تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 92 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 911

نام تاپيک: تاپیک Fifa 08 + حواشی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اقا کسی نیست به داد فقط یکی به من بگه که با برنامه ی kit raporter چطور میشه لباس پرسپولیس رو ریخت اخه توی این برنامه اسم تیم های ایرانی نیست من باید چکار کنم فقط همین فکر نکنم که شما ها که اخر این کار ها هستید این براتون مشکل باشه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا کسی نیست به داد فقط یکی به من بگه که با برنامه ی kit raporter چطور میشه لباس پرسپولیس رو ریخت اخه توی این برنامه اسم تیم های ایرانی نیست من باید چکار کنم فقط همین فکر نکنم که شما ها که اخر این کار ها هستید این براتون مشکل باشه
    تو كريشن مستر رو دانلود كن خلاص

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه میشه پس برای دانلود بذارید من یه برنامه دانلود کرد به نامکریشن مستر اما نوشته cmob-rell ایا این خدشه یانه پس اگه نیست بذارید به همراه اموزشش ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بابا حالا نمیشه با برنامهی kit raporter اموزش بدی این برنامه های که گفتی دانلود نمیشه لطفا" با برنامه یkit raprter اموزش بدین چون این برنامه رو دارم خواهش میکنم با این برنامه اموزش بدین

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا حالا نمیشه با برنامهی kit raporter اموزش بدی این برنامه های که گفتی دانلود نمیشه لطفا" با برنامه یkit raprter اموزش بدین چون این برنامه رو دارم خواهش میکنم با این برنامه اموزش بدین
    من اين نرم افزار كه ميگي كار نكردم باهاش نميدونم چطوريه اگه سرعت اينترنتم بالا بود آپلود ميكردم كريشن مستر رو باور كن اگه گير بياريش خيلي سادس كار كردن باهاش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با تشکر از زحمات شما اگه این برنامه رو بگیرم تو قسمتی که نام پرسپولیس رو انتخاب کنم داخلش اسم تیمهای ایرانی هست یا نه دیگه اونجا به مشکل نمی خورم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مکن به سختی این برنامه رو دانلود کرد بعد که پنجره رو باز کردم رفتم روی شکل تیم بعد اسم پرسپئلیس رو انتخاب کردم وبقیه رو ایران گذاشتم بعد به قسمت کیت رفتم که پچ لباس رو بریزم یه مستطیل بزرگ بود ویکی هم کوچیک تو بزرگه پچ لباس خانگی رو ریختم ونشون داد اما تو کوچیکه که لباس مهمان رو ریختم نشون نداد بعد روی فایل رفتم وگزینه یسیو رو زدم حالا که رفتم تو بازی باز میبینم هیچ تغییری نکرد لطفا" به طر مفصل راهنماییم نید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مکن به سختی این برنامه رو دانلود کرد بعد که پنجره رو باز کردم رفتم روی شکل تیم بعد اسم پرسپئلیس رو انتخاب کردم وبقیه رو ایران گذاشتم بعد به قسمت کیت رفتم که پچ لباس رو بریزم یه مستطیل بزرگ بود ویکی هم کوچیک تو بزرگه پچ لباس خانگی رو ریختم ونشون داد اما تو کوچیکه که لباس مهمان رو ریختم نشون نداد بعد روی فایل رفتم وگزینه یسیو رو زدم حالا که رفتم تو بازی باز میبینم هیچ تغییری نکرد لطفا" به طر مفصل راهنماییم نید؟
    ببين اگه قراره با كريشن مستر كار كني نبايد پچي رو فيفا ريخته شده باشه فيفا صفر كيلومتر بايد نصب كني بعد ويرايش كني من جاي تو بودم يه كم حوصله به خرج ميدادم قشنگ ويرايش ميكردم بازي رو با كريشن مستر با اين نرم افزار ميتوني تيم ملي تيم باشگاهي ليگ استاديوم بازيكن كاپ و خيلي چيزا اضافه كني يا نمونه هاي موجود رو ويرايش كني

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راه هايي كه رفتي درست بوده ولي همونطور كه گفتم كريشن مستر خيلي حساس هست به تغييراتي كه توسط خودش داده نشده باشه.
    اصلا تو يه كاري كن لباسي كه ميخواي ايمپورت كني بفرست خودم ايمپورت ميكنم پچ رو ميذارم واسه دانلود چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام شما که گفتید که نباید پچ لیگ برتر رو ریخته باشی من هم پاک کردم حا لا گزینه هایی که باید تیم پرسپولیس رو انتخاب کنم تیم های لیگ برتری نداره در ضمن من نمیدونم چطور میشه این فایل ها رو برای شما فرستاد با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •