تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 100 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 992

نام تاپيک: Tomb Raider: Underworld

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
    هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:

در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
    در مرتبه دوم دسته خارج از دایره رو به سمت چپ بکشید.
    در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
    در مرتبه چهارم دسته خارج از دایره رو به سر جای خودش بکشید.

در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.

بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
    سلام...من هر کاری کردم نمیشه...اخه اون دسته خارج از دایره رو پیدا نمیکنممیشه یه عکس بذارید هم ببینم جایی که شما اشاره میکنید همین جاست و هم اینکه اون دسته رو ببینم.ممنون...

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...من هر کاری کردم نمیشه...اخه اون دسته خارج از دایره رو پیدا نمیکنممیشه یه عکس بذارید هم ببینم جایی که شما اشاره میکنید همین جاست و هم اینکه اون دسته رو ببینم.ممنون...
    اگر سر اسكلت رو قرار نداده باشيد دسته ي خارج از دايره هم وجود نداره ، شما بايد اول از مناطق همون اطراف با موتور گشت بزنيد و جمجمه رو پيدا كنيد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اگر سر اسكلت رو قرار نداده باشيد دسته ي خارج از دايره هم وجود نداره ، شما بايد اول از مناطق همون اطراف با موتور گشت بزنيد و جمجمه رو پيدا كنيد
    ببینید.من قبل از ورود دو نفر رو دم در کشتم و یه چوب پیدا کردم که اون رو توی یه سوراخ گذاشتم و اویزون شدم ازش تا در باز شه و رفتم توووو و در بسته شد پشت سرم.الانم راه خروج ندارم. وقتی به اون دسته نزدیک میشم یه علامت دست میاد که e رو میزنم میگیردش همین...

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید.من قبل از ورود دو نفر رو دم در کشتم و یه چوب پیدا کردم که اون رو توی یه سوراخ گذاشتم و اویزون شدم ازش تا در باز شه و رفتم توووو و در بسته شد پشت سرم.الانم راه خروج ندارم. وقتی به اون دسته نزدیک میشم یه علامت دست میاد که e رو میزنم میگیردش همین...
    راه خروج هست ، پشت سرتون يك ديوار هست كه خرابه از اونجا بپريد پايين

5. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بازهم من گیر افتادم این جوری که فهمیدم با این سنگ بیوفته پایین ولی نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    بازهم من گیر افتادم این جوری که فهمیدم با این سنگ بیوفته پایین ولی نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در طرف مقابل یک حلقه دیده میشه. از همین جایی که هستین قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد بشه.
    بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...

8. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

14

تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
    هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:

در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
    در مرتبه دوم دسته خارج از دایره رو به سمت چپ بکشید.
    در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
    در مرتبه چهارم دسته خارج از دایره رو به سر جای خودش بکشید.

در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.

بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
    با سلامی مجدد دوست عزیز من تقویم دومو که سر اسکلت می خواستو حل کردم ولی تقویم اول من اصلا تکون نمی خوره میشه یکمی در مورد این مرحله بیشتر توضیح بدی
    از کمک هایی که میکنی واقعا ممنونم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلامی مجدد دوست عزیز من تقویم دومو که سر اسکلت می خواستو حل کردم ولی تقویم اول من اصلا تکون نمی خوره میشه یکمی در مورد این مرحله بیشتر توضیح بدی
    از کمک هایی که میکنی واقعا ممنونم
    در شروع بخش اول همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدی که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...

11. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر فراوان در جواب بگم که اره اولین باره این سبک و بازی میکنم شرمنده ام که انقدر سوال میکنم . thanx

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

راه خروج هست ، پشت سرتون يك ديوار هست كه خرابه از اونجا بپريد پايين
    بپرم بیرون چه کار کنم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •