تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 800 اولاول ... 276773747576777879808187127177577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کمک در نصب WinXP SP3 Vista® (H)

سلاممن می خوام Windows XP SP3 Vista Live Edition رو نصب کنموقتی setup رو می زنم 1 فایل help باز میشه می گه winnt32 رو با چند فرمانش اجرا کن.من تو command line تو فولدر I386 میرم و winnt32 رو تایپ و اجرا میکنم.برنامه سوالهای قبل از نصبش رو می پرسه و شروع به نصب میکنه (من داخل xp sp2 اینکارو کردم) وقتی 100% کامل میشه که معمولا باید reset شه و شروع به نصب کنه ریست نمیشه ئ 1 پیغام خطا میده که اطلاعات رو نمی تونه بازیابی کنه یا بنویسه.کسی نمی دونه این ویندوز رو چه طوری باید نصب کرد؟(Windows XP SP3 Vista Live Edition)من قبلا ویندوز نصب کردم ولی با این به مشکل بر خوردم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلاممن می خوام Windows XP SP3 Vista Live Edition رو نصب کنموقتی setup رو می زنم 1 فایل help باز میشه می گه winnt32 رو با چند فرمانش اجرا کن.من تو command line تو فولدر I386 میرم و winnt32 رو تایپ و اجرا میکنم.برنامه سوالهای قبل از نصبش رو می پرسه و شروع به نصب میکنه (من داخل xp sp2 اینکارو کردم) وقتی 100% کامل میشه که معمولا باید reset شه و شروع به نصب کنه ریست نمیشه ئ 1 پیغام خطا میده که اطلاعات رو نمی تونه بازیابی کنه یا بنویسه.کسی نمی دونه این ویندوز رو چه طوری باید نصب کرد؟(Windows XP SP3 Vista Live Edition)من قبلا ویندوز نصب کردم ولی با این به مشکل بر خوردم
    لطفا به سوییچی که می گه دقت کنید و همون سوییچ رو اجرا کنید.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

فاصله ی بین آیکون ها رو چطوری میشه کم کرد خیلی فاصلش زیاد شد ییهو!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فاصله ی بین آیکون ها رو چطوری میشه کم کرد خیلی فاصلش زیاد شد ییهو!
    روي يك جاي خالي در desktop كليك راست كن بزن properties و برو به appearance tab -advanced جايي كه نوشته item اي دو تا را تنظيم كن icon spacing horizontal ,icon spacing vertical
    اخرش يادت باشه روي desktop كليك راست بزني و در arrange icons by بزي to grid و نه auto

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اشكال شما از همينه
    انتي ويروس كه نميتونه همه ويروسها و مخصوصا تروجانها را شناسايي كنه
    شما ظاهرا يه تروجان دريافت كردين به خاطر اينكه وقتي بازش كردين چيزي نيومد
    به نظر من هر وقت اين پستو ديدي ويندوز را عوض كن
    چرا كه ممكنه پسووردهاي سيستمت را بدزدند
    اخه اگه ویروس باشه که فقط موقع بالا اومدن ریست نمیشه من الان چند ساعت کار میکنم باهاش
    در ضمن
    اگر با system restore کامپیوترو به تاریخ قبل از کلین اپ که حدودا 20 روز پیش میشه برگردونم مشکلی ایجاد میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

روي يك جاي خالي در desktop كليك راست كن بزن properties و برو به appearance tab -advanced جايي كه نوشته item اي دو تا را تنظيم كن icon spacing horizontal ,icon spacing vertical
    اخرش يادت باشه روي desktop كليك راست بزني و در arrange icons by بزي to grid و نه auto
    بله اینو میدونستم! من قبل این که شما بگی همه چیرو تنظیم کردم بعد ok کردم دیدم هیچ اتفاقی نمیفته! بعد سیستمو خاموش کردم الان که دوباره روشن کردم درست شد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان سیستم من یک مشکل اساسی پیدا کرده لطفا کمکم کنین
    از وقتی که سیستم رو ارتقا دادم این مشکل پیدا شده که ویندوزم بعد از چند روز به شدت کند میشه یا کرش می کنه و هر برنامه ای رو که باز می کنم بسته شده و همون اروره dont send میاد (همه برنامه ها) بعضی وقت ها حتی وقتی ویندوز رو عوض میکنم بلافاصله اینجوری میشه بعضی وقت ها هم خود به خود درست میشه و یک هفته خوب کار می کنه ولی حداکثر یک هفته بعد دوباره این مشکلات بوجود میاد . بعضی وقت ها هم سیستم مدام کرش میکنه حتی وقتی ریست میکنم بازم کرش میکنه و صفحه آبی میاد
    اینم بگم که مطمئنم سیسمتم ویروس نداره در ضمن هر نوع ویندوزی رو هم امتحان کردم مال شرکت های مختلف و ورژن های مختلف ولی بازم این مشکل هست
    خواهش می کنم کمکم کنین دیگه کلافه شدم نمی دونم باید چیکار کنم یک بار هاردم رو کلا fdisk کردم بازم نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از وقتی که سیستم رو ارتقا دادم این مشکل پیدا شده که ویندوزم بعد از چند روز به شدت کند میشه یا کرش می کنه و هر برنامه ای رو که باز می کنم بسته شده و همون اروره dont send میاد (همه برنامه ها) بعضی وقت ها حتی وقتی ویندوز رو عوض میکنم بلافاصله اینجوری میشه بعضی وقت ها هم خود به خود درست میشه و یک هفته خوب کار می کنه ولی حداکثر یک هفته بعد دوباره این مشکلات بوجود میاد . بعضی وقت ها هم سیستم مدام کرش میکنه حتی وقتی ریست میکنم بازم کرش میکنه و صفحه آبی میاد
    اینم بگم که مطمئنم سیسمتم ویروس نداره در ضمن هر نوع ویندوزی رو هم امتحان کردم مال شرکت های مختلف و ورژن های مختلف ولی بازم این مشکل هست
    خواهش می کنم کمکم کنین دیگه کلافه شدم نمی دونم باید چیکار کنم یک بار هاردم رو کلا fdisk کردم بازم نشد
    مشكلاتي از اين قبيل كه تعدادي از دوستان در جند post اخير مطرح كرده اند داراي علت مشخصي نيست كه دقيقا دست رو همون بزاري و براي همه يك نسخه تجويز كني
    راههاي مختلفي را بايد امتحان كرد تا علت اصلي بيدا بشه
    در ساده ترين حالت تست كردن system با با ابزار ساده ولي كارامدي مثل task manager ويا system monitor است كه در تشخيص bottleneck و يا برنامه هاي ناسازكار ميتونند مفيد باشند
    مرحله بعدي احتمال virus با spy است
    فقدان free space روي system drive
    ميتونه corrupt شدن فايلهاي اصلي سيستم مثل ntoskrnl و win32 باشه
    مشكلات بالا را اكر حل نشدني باشند ميتونيم با يه clean intallation از xp معمولا برطرف كنيم كه توصيه ميكنم تمام partition ها delete بشه و روي disk خام installation انجام بشه
    اما مشكلات بيجيده تري هم ميتونه باشه كه معمولا 90% كرشهاي windows را بوشش ميده در كامبيوتر برنامه ها در 4 سطح دسترسي به resource اجرا ميشوند مثلا فايلهاي سيستمي و درايور ها در kernel mode اجرا ميشوند كه بالاترين دسترسي به resource را دارند مثلا اكر يه برنامه اي مثل word بخواهد از processor استفاده كنه در همون لحظه هم يه فايل درkernel mode بخواهد از processor استفاده كنه kernel mode در الويت است
    مشكل اونجا بيش مياد كه دو تا فايل در kernel اجرا شدند و بخواهند از يك resource استفاده كنند اينجاست كه سيستم crash ميكنه و مثلا blue screen of death BSOD ظاهر ميشه براي بيدا كردن علت اين قبيل crash ها
    بايد با استفاده از برنامه هايي مثل windbg windows debugger فايلهايي بنام memory dump كه حاوي اطلاعات ram در زمان crash است را analize كرد كه كار ساده اي نيست
    در اخر اينكه خود ram هم اكه خراب باشه اين مشكلات را ايجاد ميكنه با برنامه memtest ميشه اون را test كرد
    bios هم ميتونه باعث crash بشه اينجا هم بحث update كردن bios و reflash كردن مطرح ميشه
    در نهايت اينكه تك تك موارد بايد از ساده به بيجيده بررسي بشه تا علت اصلي مشخص كردد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

این سیستم من قات زده ! چرا توی فیلم ها و ویدیو ها صدا ندارم ولی تو بقیه قسمت ها صدا دارم?؟

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام

عزیز دل شما مشکل را به صورت کلی مطرح کردی نگفتین به چه فایلی اشاره می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •