تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 86 اولاول ... 2767737475767778798081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 857

نام تاپيک: اا اخبار AMD اا AMD News اا

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض چه عجب

البته تا بخواد این سری وارد ایران بشه یه چند روزی بیشتر باید صبر کرد بلاخره اینجا ایرانه دیگگگه
    نکته قابل توجه در مورد این خبر اینه که مسئله عمومیت پیدا کرده وپردازنده ها عرضه شدن ودیگه تاخیری وجود نخواهد داشت
    بلاخره انتظار دوستداران پردازنده های AMD هم به پایان رسید و فروش دو مدل از پردازنده های FX این شرکت که شامل پردازنده قدرتمند 8 هسته ای مختص کاربران حرفه ای است، آغاز گردید. در لیست فروش شرکت AMD یک پردازنده چهار هسته ای، یک پردازنده شش هسته ای و دو پردازنده هشت هسته ای دیده می شود. این پردازنده ها مناسب کاربران خانگی، حرفه ای و کاربرد های سه بعدی هستند. همچنین با وجود فناوری Turbo Core، اورکلاک خودکار برای این پردازنده ها امکان پذیر است. مادربوردهای قابل پشتیبانی از پردازنده های FX، باید به چیپ ست سری 9 این شرکت مجهز باشند.
    مشخصات کامل و قیمت چهار پردازنده خانواده FX شرکت AMD با معماری ساخت بولدوزر به شرح زیر است:

• FX-8150: Eight cores, 3.6 GHz CPU base (3.9 GHz Turbo Core, 4.2 GHz Max Turbo), $245
    • FX-8120: Eight cores, 3.1 GHz CPU base (3.4 GHz Turbo Core, 4.0 GHz Max Turbo), $205
    • FX-6100: Six cores, 3.3 GHz CPU base (3.6 GHz Turbo Core, 3.9 GHz Max Turbo), $165
    • FX-4100: Four cores, 3.6 GHz CPU base (3.7 GHz Turbo Core, 3.8 GHz Max Turbo), $115

2. 5 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

سلام
    اينجا من يك ابهامي تو ذهنم هست
    مثلا يك بازي يا يك نرم افزار كه طراحي اون بر پايه ي مثلا ساپورت 4 هسته از سي پي يو هست . . . باقيه هسته هاي اظافي چه عمل كردي دارن. . . . .
    هيچ تاثيري ندارن يا كمكي هستن توي پردازش اطلاعات
    مرسي

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر به هسته ای نیاز نباشه اون هسته خاموش میشه و از هسته های دیگه استفاده میشه

5. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم باید عکس اواتررمو عوض کنم با این گندی که amd زد

7. 3 کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فکر کنم باید عکس اواتررمو عوض کنم با این گندی که amd زد
    منم نمیدونم واقعا چرا اینطوری شد از دیشب اعصابم خورده خیلی برای این محصول منتظر بودم
    فکر کنم همون PHENOMII X4 965 BE رو بگیرم بهتر باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم نمیدونم واقعا چرا اینطوری شد از دیشب اعصابم خورده خیلی برای این محصول منتظر بودم
    فکر کنم همون PHENOMII X4 965 BE رو بگیرم بهتر باشه
    با این اوصاف باید منتظر سوءاستفاده اینتل نسبت به این موضوع برای سندی بریج2 باشیم اول از همه دودش تو چشم مصرف کننده وپولش تو جیب شرکت ها میره
    من که انقدر هول کردم یه بار ابن کامنتو تو بخش اینتل زدم به هر حال باز خدا کنه همه چی جز یه خواب نباشه ومعجزهای رخ بده

10. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

5 بنچ مارک

این مقایسه نشون میده همه ما کاملا سر کار بودیم 4هسته اینتلو نگاه انوقت 8هسته ایه amd
    تصاویر بیشتر:

خدایا مارو ببخشو بیامرز.
    تو همین سایت ترکی که این بنچ مارک قرار گرفته یه بار fx-8150رو حتی باcor i7990x یه زمانی مقایسه کرده بودن که نتایج قابل قبولی هم از خودش نشون داده بود ودر مواردی سر تر هم بوده ولی حالا با یه 4هسته ای هم توان رقابتو نداره نمیدونم کدومو باید قبول کرد
    خدایا مارو به راه راست هدایت فرما
    Last edited by animsprite; 13-10-2011 at 13:50.

12. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    خوب بلاخره این پردازنده عرضه شد !
    اینطور که در Review های عرضه شده از این پردازنده مشخص شد این پردازنده های فعلی دارای قدرت کافی نیستند.
    به نظر من هم در طراحی این پردازنده ها به طور 100% یک سری نقص هایی وجود داره !
    چرا که شرکت AMD قطعا Perforamnce این پردازنده ها رو قبل از عرضه تست میکنه و به نظر شما واقعا شرکت AMD اینقدر احمق هست یک پردازنده عرضه کنه که با این همه هزینه تبلیغات و Marketing عرضه کنه که حتی ضعیف تر از پردازنده های نسل قبلش عمل کنه ؟!
    خوب قطعا اینطور نیست همانطور که بعضی از افراد و مهندسان در Review های خودشون توضیح دادند به علت وجود نقص در این پردازنده ها بیشتر تست های حتی Multi Thread که برای تست قدرت Threading پردازنده ها طراحی شده مثل WPrime ، از 3 الی 4 هسته نمیتونند استفاده کنند! و در واقع ما در اکثر تست های شاهد عملکرد 3 الی 4 هسته اول هستیم که همچین قدرتی رو در اختیار ما میزاره.
    یک نقص دیگه هم که به اون اشاره شده ضعف شدید در برنامه های Single Thread که قدرت معماری پردازنده ها و هسته اون هارو مشخص میکنه وجود داره که حتی از Thuban/Deneb هم ضعیف تر عمل میکنه (مثل SuperPi)....که این یک مقدار تعجب بر انگیزه که چرا یک پردازنده با معماری جدید باید از نسل قبلی خودش در Single Thread ضعیف تر عمل کنه.
    و باز هم به نظر من این یک نقص و اشکال فنی در این پردازنده های هست که اونهارو به این وضعیت دچار کرده.
    باید صبر کنیم ببینیم شرکت AMD چه جوابی برای این افتضاح بزرگ داره؟ و آیا با عرضه Revision جدیدی از این پردازنده های میتونه این نقص رو جبران کنه یا نه.....

موفق باشید.

14. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته یکی از ایراداتی که AMD مطرح کرده متوجه ویندوز هست و میگه که نوع بهینه سازی مایکروسافت برای چند نخی با معماری AMD جور در نمیاد که وقتی تامز هاددار این موضوع رو با مایکروسافت در میان میزاره اونها این موضوع رو تایید می کنن و میگن که این مشکل توی ویندوز 8 حل میشه

البته تامزهاردوار با ویندوز 8 نسخه بتا هم بنچمارک کرده و این رو هم گفته که این ویندوز هنوز نسخه ی نهایی نیست

[COLOR="Red"ولی به این نکته هم اشاره کرده که نباید حتی با نسخه نهایی ویندوز 8 انتظار معجزه داشته باشد و تفاوت چشمگیری توی پرفورمنس داشته باشید[/COLOR]

16. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض وقتی بولدوزر دست دروغ گوها میفتد

به نظر من هم همه ان وقایع دوروغ محضه وبا این حرف موافقم که amd رو میخوان بد نام کنند امروز تو سایت های معتبر خارجی برای این امر سرچ میکردم که خبرای ضدو نقیضی در انوها وجود داشت میگفتن سایت donanimhaberوچند سایت معتبر دیگه وابسته به اینتلن وبنچ مارک های داده شده توسط انها با برنام هایی کامپیوتری ایجاد شده و...
    وبرخی از وبسایت ها هم در صدد دفاع از amd بودن
    این وبسایتها یه عکس از بلدوزر برای نشون دادن صدق حرف هاش به نماش گذاشته.
    لازم به ذکر هستش که مدیر این وبسایت از دوستان و همکاران وبلاگ OBR هستش و درست کردن این تصاویر و این بنچمارک ها فقط و فقط به خاطر editor هستش
    همچنین editor یا همون مدیر وبلاگ OBR به طور مستقیم از طرف کمپانی INTEL حمایت میشه.
    این هم یه تصویر از نمای برنامه cpu-z

از نکات قابل توجه این ولید version برنامه cpu -z هستش که عدد ۱٫۵۸٫۷ رو نشون میده.
    این هم چند تا از بنچ هایی دروغین

و حالا چند خبر امیدوار کننده
    یک وبسایت تایوانی اسلاید و عکس هایی که چندی پیش وبسایت donanimhaber نماش داده بود رو کاملا به معرض نمایش گذاشت و از حقایق پرده برداری کرد.
    این عکس مربوط میشه به بهبود عملکرد بلدوزر در فریم دهی در ویندوز ۸ تو چند تا بازی مثل کالاف و بتلفیلد ۳

این عکس هم مربوط میشه به بازی زیبا و فوق العاده جذاب Battlefield 3 که توی اون ۲۶۰۰k شکست رو پذیرفته.

نکته قابل توجه این هستش که زیر تمامی اسلاید ها نوشته انتشار این عکس ها تا تاریخ ۱۲ اکتبر ممنوع هستش.
    این هم یه عکس از یکی از بچه های انجمن چینی chiphell که بلدوزر رو به همراه عدد شماره ۱ در دستش گرفته.
    به نظر نمیاد که کمپانی AMD این کار رو بدون دلیل انجام داده باشه و همچین چیزی رو دست این ایشون داده باشه

حتما بولدوزر قویتر از یه 4هسته ای خواهد بود
    باید دید amdبا این شایعات چیکار میکنه
    ایا به نظر شما intel پشت ماجراست

18. 4 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •