واسه من با ورژن 4.21 فارسی داره (هم تایپ هم کل گوشی میشه زبانش فارسی بشه)
واسه من با ورژن 4.21 فارسی داره (هم تایپ هم کل گوشی میشه زبانش فارسی بشه)
به کمک نرم افزار Nokia Software Updater که میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
توضیحات بیشتر هم تو این تاپیک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طوري ميشه با كامپيوتر كه به انترنت وصله از طريق كابل Usb گوشي 6120 رو به اينترنت متصل كرد؟
سلام اگه اجازه بدین همین جا هم یه مختصر توضیح بدیم بد نیست
آره برنامه را دانلود می کنی همون برنامه Nokia Software Updater فقط قبل از نصب باید Nokia PC Suite نصب کرده باشی که گوشی را از طریق مد PC Suite بالا بیاری بعد همین کافی دیگه با Nokia PC Suite کاری نداری وقتی وصل شد.
وقتی برنامه Nokia Software Updater نصب کردی 3 تا مرحله را باید رد کنه مرحله دوم نوع گوشی را مشخص میکنه وهمینطور ورژن گوشی را زیر عکس گوشی میذاره اگه ورژن جدیدم امده باشه زیرش میزنه مثلا الان میزنه
V:4.21 و زیرش میزنه
V:5.11
و مرحله سوم شروع به آپدیت میکنه بعدم که باید صبر کنی تا تمام بشه که گوشی بالا بیاد بعد میتونی جدا کنی.و حالا گوشیت ورژن 5.11 شده.
میتونی واسه دیدن ورژن گوشی رو گوشی کد #0000#* وارد کنی تاریخ ورژنم هم هست اونجا
چند تا نکته
1.گوشی را تا آپدیت تمام نشده جدا نکنین.
2.گوشی نباید زنگ بخوره میتونید از یه سیم کارت دیگه که زنگ خور نداره استفاده کنید.مثلا ایرانسل بذارین رو گوشی یا گوشی را تو فویل آلومینیوم بپیچید.
3.گوشی باید رویه پروفایل جنرال باشه
4.ممکنه اول گیر بده بگه نمیشه آپدیت کرد ولی چند بار تکرار کنید من فکر کنم 6 یا 7 بار امتحان کردم تا قبول کرد.زمانی که قبول کنه هر دو ورژن را براتون مشخص میکنه طبق چیزی که بالا واستون نوشتم.
5.اگه با ADSL وصل بشین بهتر چون اینترنت سرعت بالا میخواد من با 256 تقریبا 50 دقیقه شد.
6.اگه وسط کار اینترنت قطع شد نگران نباش چون وقتی برنامه را از اول باز کنی ادامه کارشا انجام میده البته اگه گوشی را جدا نکرده باشین و کامپیوترا خاموش نکرده باشین.برای من این اتفاق افتاد و ادامه کارشا رفت البته من سریع باز وصل شدم.
7.زمانی که دانلودش تمام میشه شروع به ریختن برنامه رو گوشی میکنه که 3 یا 4 بار گوشی حالت خاموش روشن میشه اشتباه نکنید گوشی را جدا کنین حتما بذارین گوشی کامل بیاد بالا بعد جدا کنین.
8.اطلاعات گوشی من را پاک نکرد نه برنامه ها. نه اس ام اس و نه دفترچه تلفنم ولی بازم اول با Nokia PC Suite یه بک آپ بگیرین
9.آخر خلاصه نویسی بودا دیدین که شرمنده اگه طولانی بود.نشد کمتر توضیح بدم خواستم کامل باشه
موفق باشین
Last edited by sina1363; 18-09-2008 at 13:54.
یه توضیحات مهمی رو یادت رفت.
اینکه گوشی ابدا نباید زنگ بخوره.
پروفایلش حتما باید General باشه.
بهترین راهش اینه که دایورت کنید!
خلاصه اصلا این کار رو شوخی نگیرید. چون یه دفعه دیدی فریمویر گوشیت پرید و بدبخت شدی! باید ببری بده فلش کنن!
آره دیدم فارسی هم رو بعضی از این گوشی ها هست یکی از دوستام داشت فارسی هم بود ولی باهاش مشکل داشت اکثرا رو مد انگلیسی بود آخه میگفت زمانی که تماش میگیره و میخواد قطع کنه یه مدت طول میکشه تا اسم یا شماره از رو صفحه بره یه جورایی سرعتشا پایین آورده بود شما ها این مشکلا ندارین با فارسی ؟؟؟
و بازم میپرسم کسی قاب استیل این گوشی را تو ایران دیده؟؟؟؟؟؟
اااا من که نوشتم اینا را به بند های 2 و 3 یه نگاه بنداز البته آره اول یادم رفت ولی فورا ویرایش کردم
بازم مرسی که یاد آوری کردی
منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)
فارسی واسه من که مثل انگلیسیه سرعتش عادیه و همه چیز رو فارسی میکنه.
قاب هم من جز قابهای فابریک سفید و مشکی تا حالا جور دیگهای ندیدم... شما تو اینترنت جایی دیدید؟
نه تو اینترنت که نه یکی از دوستان که شیرازی بود گفت اونجا دیده گفتم شاید امده باشه این قاب. آخه منم هر جا گشتم ندیدم قاب استیل این گوشی اگه باشه فکر کنم باید جالب باشه احتمالا باید به گوشی بیاد و شیک باشه
پست بنده قبل از ویرایش شما ارسال شده!اااا من که نوشتم اینا را به بند های 2 و 3 یه نگاه بنداز البته آره اول یادم رفت ولی فورا ویرایش کردم
بازم مرسی که یاد آوری کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)