تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 77 از 551 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه kharazmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام به دوستان
    من 3 سه ساله که از صبا دارم می گیرم چ

ساله اول خیلی خوب بود واقعا حرف نداشت با سرویس 128 کیلو بایت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کردم به همه هم می گفتم از صبا بگیرید

سال دوم هم بدک نبود ولی خیلی خوب نبود با همون سرویس 128 کیلوبایت بین 20 تا 25 کیلو دانلود می کردم که بازم راضی بودم

سال سوم بخاطر اینکه به اندازه کافی مشتری جمع کرده خیلی افتضاح شده مدام قطی داره یا خیلی وقتها وصلی ولی سند و رسیو نداری واقعا اصاب خورد کن شده . پشتیبانیش هم که افتضاحه تا خودت بلند نشی و 2 یا 3 باری برای مشکلت نری اونجا جوابت رو نمیدن

بیشتر کسانی که به صبانت معرفی کردم دیگه از صبا نمی گیرند منجمله خود من نه برای شرکت و نه برای خونه از صبا نگرفتم فعلا از شاتل گرفتم که نمی تونم الان بگم خوبه یا بد

یکی از دوستان از صبا سرویس 256 رو گرفته سرعت دانلودش اگه وصل بشه 15 کیلو بیشتر نمی شه بنده خدا هر روز زنگ می زنه ولی کسی جواب درست و حسابی بهش نمیدن . من بهش پیشنهاد کردم بره فسخ قرارداد کنه.

من نمی گم شما از صبا یا فلان جا نگیرین ولی قبلش حتما با دیگران مشورت کنید تا سرتون کلاه نره

از هر جا هر سرویسی را که می گیرید ازشون بخواهید که حتما پشت فاکتورتون بنویسند که از چه سرعتی کمتر نمی شه تا فکر نکنند شما از ایم بحثها سر در نمیارید و الکی ادعای سرعت بالا نکنند

همتون موفق باشید

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    من 3 سه ساله که از صبا دارم می گیرم چ

ساله اول خیلی خوب بود واقعا حرف نداشت با سرویس 128 کیلو بایت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کردم به همه هم می گفتم از صبا بگیرید

سال دوم هم بدک نبود ولی خیلی خوب نبود با همون سرویس 128 کیلوبایت بین 20 تا 25 کیلو دانلود می کردم که بازم راضی بودم

سال سوم بخاطر اینکه به اندازه کافی مشتری جمع کرده خیلی افتضاح شده مدام قطی داره یا خیلی وقتها وصلی ولی سند و رسیو نداری واقعا اصاب خورد کن شده . پشتیبانیش هم که افتضاحه تا خودت بلند نشی و 2 یا 3 باری برای مشکلت نری اونجا جوابت رو نمیدن

بیشتر کسانی که به صبانت معرفی کردم دیگه از صبا نمی گیرند منجمله خود من نه برای شرکت و نه برای خونه از صبا نگرفتم فعلا از شاتل گرفتم که نمی تونم الان بگم خوبه یا بد

یکی از دوستان از صبا سرویس 256 رو گرفته سرعت دانلودش اگه وصل بشه 15 کیلو بیشتر نمی شه بنده خدا هر روز زنگ می زنه ولی کسی جواب درست و حسابی بهش نمیدن . من بهش پیشنهاد کردم بره فسخ قرارداد کنه.

من نمی گم شما از صبا یا فلان جا نگیرین ولی قبلش حتما با دیگران مشورت کنید تا سرتون کلاه نره

از هر جا هر سرویسی را که می گیرید ازشون بخواهید که حتما پشت فاکتورتون بنویسند که از چه سرعتی کمتر نمی شه تا فکر نکنند شما از ایم بحثها سر در نمیارید و الکی ادعای سرعت بالا نکنند

همتون موفق باشید
    یکم این بین چند تا از سرعت ها رو خیلی کم گفتید !!

من از نصفه ی همین تابستون گرفتم 1 ماه اول سرعت 50 تا 60 . بعدش سرعت به 20 تا 25 (30) رسید. الان هم سرعت داره درست میشه . یعنی من با 50 دانلود می کنم اما یکم نوسان داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mst_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان ! می خو.استم بدونم به نظر شما من چه اینترنتی بگیرم،
    برام قيمت ارزان اهميت داره اما پهناي باند نامحدود هم اهميت داره. يه شركتي هست به نام فن آوا نامحدود ميده و اينطور كه يادمه قيمتش ارزان هست. كسي از اين شركت تا به حال استفاده نكرده و از نظر كيفي چطور هست؟ به نظر شما چه شركتي خوبه؟
    شما چه شركتي رو پيشنهاد می کنین. مرسی.

در آغاز فعالیت orazzagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا منم رو فیبرم از آشنا اکانت گرفتم البته مجوز فیبرشو خودم گرفتم حالا میگه ما رو فیبر شبانه رایگان نمیدیم ؟؟؟
    سلام
    اقا من خطم رو فيبر 601 است و هيچ شركتي ساپورت نميكنه.شما ميشه مراحلشو توضيح بدي چه جوري رفتي مجوز گرفتي

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    اقا من خطم رو فيبر 601 است و هيچ شركتي ساپورت نميكنه.شما ميشه مراحلشو توضيح بدي چه جوري رفتي مجوز گرفتي
    بهترين كار اين است كه از خودِ شركت ، مراحل كار را سوال كنيد.

در آغاز فعالیت orazzagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

كدوم شركت؟ شركتها ميگن نميشه رو فيبر ولي اون دوستمون گفت گرفته رو فيبر ميخواستم بدونم چه جوري

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان کسی از مرکز مخابراتی انقلاب شاتل یا صبانت نداره بگه الان کیفیتش چطوره؟

نه بهترین کار این است که از صفحه اول این تاپیک رو بخونه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mst_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون!

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عزیزان همشهری ایا سرعت صبا به 50 برگشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزیزان همشهری ایا سرعت صبا به 50 برگشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه قبلا 100 بوده كه حالا به 50 برگشته!
    براي بعضيا بالاي 50 هست و براي بعضيها زير 50

11. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •