مشخص نمیکنه که چی اضافه میشه اما اگه پیدا کردم خبرت میکنم
راجع به هک کردنش هم تو تاپیک خودش مطرح کن
مشخص نمیکنه که چی اضافه میشه اما اگه پیدا کردم خبرت میکنم
راجع به هک کردنش هم تو تاپیک خودش مطرح کن
سلام
من هم میخواستم آپ کنم ولی کلی نرم افزار رو گوشیم نصبه که نمیخوام بپره.میشه بگید باید چکار کنم؟
اگه مموری رو قبل از آپ در بیارم اطلاعاتم باقی میمونه؟
نحوه اپدیت فریمور nokia n71 لطفا
من بعد از این که نرم افزار اپدیت رو از سایت نوکیا دریافت کردم نمی تونم اون رو به اینترنت متصل کنم . در ضمن من از یک اینترنت با ------ استفاده می کنم . کجا باید ------ رو به nokia software update اضافه کنم؟ممنون میشم جواب بدبد
اطلاعاته رو رم باقی میمونه...اما مموری گوشی پاک میشه..شما میتونی یه بک آپ از فون مموری بگیری...هم میتونی با گوشی بگیری هم با کامپیوتر
صفحه اول همین تاپیک همه چیزو توضیح دادم
من نمیتونم مشکلات مربوط به سیستم شما رو حل کنم...ولی خواستی دقیقا ارورهایی رو که میده بگو شاید تونستم کمکی کنم
سلام و خسته نباشيد به دوستان
من امروز گوشيم رو (5320 xpressmusic) رو از طريق آن لاين سايت نوكيا آپديت كردم از ورژن 3.8 به 4.13
بعد از پايان يافتن آپديت توقع داشتم كلاً گوشي حداقل به حالت كارخانه بالا بياد چون تو خود سايت نوكيا هم گفته بود قبل از آپديت backup بگيريد ولي زماني كه كار آپديت تموم شد و گوشي بالا آمد ديدم تم قبلي كه موجود هست 1 سري برنامه هم كه روي گوشي داشتم بود ولي بعضي برنامه ها نبود يعني كلاً در فايل منيجر هم نبود.
سوالي در اينجا مي خواهم بدونم اينكه اين حالت عادي هست؟چك هم كردم نرم افزار قشنگ آپديت شده ورژن اش هم درج شده در منو.
نكته عجيبي كه من قبل از آپديت فكر نمي كردم اصلاً اينطور باشه اينكه الان آن سري از برنامه ها كه غيب شدند را خواستم نصب كنم ايراد file corrupt ميده با اينكه برنامه secman 1.1 جزو آن دسته برنامه هايي هست كه روي گوشيم هست هنوز و غيب نشده ( در كل برنامه هايي كه روي مموري بودند پاك شدند آنهايي كه روي گوشي بودند هستند)
الان يعني اگر آخرين ورژن رو روي گوشيم بخواهم بايد قيد نصب برنامه رو بزنم؟
ديگه بقول معروف هك كردن نميشه كرد كه بعدش بري برنامه راحت مثل زمانيكه روي ورژن قديمي بودم نصب كنم؟
اگر اينطوره كه مفت نمي ارزه.
من خيلي بيشتر برايم مهمه كه بتونم راحت برنامه نصب كنم و استفاده كنم تا فريمور گوشيم آپديت باشه.هرچند الويت دوم ام آپديت بودنه.
لطفي كنيد و راهنمايي كنيد كه اگر در حالت آپديت گوشي هك نميشه من آپديت را uninstall كنم.
البته این برگشتن به ورژن قبلی هم یکی دیگه از سوالاتم هست چطور میشه برگشت به ورژن قبلی خودمون؟
الان خیر سرش کلی ورژن اش رفته بالا الان که نگاه می کردم 1 فایل ngage هم بود در فولدر بازی آن هم نیست.یعنی با ارتقا بع ورژن بالاتر این قابلیت هم از بین رفته؟
اصلاً از کجا می توانم ببینم این ورژن جدید که قابلیتهایی اضافه کرده و تغییرات چی هست؟
با تشكر
بعضی مواقع اینطوریه..یعنی نرم افزارای روی گوشی میمونه...ورژن جدید در مقابل هک مقاومه...البته تا زمانی که یکی هکش کنه
حالا الان نرم افزارهایی که داری نصب نمیشه؟فکر نکنم اینطوری باشه ها...
داونگرید نمیشه..مگر ببری فلش کنن به ورژن پایین تر
تغییرات ورژن جدید زیاد مشخص نیست جز مواردی که نرم افزاری به گوشی اضافه میشه...بقیش کارکردیه
با سلام خيلي خوب بود
بچه ها ، من گوشیم ان95 8گیگ هست ، ورژنش هم 11 هست تا حالا هم آپدیت نکردم ، بنظر شما آپدیت کنم ؟
بچه ها ، من دیشب گوشیم رو آپدیت کردم ( از ورژن 11 به ورژن 31 ) خیلی باحال شده .
بر سرعتش افزون گردیده است ، امکان چرخش تصویر افزوده گردیده است . خلاصه خیلی خوب شده است![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)