ممنون دوستم كلي خوشحالم كردي . يعني ماكرو داره خيلي خوب شد.
از دست باطري خريدن هم نجات پيدا ميكنيم .
تشكر
ممنون دوستم كلي خوشحالم كردي . يعني ماكرو داره خيلي خوب شد.
از دست باطري خريدن هم نجات پيدا ميكنيم .
تشكر
دوست عزیز، دگمه مربوط به حالت ماکرو رو در عکس زیر مشخص کردم،اگه این دگمه فعال باشه،یه ایکون عین همین شکل توی صفحه نمایش ظاهر میشه،
![]()
خوب مشكل ما با ماكرو به لطف دوستان و راهنمايي هاي دقيق شون، حل شد (w150 ). فقط مونده يك ابهام و اون هم
مربوط به كيفيت فيلمبرداري كه شايد كمتر درباره اش گفته شد يا من نديدم ..... چطوره ؟ ميشه روش حساب كرد ؟
يعني بصورت شبكه شبكه در نمياد و كيفيت خوبي داره يا نه ؟ دوستاني كه ميدونن يا تجربه كردن لطفا" ما رو هم آگاه كنند
با سپاس
FAR_FA به لینک زیر بورو و نمونه فیلمبرداری این دوربین رو دانلود کن حجمش 11.5 مگ هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با مشخصات : 640x 480, 30 fps, MPEG format
راستی من اگه جای تو بودم با توجه به اینکه الان قیمت این دوربین 265000 تومان با گارانتی بازرگانی ایران هست بجاش با این پول
Sony h10 , یا Canon PowerShot SX100 IS میگرفتم ویا Fujifilm FinePix S5800 Zoom اینو شک نکن بازم فکر کن تا بد پشیمون نشی
دوست عزيز ممنون
H10 هم يكي ديگه از گزينه هام بود منتها يك ايرادي كه داره اينه كه منظره ياب نداره . حالا نميدونم اين مورد
در يك دوربين چقدر موثره يا نه ولي من به عنوان يك نقص اون رو ميبينم ، شايد هم در نزد شما اساتيت
اينطوري نباشه .
H10 هم مثل W150 هم يك دوربين خوب هست . حالا ببينم نظرات شما دوستان مارو به كدوم سو ميبره
با سپاس
درست هست چشمی یا Viewfinder حسم محسوب میشه در دوربین ها ولی 1 چیزی اگه شما به خوای چیزی شبیه w150 سونی بگیری به نوع چشمی کار ندارم که مکانیسم کارش چیه از نظر انداره چشمی میگم چون خیلی کوچک هست استفاده نمکنی در ضمن فعلا کسایی امصال خودم وشما که عکاس حرفهای نیستیم سال تا سال هم با وجود lcd دوربین از چشمیش استفاده نمکنیم پس زایاد هم نگران نباش ولی در کل وجود چشمی حسن هست
شما لینک زیر از سایت dpreview رو ببین در مورد H10 به طوز کامل در چند صفحه بخ بررزسی دوربین پرداخته در ضمن تو نمونه فیلم هم داره
در ضمن تو لینک زیر که زیر مجموعه همون لینک بالاست مقاسه این دوربین ودو دوربین دیگه مدل Canon SX100 IS هست ببین در ایزو 100کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این در ایزو 400کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این در ایزو 800کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن هر دو Canon SX100 IS و h10 خوبن انتخاب با شماست در مورد فلمبرداری h10 با مشخصات زیر هست تو لینک زیر همه مشخثات رو داره اصلا اینجا رو خودت ببین در ضمن همنطور که میدونی مدل جدید sx100 is اومده به نام Canon Powershot SX110 ISکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و و h10 که مدل جدید همون h3 هست
اینم لینک مقایسه هر 4 تا
در ضمن در لینک زیر نمونه فلیمبرداری h10 برای دانلود دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برای sx100 isکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mpeg; 01-10-2008 at 20:02.
دوست عزیز کیفیت فیلمبرداری با این دوربین خیلی خوبه، که بصورت 17 فریم و 30 فریم در ثانیه انجام میشه که حتی میتونم بگم که 17 فریمش هم خوبه و بصورت MPEG1 ذخیره میشه.فقط تنها ایرادی که داره اینه که نمیشه هنگام فیلمبرداری Zoom کرد. ببین اگه بودجت در همین حدوده بنظر من تو خریدش شک نکن چون تو این رنج قیمت و سری آماتور ( کامپکت )، تقریبا حرف اول رو میزنه .مربوط به كيفيت فيلمبرداري كه شايد كمتر درباره اش گفته شد يا من نديدم ..... چطوره ؟ ميشه روش حساب كرد ؟
اینم دوتا تصویر که با W150 گرفته شده، حتما ببینشون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fade2amin; 02-10-2008 at 08:48.
دوست عزیز بهتره یه نیم نگاهی هم به DSC-W300 بیندازی.
لینک بررسی مشخصات و :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mpeg عزيز ممنون سنگ تمام گذاشتي
زحمت كشيدي لينكها رو قرار دادي و مارو با يه سايت خوب هم آشنا كردي .
فقط تونستم عكسها و مقايسه ها رو ذخيره كنم تا بعد با حال فرست ببينم . فيلم ها رو هم بعدا" دريافت ميكنم .
با سپاس
و اما در مورد چشمي . برام بودن يا نبودنش خيلي مهم نيست در واقع بيشتر با LCD اون كار ميكنم . من يه آماتورم .
فقط ميخواستم ببينم منظره ياب داره يا نه . اصلا" منظره ياب چيه و به چه دردي ميخوره ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)