سلام به دوستان
من 3 سه ساله که از صبا دارم می گیرم چ
ساله اول خیلی خوب بود واقعا حرف نداشت با سرویس 128 کیلو بایت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کردم به همه هم می گفتم از صبا بگیرید
سال دوم هم بدک نبود ولی خیلی خوب نبود با همون سرویس 128 کیلوبایت بین 20 تا 25 کیلو دانلود می کردم که بازم راضی بودم
سال سوم بخاطر اینکه به اندازه کافی مشتری جمع کرده خیلی افتضاح شده مدام قطی داره یا خیلی وقتها وصلی ولی سند و رسیو نداری واقعا اصاب خورد کن شده . پشتیبانیش هم که افتضاحه تا خودت بلند نشی و 2 یا 3 باری برای مشکلت نری اونجا جوابت رو نمیدن
بیشتر کسانی که به صبانت معرفی کردم دیگه از صبا نمی گیرند منجمله خود من نه برای شرکت و نه برای خونه از صبا نگرفتم فعلا از شاتل گرفتم که نمی تونم الان بگم خوبه یا بد
یکی از دوستان از صبا سرویس 256 رو گرفته سرعت دانلودش اگه وصل بشه 15 کیلو بیشتر نمی شه بنده خدا هر روز زنگ می زنه ولی کسی جواب درست و حسابی بهش نمیدن . من بهش پیشنهاد کردم بره فسخ قرارداد کنه.
من نمی گم شما از صبا یا فلان جا نگیرین ولی قبلش حتما با دیگران مشورت کنید تا سرتون کلاه نره
از هر جا هر سرویسی را که می گیرید ازشون بخواهید که حتما پشت فاکتورتون بنویسند که از چه سرعتی کمتر نمی شه تا فکر نکنند شما از ایم بحثها سر در نمیارید و الکی ادعای سرعت بالا نکنند
همتون موفق باشید