تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 102 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1014

نام تاپيک: آموزش: نیوک8.1 مشهد تیم از ابتدا تا انتها

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    چجوری باید یک قسمت به منو ها اضافه کرد ؟؟؟ مثلا به اسم "لوگوی ما" ؟؟؟ ممنون ...
    در ضمن من هم منتظر جواب دو تا پست بالا هستم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

13 يكي هم به داد ما برسه

سلام
    اقا يكي هم به داد ما برسه ما در خواست بلوك موضوعات نيوك رو دادم كه به صورت ارشيو موضوعات نيوك را نمايش بده اقا محممد هم زحمت كشيدن ومعرفي كردن اما اون چيزي نبود كه من در خواست دادم يك سري هم خودم پيدا كردم كه اين موضوعات را نشون ميده اما نظه نداره من مي خوام مثلا يك چيزي نوشته باشه دانلود نرم افزار بعد زيرش ليست موضوع ها مثلا نرم افزار مهندسي - گرافيك و... باشه وبعد دوباره نوشته بشه موبايل وباز زيرش موضوعات موبايل بياد و با نظم نشون بده دقيقا شبيه سايت كمياب انلاين هر چي هم دنبال گشتم نيافتم اين جوريشو فكر كنم خيلي ها اينو نياز دادن يك ادم مومني بياد اينو بزار همراه با اموزشش
    يا حق

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

سلام
    اقا يكي هم به داد ما برسه ما در خواست بلوك موضوعات نيوك رو دادم كه به صورت ارشيو موضوعات نيوك را نمايش بده اقا محممد هم زحمت كشيدن ومعرفي كردن اما اون چيزي نبود كه من در خواست دادم يك سري هم خودم پيدا كردم كه اين موضوعات را نشون ميده اما نظه نداره من مي خوام مثلا يك چيزي نوشته باشه دانلود نرم افزار بعد زيرش ليست موضوع ها مثلا نرم افزار مهندسي - گرافيك و... باشه وبعد دوباره نوشته بشه موبايل وباز زيرش موضوعات موبايل بياد و با نظم نشون بده دقيقا شبيه سايت كمياب انلاين هر چي هم دنبال گشتم نيافتم اين جوريشو فكر كنم خيلي ها اينو نياز دادن يك ادم مومني بياد اينو بزار همراه با اموزشش
    يا حق
    f

بهتره از امکانات ایجاد بلوک جدید استفاده کنید و آرشیو مورد نظرتون رو با استفاده از کدهای html در بلوک جدید وارد کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

سلام.
    چجوری باید یک قسمت به منو ها اضافه کرد ؟؟؟ مثلا به اسم "لوگوی ما" ؟؟؟ ممنون ...
    در ضمن من هم منتظر جواب دو تا پست بالا هستم !!!
    شما باید از طریق مدیریت ماژولها این کارو انجام بدید

و اون چیزی که میخواهید باید به عنوان یک ماژول تعریف شده باشه تلا بتونید در منو وارد کنید به صورت دستی هم میتونید کدهای بلوک منو رو ویرایش کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

دوستان من

اگر میبینید جوابی به سوالات داده نمیشه دلیلش اینه که سوال جدیدی نمیبینم

همه ی این سوالات که میپرسید باور کنید چندین بار پاسخ داده شده با یه جستجو کلیدی میتونید تو همین تاپیک پیدا کنید

در مورد هک و اینجور چیزا هم بله این درسته که نباید قثgister global در حالت روشن باشه برای همین هم به صورت پیش فرض بسته هست

من خودم چندین بار گفتم که حتما بعد از نصب ببندید و به حالت اول در بیارید

تازه چند بار تو توصیه های امنیتی به این موضوع اشاره کردم

در مورد هک شدن و اینجور چیزا قبل از اینکه یک حفره ای منتشر بشه پچ باگ از طریق سایت رسمی در اختیار دوستان قرار میگیره

در مورد امنیت در نیوک هم یه مقاله نوشتم که تو همین تاپیک هست اگر نگران هک شدن سایتتون هستید حتما اونو مطالعه کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

13

f

بهتره از امکانات ایجاد بلوک جدید استفاده کنید و آرشیو مورد نظرتون رو با استفاده از کدهای html در بلوک جدید وارد کنید
    اقا اگه ميشه راهنمايي كن وبگو چه جوري اينو بسازم يه نمونه و چيزي نداري كارم لنگ همينه
    راستش من اصلا هيچي از ساخت بلوك نمي دونم

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

شما باید از طریق مدیریت ماژولها این کارو انجام بدید

و اون چیزی که میخواهید باید به عنوان یک ماژول تعریف شده باشه تلا بتونید در منو وارد کنید به صورت دستی هم میتونید کدهای بلوک منو رو ویرایش کنید
    خب چجوری "به صورت دستی هم میتونید کدهای بلوک منو" رو ویرایش کنم ؟؟؟ کجا باید کدها رو وارد کنم ؟؟؟ کدها باید به چه زبانی باشند ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام . من فضايي خريداري كردم و قصد راه اندازي سايت از طريق نيوك رو دارم . اما در حين مراحل كار با مشكل مواجه شدم : FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!طبق گفته شما :فايل htaccess را ديليت كردم البته در پوشه زيپ نيوك حجمش 26 كيلوبايت هست اما در هاست كه آپلود شد 500 بايت بود كه منم اونو ديليت كردم . اما با اكستركت مجدد nuke اون فايل دوباره منتقل نشد و فايل با نام htaccess ديگه وجود نداره و ميخوام اونو دوباره آپلود كنم قبول نميكنه؟در روش دستي هم :اما معني : فايل Config.php را در يك اديتور مناسب باز نماييد : رو نفهميدم . يعني چي يك اديتور مناسب و اين فايل كجاست ؟ در ضمن من اگر بخوام تمام فايلها رو پاك كنم . چه اوني كه نيوك زيپ رو آپلود كردم تو هاست و چه اين روش دستي كه اطلاعات رو وارد كردم . اگر بخوام همه چيز رو پاك كنم و از نو شروع كنم با توجه به تصاويري كه در زير هست بايد وارد كدام گزينه ها شوم و روش چيه . ممنون ميشم توضيح بدين . ميخوام كلا هاست رو مثل اولش كنم . و از نو شروع كنم .و در روش دستي بايد Config.php رو در كجا پيدا كنم و با چه اديتوري روش كار انجام بدم . متشكرم در مورد پاك كردن همه چيز از سرور هم توضيح بدين لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amineng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر من گم شده است

پيش فرض

سلام قربان
    خواستم بدونم من که بلوک ها و ماژول های زیادی روی نیوک نصب کردم هم میتونم پچ 2 رو نصب کنم
    چه جوری دیتابیس منو که دیکه جدولاش با قبلی هم خونی نداره به روز میکنه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •