108 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

چطور مي شه يك ويندوزي مانند ام آر تي يا پويا ساخت؟
    لطفا نرم افزار هايي كه ميگذاريد كم حجم باشد.
    برای ویندوز XP یه کم مشکله. ولی با نرم افزار Nlite می تونی ویندوزتو سفارشی کنی. تو انجمن هم هست اگه بگردی. ولی برای تغییر کابینتهای ویندوز من اطلاعات زیادی برای XP ندارم ولی mE زو خیلی انگولک کردم./

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چه جالب...!
    برای من کار نمی کنه!!!

این کد سایلنت wmp11_en

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان گل من؛ عمرتون مثل گل نباشه.
    من از ابتدای عضویتم جزء به جزء آموزش ساخت ویندوز سفارشی رو دنبال کردم و تلاش کردم به جای دادن پست های بیهوده در زمینه کمک خواهی و گرفتن وقت گرانبهایتان، خودم مشکلاتم رو حل کنم. کمابیش هم موفق شدم. اما یه سری مشکلاتی دارم که هرکاری می کنم نمی تونم باهاشون کنار بیام. به اینجام ( بالای گلوم ) رسیده !!!

نخست اینکه من فایل بوت رو با یاری فتوشاپ و با بهره گیری از پالت ویژه فایل بوت، ویرایش کردم. اما بعد از ذخیره بجای این که مثل اول سیاه باشه شد سیاه و سفید !!! در طول نصب فایل NTkrnlmp.exe درست کار کرد و بوت رو درست نشون داد. اما وقتی کار به ری استارت پایانی و بوت از فایل اصلی ntoskrnl.exe می رسه، به جای اینکه عکس بوتم نشون داده بشه، عکس پیش فرض خود ویندوز نشون داده می شه... بعد هم گیر می کنه و بالا نمیاد

دوم اینکه من با یاری برنامه sfx maker کدهای سایلنت رو پیدا می کنم و برای برنامه ها استفاده می کنم. در خود محیط ویندوز خیلی بی سر و صدا نصب می شن اما وقتی می خوان توی محیط نصب ویندوز، نصب همزمان بشن 1000 تا پیغام خطا میاد !!! از ارور عدم اجرای فایل های نصبی تا عدم دسترسی به فایل rundll32 !!!

دیگه نمی دونم چه کار کنم.

ناگفته نمونه که من از برنامه vitural pc برای شبیه سازی کامپیوتر و نصب ویندوز استفاده می کنم.
    تنها کاری که باید بکنی اینه که این دو فایل رو تو آخرین سرویس پک جایگزین کنی تو پوشه I386 چند تا فایل zip داری که اسمش SP1 و SP2 هست اگه همین دوتا بود این فابل ها رو تو SP2 جاگزین کن و اگه SP3 داشتی فقط تو SP3 جایگزین کن
    اینجوری دیگه بعد از نصب فایل بوتی که ساختی نشون داده می شه
    البته علت گیر کردنش مربوط میشه به طریقه درست کردن عکس که حتما تنظیماتش رو دست کاری کردی چون این نمونه کارهایی که گذاشتی با همچین کیفیتی تو صفحه ی بوت نشون داده نمی شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    خیلی میبخشید شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی برای ساخت ویندوز سفارشی نیاز دارم ميخواستم ببينم ايا ميشود سريال نامبري که موقعه نصب نرم افزار پرسيده ميشود را حذف کرد اگر ميشود با چه نرم افزاري

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کسی بلد نبود کدوم فایلها مال صفحه اولیه نصبه که تحت داسه همونجا که میشه پارتیشن ها رو انتخاب کرد و یا ایجاد کرد .. میخوام یه سری از نوشته ها رو تغییر بدم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه خواهشا با شتکر ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض Realtek AC97

سلام
    كارت صداي من آنبرد است و بعد از نصب ويندوز بايستي برنامه اي به نام Realtek AC97 را نصب كنم تا كارت صدا نصب شود.اما ديده‌ام كه برخي ويندوزها بعد از نصب اين برنامه را نصب كرده و كارت صدا نيز صدا دارد.چگونه اينكار را كرده‌اند و كد سايلنت آن چيست؟ ممنون
    اللهم صل علي محمد و آل محمد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    خیلی میبخشید شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی برای ساخت ویندوز سفارشی نیاز دارم ميخواستم ببينم ايا ميشود سريال نامبري که موقعه نصب نرم افزار پرسيده ميشود را حذف کرد اگر ميشود با چه نرم افزاري
    سلام
    تا آنجايي كه من اطلاع دارم اينكار شدني نيست.اما شما ميتوانيد دو كار انجام بدهيد:
    1. بصورت دستي يا با برنامه nLite يك فايل WINNT.SIF درست كني و سريال نامبر را در آن وارد كني و فايل را در I386 ويندوز قرار دهي.مراحل كار در همين تاپيك آمده است.
    2. مثل ويندوز MRT سريال نامبر را در چهار فايل winnt32a.dll ، winnt32u.dll ، winntbba.dll و winntbbu.dll قرار دهي تا خودش به طور خودكار نصب شود. موفق باشي

مرگ بر اسراييل جنايتكار و سران خائن عرب

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    باسلام

دوست عزیزخودم یه مدت دنبالش بودم

فایلای ستاپ MSI رو با install shield باز کن و اونا رو دستکاری کن(مثل آفیس)

فایلای exe هم توسط restorator و res hacker قابل دستکاری هستند

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

سلام
    كارت صداي من آنبرد است و بعد از نصب ويندوز بايستي برنامه اي به نام Realtek AC97 را نصب كنم تا كارت صدا نصب شود.اما ديده‌ام كه برخي ويندوزها بعد از نصب اين برنامه را نصب كرده و كارت صدا نيز صدا دارد.چگونه اينكار را كرده‌اند و كد سايلنت آن چيست؟ ممنون
    اللهم صل علي محمد و آل محمد
    با نرمفزار nlite می تونی این کار را بکنی.خود نرمفزار به صورت خودکار کارت صدا را روی ویندوز سفارشی می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    1. شما می توانید نرمفزار را پرتابل کرده و سریال نامبرش را بهش بدی و بعد بقیه کار ها طبق روال نصب نرمفزار همراه ویندوز هست.(آموزش طریقه پرتابل کردن هم در سایت هست.قسمت نرمفزار های پرتابل)
    2. شما می توانید نرمفزار را به صورت سایلنت نصب کنید و سریال نامبر اون را از طریق رجیستری ویندوزتون که اگر این نرمفزار روی ویندوزتون نصب باشه را پیدا کنید و با اون نصب کنید.نحوه پیدا کردن سریال نامبر نرمفزار ها در رجیستری هم قبلا بحث شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •