بله من اشتباه کردم دوستان اون عکس هایی که در بالا گذاشتم برای دیدن عکس به صورت بزرگ حرف c رو از لینک حذف بکنند مانند کاری که دوستمون کرده![]()
بله من اشتباه کردم دوستان اون عکس هایی که در بالا گذاشتم برای دیدن عکس به صورت بزرگ حرف c رو از لینک حذف بکنند مانند کاری که دوستمون کرده![]()
درود.
مصاحبه اي داريم با Denby Grace كه در سمت Senior producer در 2K Czech كار مي كند.
خيلي وقت است كه منتظر اين بازي بوده ايم ، اين طور نيست ؟
دليل تاخير Polish آن بود. اگر امروز آن را بازي كنيد متوجه آن خواهيد شد. بازي آن طور كه مي خواستيم نشده بود و كاملا احمقانه بود اگر زود آن را عرضه مي كرديم.
آيا دليل خاصي براي تاخير وجود داشت ؟ چه چيزي نياز به Polish داشت ؟
فريم ريت بازي آن طور كه بايد خوب نبود ، همچنين ما در هفته از 20 نفر اين بازي را تست مي گيريم و فهميديم كه بازي خيلي سخت شده ، اگرچه ما مي خواستيم سخت باشد ولي نه غير ممكن. مثلا اگر Mafia I را بازي كرده باشيد يك مرحله وجود داشت كه صداي همه را در آورد و ما آن را با پچ درست كرديم. پس مي خواستيم يك بالانس و درجه سختي معقول براي آن طراحي كنيم . و در نهايت تعدادي باگها وجود داشت ، اين يك بازي Open World است و محيط بزرگ و ماشينهاي زيادي دارد و باگهاي زيادي در آن ها وجود داشت.
شهر بازي خيلي بزرگ است ، ولي واقعيت دارد كه در طي زمان تغيير هم مي كند ؟ اين بايد چالش هايي را مطرح كند.
دقيقا ما يك شهر نداريم ، در واقع دو شهر در بازي وجود دارد. يكي در دهه 40 و ديگري در دهه 50. دهه 40 برفي و غم انگيز است و وقتي به دهه 50 مي رسيد احساس متفاوتي خواهيد داشت. ساختمانها و مغازهاي جديدي ساخته مي شود و همچنين بازي در سه فصل مختلف اتفاق مي افتد. ما از فصل ها ، آب و هوا و زمان روزها براي هرچه بهتر انتقال دادن حس روحي بازي استفاده كرده ايم.
با توجه به اين كه با شهر بزرگي رو به رو هستيم و مسلما صداگذارهاي زيادي در آن وجود دارد ، آيا مشكلي براي عرضه Mafia II روي يك ديسك داشته ايد ؟
يك زماني بله ولي حالا اين مشكلات را حل كرده ايم. نمي خواستيم كه از جزئيات كم كنيم چون اصلا كار جالبي نيست. ولي زبان هاي مختلف بازي طوري است كه فقط ديالوگهاي اصلي به زبان مورد نظر است و با توجه به اين كه Mafia II يك Open World است ، نيازي نيست همه به يك زبان صحبت كنند ، بعضي از اين صحبت ها حتي شنيده هم نمي شود. ولي در زبان انگليسي ما تمام ديالوگها را به طور كامل در يك ديسك جاي داديم. سناريو خيلي بزرگ است ، 600 صفحه ، 160000 كلمه و 300 كركتر كه صحبت مي كنند ، همه در يك ديسك جاي گرفته است.
آيا گيم پلي پيشرفته تر خواهد شد ؟ مخصوصا اين كه ما سيستم cover-to-cover را در دمو نديديم.
هيچ سيستم Cover-To-Cover اي وجود ندارد و نخواهد بود. ما قبلا اين را داشتيم ولي آن را حذف كرديم چون خيلي بي مصرف بود ، ولي ما چيزي متحرك و پر تنش مي خواستيم . وقتي در پشت يك جايي سنگر گرفته ايد موقعيت خيلي پيچيده مي شود. من عاشق بازيهاي Gears Of War و Uncharted هستم ولي ما مي خواستيم پشت يك سنگر گير كنيد و هميشه از دكمه ي A براي رفتن و خارج شدن از سنگر استفاده كنيد.
چيزهاي زيادي براي درست كردن است و دست ما هنوز باز است ، ولي سيستم كاور گيري چيزي نيست كه بخواهيم آن را تغيير دهيم.
ما خيلي كم با پليس رو به رو شديم. نحوه رو به رو شدن و بهترين راه براي خلاص شدن از آنها چيست ؟
وقتي به موقعيتي برسيد كه پليس فقط بخواهد شما را دستگير كند ، دو يا سه پليس شما را تعقيب مي كند . ولي وقتي پليس اجازه شليك به شما داشته باشد سطح Level بالا تر مي رود و در آخر آنها با Tommy به سراغ شما مي آيند. آنها راهها و پل ها را مي بندند ، واينكه مشخص است هليكوپتر و چيزهايي از اين قبيل در بازي وجود ندارد.
نحوه تعقيب پليس ها به اين صورت است كه بايد از ديد آنها خارج شويد. اگر موقعيت بحراني تر باشد و شما از ديد آنها مخفي شويد ، اگر پس از مدتي دوباره به آن منطقه برگرديد آنها شما را تعقيب مي كنند و تنها راه فرار تغيير لباس يا تميز كردن ماشينتان است. كارهاي ديگري مانند تغيير دادن پلاك و يا تعمير ماشين و ... هم وجود دارد.
يك راه جالب براي خلاص شدن از دست آنها اين است كه وقتي پليس با ماشين شما را تعقيب مي كند ، از آنجايي كه ماشين آنها سريع تر از ماشين شما است -مخصوصا در دهه 40- ماشين را متوقف كنيد و شياده شويد. پليس هم پياده مي شود و در همين لحظه پياده فرار كنيد. آنها در دويدن ضعيف تر از شما هستند.
پس بالاخره دونات ها كار دستشان مي دهد؟
ها..ها. من سالها پيش در مورد پليس هاي چاق صحبت مي كردم.
برنامه اي براي اضافه كردن بخض Multiplayer داريد ؟
هيچ برنامه براي صحبت كردن نداريم.
بازی سنتر
تاریخ انتشار Mafia II مشخص شد
-------------------------------------
سرانجام تاریخ انتشار دقیق بازی توسط Take 2 اعلام شد
Take 2 Interactive امروز اعلام کرد که مافیا 2 در 24 آگوست 2010(دوم شهریور 1389) در آمریکای شمالی و 27 آگوست 2010(پنجم شهریور 1389) در سایر نقاط دنیا انتشار خواهد یافت.
مافیا 2 از زمان آنونس شدنش در آگوست 2007 در لایپزیگ آلمان چندین بار تأخیر خورده است که آخرینش همین چند هفته پیش بود که سبب شد بازی با تأخیری سه ماهه انتشار پیدا کند.خوشبختانه طبق گفته سازندگان بازی در 2K Czech،دیگر نباید منتظر تأخیر خوردن بیشتر بازی باشیم.
-------------
منبع:
vg247.com/2010/03/25/mafia-ii-releasing-in-august/#more-87205
اي بابا. ما دلمون خوش كرديم گفتيم تابستون رو با مافيا ميگذرونيم. باز از اون خبراي بد دادين كه!!!!
درست موقعی که میخوایم بریم مدرسه میدن بیرونه.آخره ضد حاله.اهههههه
میشه دوم شهریور . انقدم بدنیستا.
خوب box-art بازی هم منتشر شد:
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچی مثل بازی تو دوران درس حال نمیده![]()
مخصوصا که امتحان نوبت دوم داشته باشی اون که نور الا نوریادم میاد بعد امتحانات نوبت دوم یعنی بعد از هر امتحان سریع میرفتم iv بازی میکردم.یادش بخیر
![]()
تولدت مبارکتقریبا با تولد من میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)