تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 1126 اولاول ... 2767737475767778798081871271775771077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

من یه هارد مکستور 40 GB دارم (حدود 4 سال پیش خریده بودم) که الان یه ماهی میشه وقتی ویندوز بالا میاد تو صفحه welcom screen درایو I هارد رو همیشه چک میکنه هرچی هم میزارم تا آخر میره دفعه بعد بازم چک میکنه.
    چند وقت پیش هم یه پوشه پر از نرم افزار تو اون یکی درایوش داشتم که یدفعه تبدیل شد به یه فایل با اسم نا مفهوم بعدشم درایو رو دفرگ کردم همون فایله هم پاک شد رفت.
    یه چیز دیگه که هست اینکه چند وقت پیش یکی از پین های پشت هارد که به کابل IDE وصل میشه شکست که من برای جبران اون پین اومدم یه دونه سوزن مسی توی سوراخ کابل کردم که وقتی به هارد وصلش میکنم جای اوم پین شکسته رو بگیره.
    خلاصه این هارد مثل جنگ زده ها شده .
    به نظر شما میشه با نرم افزار های بد سکتور و این چیزا مشکلش رو حل کرد یا داره نفسای آخر و میزنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض maxtor 160g sam3160811as

سلام
    چند ماه پیش سیستم دوستم اینقدر کند شده‌ بود که‌ حتی باچند بار فرمت کامل هارد مشکلش حل نشد. مشکل رو گفتند از هاردشه‌، براش درست کردند اما دیگه‌ مث قبل سرعتش خوب نبود (کاملا محسوسه‌). بعد یکی دو ماه باز هم مث چند ماه پیش اونقدر سرعتش اومد پایین که‌ دوباره‌ کل هارد رو فرمت کردیم، برای اینکار خواستیم از MaxLLF استفاده‌ کنیم ولی واقعیتش بلد نبودیم چطور با بوت win98 اونو بالا بیاریم!!
    حالا اگه‌ میشه‌ اساتید یه‌ راهنمایی بکنن که‌:
    1. چطور با MaxLLF میشه‌ کار کرد؟
    2. اصلا هارد رو چیکار کنیم که‌ مثل روز اولش سرعتش خوب بشه‌؟

اینم مشخصات سیستمش رو کامل مینویسم شاید لازم بشه‌:
    hdd: maxtor 160g sam3160811as

Cpu: intel 3.06

mb: asus p5ad2-e

ram : twinmos 512m ddr2

داره خودمونی میشه mohmoj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

3 پاک شدن 2 تا از درایوها

با سلام
    من از برنامه Disk Password Protection 4.8.624 استفاده میکنم بعد 2 تا از درایوهام قفل بودن
    حالا که ویندوز عوض کردم اون 2تا درایوهام پاک شدن با چه برنامهای برگردونم که اطلاعات درایوام
    پاک نشن احتیاجی به فرمت کردن نداشته باشه هاردم 200 ساتا هست .خاهشن کمک کنید حیاتیه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

من یک هارد 360GB دارم یک 160GB هردو تا هارد وصل بود و درست کار میکردم! بعد هارد 160قطع کردم بازم ویندوز درست بالا میومد! تا اینکه دوباره 160 نصب کردم که دیگه ویندوز بالا نمیاد Logo اول ویندوز میاد ولی بعدش که باید ویندوز بیاد بالا سیاه میمونه!!!!! هارد 160 قطع کردم درست شد باز!!!! حالا چیکار کنم هر دوتا هاردام و لازم دارم!!!!!!!!!
    یکی پاسخگو نیست؟؟؟؟

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من هفته پیش یک هارد سامسونک 320 ساتا 2 گرفتم

بعد از یک هفته استفاده دچار مشکل شده

در اسکن متوجه شدم 2 تا خونه قرمز damaged نشون میده

که به هیچ وجه هم درست نمیشه

ساعت ها گذاشتم اسکن کنه وقتی به اون 2 خونه میرسه صدای هارد زیاد میشه (مثل صدای قر قرررر)

بعدش هم هیچ اتفاقی نمیوفته

حتی پارتیشن ها رو پاک کردم اومدم فرمت کنم روی 39 درصد همون اتفاق میوفته

فرمت هم نمیشه الان با یه هارد دیگه دارم کار میکنم

کمکم میکنید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

دوستان من هفته پیش یک هارد سامسونک 320 ساتا 2 گرفتم
    بعد از یک هفته استفاده دچار مشکل شده
    در اسکن متوجه شدم 2 تا خونه قرمز damaged نشون میده
    که به هیچ وجه هم درست نمیشه
    ساعت ها گذاشتم اسکن کنه وقتی به اون 2 خونه میرسه صدای هارد زیاد میشه (مثل صدای قر قرررر)
    بعدش هم هیچ اتفاقی نمیوفته
    حتی پارتیشن ها رو پاک کردم اومدم فرمت کنم روی 39 درصد همون اتفاق میوفته
    فرمت هم نمیشه الان با یه هارد دیگه دارم کار میکنم
    کمکم میکنید ؟
    باید از گارانتیش استفاده کنی! ولی ممکنه ببری بگن درست استفاده نکردی یا بگن ضربه خورده!

داره خودمونی میشه mohmoj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

2

کسی نیست مارو راهنمایی کنه.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض باز نشدن درايو ها مخصوصا درايو c با دبل كيليك

سلام دوستان من كامپيوترم ويروسي شد (هارد به هارد كرده بودم از طرف مقابلم ويروس گرفتم)و چون انتي ويروس قويي چون كاسپر اسكاي اينترنت سكوريتي 7 رو نصب داشتم و آپديت شده هم بود تماميه ويروس ها رو كشت اما اين وسط وقتي رو درايوهام كيليك ميكنم باز نميشه و پيغام ارور ميده كه عكسه اون پيغام رو گذاشتم حالا من يه راه خودم پيدا كردم اونم اينه كه يكي يكي درايوهام رو فرمت كنم منم فرمت كردم درست شد اما درايو سي رو ديگه نميتونم فرمت كنم چون نميخوام ويندوز رو دوباره نصب كنم آيا راهي وجود داره كه من بتونم بدونه عوض كردنه ويندوزم اين مشكل رو حل كنم لطفا اگه كسي چيزي ميدونه در اين رابطه دريغ نكنه
    منتظره پاسخهاتون ميمونم با تشكر عرفان.

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من كامپيوترم ويروسي شد (هارد به هارد كرده بودم از طرف مقابلم ويروس گرفتم)و چون انتي ويروس قويي چون كاسپر اسكاي اينترنت سكوريتي 7 رو نصب داشتم و آپديت شده هم بود تماميه ويروس ها رو كشت اما اين وسط وقتي رو درايوهام كيليك ميكنم باز نميشه و پيغام ارور ميده كه عكسه اون پيغام رو گذاشتم حالا من يه راه خودم پيدا كردم اونم اينه كه يكي يكي درايوهام رو فرمت كنم منم فرمت كردم درست شد اما درايو سي رو ديگه نميتونم فرمت كنم چون نميخوام ويندوز رو دوباره نصب كنم آيا راهي وجود داره كه من بتونم بدونه عوض كردنه ويندوزم اين مشكل رو حل كنم لطفا اگه كسي چيزي ميدونه در اين رابطه دريغ نكنه
    منتظره پاسخهاتون ميمونم با تشكر عرفان.

سلام
    دوست عزيز شما توى folder option تو قسمت veiw وقتى تيک show protect .... رو بردارى (دقيقا تيک وسطى رو اصلا اون ۳تا تيک رو بردار) يه فايل به اسم autorun.info وجود داره اونو پاک کنى مشکلت حل ميشه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان , من یه هارد 80 گیگ ساتا دارم , یه هارد 80 گیگ غیر ساتا امروز به کامپیوترم اضافه کردم و همه ی درایواشم اومد , بعد با برنامه ی partition magic خواستم تمام 4 پارتیشن هارد جدید رو تبدیل به یه دونه بکنم , بعد از اینکه همه ی کارارو کرد و ویندوز بالا اومد دیدم اطلاعات هارد اولم از بین رفته و و به جای هارد دومی , اولی تبدیل به یه درایو 80 گیگی شده , یعنی اون اصلیه , اونوقت تمام اطلاعاتم از دست رفته , میشه یه جوری برشون گردوند , خواهشا لطفا کمک کنید , مرسی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •