در زسکا مسکو هستش
در زسکا مسکو هستش
فکر نمیکنم به این بازیکن احتیاج داشته باشم.یک ترکیبی برای هر دو تیمم چیدم.!!!که هیچ کس جلو دارمون نیست.همش بازی کن های جوان ولی برای دفاع مرکزی دو بازیکن پیر دارم.نمیدونم بفروشمشون یا نه.puyol و ferdinand .شما چی میگید؟
اولاً که این دو تا سوال منو جواب بدین.
در ثانی RZ21 خوب ترکیبتو بگو ما هم استفاده کنیم(خسیس بازی در نیار)
در جواب این سوال:در هنگام بازی شما سیستم پاسکاری تیمتون رو چگونه قرار میدید؟پاس کوتاه یا بلند،مستقیم یا ریسکی
شما بستگی به سبکی که دوست داری تیمت بازی کنه این مشخصه ها رو می تونی تغییر بدی در یک بازی مهم و تقریبه دفاعی پاس بلند و ریسکی برای ضده حمله مناسبه و تو بازی های هجومی کوتاه و مستقیم البته همیشه باید یه پلی میکینگ خوب داشته باشی تو تیمت تا بتونه وظیفه این کار رو بر عهده بگیره و تو هم اونرو سلکت کرده باشی
من برای تیم ملی یونان و منچستر هر دو پاس حدودا بلند و ریسکی.
جواب سوال دومت را نمیفهمم چی می گی.: دی
بازیکنای من و ترکیبم:
rooney:st
messi:lw
c.ronaldo:rw
kaka:am
pirlo:am
diego:dm
lahm:lb
ramos and puyol:cd
danial alves:rb
البته اون بازیکنایی که دوستمون هم گفت برای ترکیب دومم استفاده میکنم.
یک توضیحی میدی؟یه پلی میکینگ خوب داشته باشی تو تیمت تا بتونه وظیفه این کار رو بر عهده بگیره و تو هم اونرو سلکت کرده باشی
castro &.bale . بازی کن های خوبی در دفاع هستن ودر حمله هم توانایی خوبی دارن که من به فهرست دوستان اضافه میکنم اگه بازم یادم اومد بهتون میگم.
دوستان مشکلunavailable برای خرید بازیکن های که باشگاهشون با باشگاه شما مشکل داره رو دارم حل میکنم ولی هنوز در مرحله ی اجراس .من هم خیلی خیلی فابرگاس رو دوست دارم ولی چون تو منچستر هستم ارسنال نمیفروشش. حالا میگم چکار کنید ( چرا زدتر به فکرم نرسید)
برای حل مسله یه فکر به سرم زده رفتم یه player دیگه اضافه کردم(2 نفره کردم) می خوام با اون تیم فابرگاس و ... رو بخرم بعد بفروشم به منچستر تیم خودمالبته هنوز نتونستم چون بازیکن ها میگن سطح باشگاه پایین هستش و باید باشگاه صعود کنه و بیاد بالا البته با این کار میخوام با یه تیر دو هدف بزنم رفتم برای تیم دوم که add کردم ناتینگهام فارست رو گرفتم میخوام اون رو دوباره سطح اول انگلیس بیارم ولی شما میتونید برید یه تیم خوب رو یگیرید و راحت این کارو بکنید (البته بعد از این کار به راحتی میشه تیم رو ترک کرد و بازی رو 1 نفره کرد باید از منوی option گزینه ی retire رو بزنید )
توضیح درباره ی ناتینگهام فارست : (اگه برید جدول کل لیگ انگلیس رو ببینید اون جزو 10 تیم اول هستش البته با نصف بازی های ارسنال و لیورپول و منچستر .این تیم سال ها در سطح اول انگلیس بوده و حتی لیگ قهرمانان رو هم برای 1 یا فکر کنم 2 بار برده)
امید وارم مفید باشه .موفق باشید
سلام
من اموزش بازی رو میخوام کسی نداره البته فارسی
این راه حل دردسر بزرگی داره.
من با باشگاه خودم به اندازه کافی مشکل دارم بعدش بیام و یک تیم دیگه هم برم.راه حله خوبیه ولی اگر یک راه حله ساده تری بود بهتر میشد.
ای کلک.دمت گرم راه خوبی بود
ببینم راهی سراغ داری که بشه الطیر رو از بازی AC آورد تو بازی FM؟با این فکری و نبوغی که شما دارید حتماً می تونید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)