من یه فایل اکسس دارم که هنگامی که بازش می کنم چند پیغام می ده نمی دونم درباره چیه؟؟(درباره نمی دونم امنیت و این جور حرفاست چون با اکسس 2002 نوشته شده و من با 2003 بازش می کنم) و پسورد و یوزر داره که فراموش شده.چه کار کنم؟؟
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
من یه فایل اکسس دارم که هنگامی که بازش می کنم چند پیغام می ده نمی دونم درباره چیه؟؟(درباره نمی دونم امنیت و این جور حرفاست چون با اکسس 2002 نوشته شده و من با 2003 بازش می کنم) و پسورد و یوزر داره که فراموش شده.چه کار کنم؟؟
لطفا كاركرد ساعت ورود و خروج در برنامه اكسس
مثال :: ساعت ورود 22 شب ساعت خروج 2 بامداد جواب كاركرد 4ساعت
و يك كتاب اكسس پيشرفته معرفي كنيد
Last edited by shahbazi62; 16-05-2009 at 18:36.
با سلام
اولا كه من اصلا اكسس بلد نيستم
و اما
يك DVD از نمايشگاه بين المللي تهران خريدم كه حدود 500 كتاب درش هست به گمانم اطلاعات مربوط به مشخصات كتابها در فايلهايي به فرمت اكسس نوشته شده حال من مي خواهم اين مشخصات را كپي و پيست كنم در اكسل ولي مشكل اينجا است كه با اينكه در فايل براي مثلا title يك ستون و براي نويسنده يك ستون ديگر و الي آخر در نظر گرفته ولي وقتي من از فرمان copy to clipboard و انتخاب يكي از گزينه ها يا sample يا columnar استفاده مي كنم و در اكسل پيست مي كنم ستونهاي مجزايي كه در اكسس ديده مي شود در اكسل در يك ستون پشت سر هم پيست مي شود آيا براي ا ين مشكل راهي وجود دارد
با تشكر
دوستان سلام
ایا می شود کاری کرد یا به کمک نرم افزارهای دیگر این امکان وجود دارد که در یک پروژه که شامل چند جدول و یک فرم هست موقع اجرای پروژه فقط فرم دیده بشه و جداول دیده نشن ؟
من یه سئوال فنی وحرفه ای دارم که فکر نکنم زیاد مشکل باشه چون مربوط به ICDLهستش و امکان اینکه این سئوال تو امتحان فنی و حرفه ای بیاد زیاده چون مال بانک سوال فنی و حرفه ای است و گاهی سئوال میادوام سئوال
یک بانک اطلاعاتی بنام خود ایجاد کرده در دسکتاپ ذخیره کنید که دارای جدولی بنام table با فیلد ها و شرایط زیر باشد
کد کارمندی نام و نام خانوادگی مدرک تحصیلی حقوق ماهیانهاما سوالی که من نمیدونم اینه:
آدرس
1"-پرس و جویی را طراحی کنید که بر اساس آن بتوانیم نام و نام خانوادگی و حقوق ماهیانه پرسنل را با توجه به مدرک تحصیلی آنها نمایش دهیم ."
کسی اینو میدون
تو یه ورقه دیگه هم شبیه همین سوال هست
1-بانک اطلاعاتی بنام st.mdb ایجاد کنید که شامل جدولی به نام student با فیلدهای زیر باشد.
نام دانشجو کد ملی سال تولد محل تولد رشته تحصیلی شماره دانشجویی
اما سوال مهمش اینه:
پرس و جویی ایجاد نمایید که با پرسیدن شمارۀ دانشجویی ، اطلاعات دانشجو را نمایش دهد
query ساختن آسون اما اینجا چه شرطی میگه که شماره دانشجویی پرسیده شود بعداطلاعات نمایش داده شود
ممنون یشم جواب بدین چون برا خیلیها مفیده و هر دو سوال مال بانک سئوال فنی وحرفه ای هست
query که ساختی روی حالت ویرایش زیر ستون شماره دانشجویی قسمت Criteria بین [ ] هر چی مخای بنویس
بقیه سوال ها هم نگاه کنی خیلی سادن
فکر نکنم که دوست من این جوابش باشه این که باشه راحته فکر کنم منظور سوال اینه که بعد از ساخته شدن qyery ما مثلا شماره دانشجویی 1000را وارد کنیم اطلاعات اون نمایش داده بشه و مثلا 1002 را وارد کنیم اطلاعات اون نمایش داده بشه در صورتیکه بعد از ساخته شده query همه با هم نمایش داده میشه
سوال اول هم دقت کنین فکر کنم منظورش اینه "با توجه به مدرک تحصیلی"مثلا وقتی که query ساختیم (توجه کنید بعد از ساخته شدن query)اگه لیسانس رو انتخاب کنیم فقط اطلاعات لیسانس نمایش داده بشه
نه اینکه تو design بریم وهر بار شرط رو تعریف کنیم
اگه هم تو desigin این شرط رو بدیم تو criteria
دیپلم or لیسانس or فوق لیسانس :تعریف کنیم همه رو نشون میده که فکر نکنم جواب این سوال باشه
خلاصه اینکه می توان query را طوری ساخت که مثلاً برای مدرک تحصیلی چیزی مانند منو باز شود (مثلا look up wizardکه من امتحان کردم نشد )و مدرکها نمایش داده شود و مثلا وقتی انتخاب کردیم لیسانس فقط اطلاعات لیسانس نمایش داده شود
ممنون میشم جواب بدین
query که ساختی روی حالت ویرایش زیر ستون شماره دانشجویی قسمت Criteria بین [ ] هر چی مخای بنویس مثلا "شماره
دانشجویی را وارد کنید"
بعد save کن
حالا که روی query کلیک کنی شماره دانشجویی میخاد مثلا 2000 میزنی بعد تمام مشخصاتی که توی query گذاشتی البته فقط مربوط به 2000 رو نشان میده
دوستان كسي جوابي ندارهدوستان سلام
ایا می شود کاری کرد یا به کمک نرم افزارهای دیگر این امکان وجود دارد که در یک پروژه که شامل چند جدول و یک فرم هست موقع اجرای پروژه فقط فرم دیده بشه و جداول دیده نشن ؟
بلی
فردا حتما برات مینویسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)