تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 97 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

jo این بازیکن را پیدا نکردم .

در زسکا مسکو هستش

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فکر نمیکنم به این بازیکن احتیاج داشته باشم.یک ترکیبی برای هر دو تیمم چیدم.!!!که هیچ کس جلو دارمون نیست.همش بازی کن های جوان ولی برای دفاع مرکزی دو بازیکن پیر دارم.نمیدونم بفروشمشون یا نه.puyol و ferdinand .شما چی میگید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام به همه مربیان بزرگ
    یکی دو تا سوال داشتم:
    در هنگام بازی شما سیستم پاسکاری تیمتون رو چگونه قرار میدید؟پاس کوتاه یا بلند،مستقیم یا ریسکی؟
    وقتی موقع حرکت پا به توپ بازیکن حریف می چسبه به بازیکنی که تحت کنترل ماست،خیلی سخت میشه تغییر جهت داد یا پاس داد و توپ لو میره،برای رفع این مشکل چه باید کرد؟
    چند تا سوال دیگه بود یادم نمی آد.

در ضمن از بخش Matt هم غافل نشید که تحلیل و آمار بسیار خوبی از بازیهای شما میده.
    ممنون
    اولاً که این دو تا سوال منو جواب بدین.
    در ثانی RZ21 خوب ترکیبتو بگو ما هم استفاده کنیم(خسیس بازی در نیار)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

در جواب این سوال:در هنگام بازی شما سیستم پاسکاری تیمتون رو چگونه قرار میدید؟پاس کوتاه یا بلند،مستقیم یا ریسکی
    شما بستگی به سبکی که دوست داری تیمت بازی کنه این مشخصه ها رو می تونی تغییر بدی در یک بازی مهم و تقریبه دفاعی پاس بلند و ریسکی برای ضده حمله مناسبه و تو بازی های هجومی کوتاه و مستقیم البته همیشه باید یه پلی میکینگ خوب داشته باشی تو تیمت تا بتونه وظیفه این کار رو بر عهده بگیره و تو هم اونرو سلکت کرده باشی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اولاً که این دو تا سوال منو جواب بدین.
    در ثانی RZ21 خوب ترکیبتو بگو ما هم استفاده کنیم(خسیس بازی در نیار)
    من برای تیم ملی یونان و منچستر هر دو پاس حدودا بلند و ریسکی.
    جواب سوال دومت را نمیفهمم چی می گی.: دی
    بازیکنای من و ترکیبم:
    rooney:st
    messi:lw
    c.ronaldo:rw
    kaka:am
    pirlo:am
    diego:dm
    lahm:lb
    ramos and puyol:cd
    danial alves:rb
    البته اون بازیکنایی که دوستمون هم گفت برای ترکیب دومم استفاده میکنم.
    یه پلی میکینگ خوب داشته باشی تو تیمت تا بتونه وظیفه این کار رو بر عهده بگیره و تو هم اونرو سلکت کرده باشی
    یک توضیحی میدی؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

castro &.bale . بازی کن های خوبی در دفاع هستن ودر حمله هم توانایی خوبی دارن که من به فهرست دوستان اضافه میکنم اگه بازم یادم اومد بهتون میگم.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دستت درد نکنه.فابریگس را دو سال هست که unavailable میزنه توی short list هم گذاشتمش ولی فاید نداره.من jo را پیدا نکردم.بابت بقیه هم دستت درد نکنه.یک مشکل دارم.یعنی این که بد بخت شدم.فقط قهرمان لیگ شدم .نتونستم جام باشگاه ها را از رم ببرم با بدشانسی.7 تا مستوم داشتم!!!!نمیدونم چرا.انرژی تیمم هم بالا بود .فقط بیمارستان ندارم.دارم میسازم.
    از کمکتون ممنون.
    دوستان مشکلunavailable برای خرید بازیکن های که باشگاهشون با باشگاه شما مشکل داره رو دارم حل میکنم ولی هنوز در مرحله ی اجراس .من هم خیلی خیلی فابرگاس رو دوست دارم ولی چون تو منچستر هستم ارسنال نمیفروشش. حالا میگم چکار کنید ( چرا زدتر به فکرم نرسید )
    برای حل مسله یه فکر به سرم زده رفتم یه player دیگه اضافه کردم(2 نفره کردم) می خوام با اون تیم فابرگاس و ... رو بخرم بعد بفروشم به منچستر تیم خودم البته هنوز نتونستم چون بازیکن ها میگن سطح باشگاه پایین هستش و باید باشگاه صعود کنه و بیاد بالا البته با این کار میخوام با یه تیر دو هدف بزنم رفتم برای تیم دوم که add کردم ناتینگهام فارست رو گرفتم میخوام اون رو دوباره سطح اول انگلیس بیارم ولی شما میتونید برید یه تیم خوب رو یگیرید و راحت این کارو بکنید (البته بعد از این کار به راحتی میشه تیم رو ترک کرد و بازی رو 1 نفره کرد باید از منوی option گزینه ی retire رو بزنید )

توضیح درباره ی ناتینگهام فارست : (اگه برید جدول کل لیگ انگلیس رو ببینید اون جزو 10 تیم اول هستش البته با نصف بازی های ارسنال و لیورپول و منچستر .این تیم سال ها در سطح اول انگلیس بوده و حتی لیگ قهرمانان رو هم برای 1 یا فکر کنم 2 بار برده)
    امید وارم مفید باشه .موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من اموزش بازی رو میخوام کسی نداره البته فارسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان مشکلunavailable برای خرید بازیکن های که باشگاهشون با باشگاه شما مشکل داره رو دارم حل میکنم ولی هنوز در مرحله ی اجراس .من هم خیلی خیلی فابرگاس رو دوست دارم ولی چون تو منچستر هستم ارسنال نمیفروشش. حالا میگم چکار کنید ( چرا زدتر به فکرم نرسید )
    برای حل مسله یه فکر به سرم زده رفتم یه player دیگه اضافه کردم(2 نفره کردم) می خوام با اون تیم فابرگاس و ... رو بخرم بعد بفروشم به منچستر تیم خودم البته هنوز نتونستم چون بازیکن ها میگن سطح باشگاه پایین هستش و باید باشگاه صعود کنه و بیاد بالا البته با این کار میخوام با یه تیر دو هدف بزنم رفتم برای تیم دوم که add کردم ناتینگهام فارست رو گرفتم میخوام اون رو دوباره سطح اول انگلیس بیارم ولی شما میتونید برید یه تیم خوب رو یگیرید و راحت این کارو بکنید (البته بعد از این کار به راحتی میشه تیم رو ترک کرد و بازی رو 1 نفره کرد باید از منوی option گزینه ی retire رو بزنید )

توضیح درباره ی ناتینگهام فارست : (اگه برید جدول کل لیگ انگلیس رو ببینید اون جزو 10 تیم اول هستش البته با نصف بازی های ارسنال و لیورپول و منچستر .این تیم سال ها در سطح اول انگلیس بوده و حتی لیگ قهرمانان رو هم برای 1 یا فکر کنم 2 بار برده)
    این راه حل دردسر بزرگی داره.
    من با باشگاه خودم به اندازه کافی مشکل دارم بعدش بیام و یک تیم دیگه هم برم.راه حله خوبیه ولی اگر یک راه حله ساده تری بود بهتر میشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ای کلک.دمت گرم راه خوبی بود
    ببینم راهی سراغ داری که بشه الطیر رو از بازی AC آورد تو بازی FM؟با این فکری و نبوغی که شما دارید حتماً می تونید.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •