سلام...من هر کاری کردم نمیشه...اخه اون دسته خارج از دایره رو پیدا نمیکنممیشه یه عکس بذارید هم ببینم جایی که شما اشاره میکنید همین جاست و هم اینکه اون دسته رو ببینم.ممنون...
سلام...من هر کاری کردم نمیشه...اخه اون دسته خارج از دایره رو پیدا نمیکنممیشه یه عکس بذارید هم ببینم جایی که شما اشاره میکنید همین جاست و هم اینکه اون دسته رو ببینم.ممنون...
اگر سر اسكلت رو قرار نداده باشيد دسته ي خارج از دايره هم وجود نداره ، شما بايد اول از مناطق همون اطراف با موتور گشت بزنيد و جمجمه رو پيدا كنيد
ببینید.من قبل از ورود دو نفر رو دم در کشتم و یه چوب پیدا کردم که اون رو توی یه سوراخ گذاشتم و اویزون شدم ازش تا در باز شه و رفتم توووو و در بسته شد پشت سرم.الانم راه خروج ندارم. وقتی به اون دسته نزدیک میشم یه علامت دست میاد که e رو میزنم میگیردش همین...![]()
راه خروج هست ، پشت سرتون يك ديوار هست كه خرابه از اونجا بپريد پايين![]()
سلام
بازهم من گیر افتادم این جوری که فهمیدم با این سنگ بیوفته پایین ولی نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در طرف مقابل یک حلقه دیده میشه. از همین جایی که هستین قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد بشه.
بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...
با سلامی مجدد دوست عزیز من تقویم دومو که سر اسکلت می خواستو حل کردم ولی تقویم اول من اصلا تکون نمی خوره میشه یکمی در مورد این مرحله بیشتر توضیح بدی
از کمک هایی که میکنی واقعا ممنونم![]()
در شروع بخش اول همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدی که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...
با تشکر فراوان در جواب بگم که اره اولین باره این سبک و بازی میکنم شرمنده ام که انقدر سوال میکنم . thanx
بپرم بیرون چه کار کنم؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)