تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 150 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بله من امروز آپدیت کردم و ورژن گوشیمم شد 5.11 فرقی که نکرده شاید از نظر صدا یا دوربین یا کیفیت صفحه تقویت شده باشه ولی من چیزی حس نکردم زبان که همونا هستن فارسی نداره منو هم همین طور تغییر نکرده فقط فکر کنم یه آهنگ به قسمت آهنگ های گوشی اضافه شده
    البته گوشیم هنگ میکرد البته نه زیاد شاید مشکلش بر طرف بشه فعلا که تا الان 6 ساعته که آپدیت کردم البته سرعتشم بیشتر شده.
    ضمنا این ورژن نه اس ام اس نه دفترچه تلفن و نه برنامه ها را پاک نمی کنه
    الان من همه برنامه ها و اس ام اسا و تلفن ها را دارم
    بازم خبرتون میدم که مشکل هنگش حل شده یا نه
    واسه من با ورژن 4.21 فارسی داره (هم تایپ هم کل گوشی میشه زبانش فارسی بشه)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميشه بگيد چه جوري آپديت ميكنيد؟؟؟؟؟
    به کمک نرم افزار Nokia Software Updater که میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحات بیشتر هم تو این تاپیک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

طوري ميشه با كامپيوتر كه به انترنت وصله از طريق كابل Usb گوشي 6120 رو به اينترنت متصل كرد؟

داره خودمونی میشه sina1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام اگه اجازه بدین همین جا هم یه مختصر توضیح بدیم بد نیست
    آره برنامه را دانلود می کنی همون برنامه Nokia Software Updater فقط قبل از نصب باید Nokia PC Suite نصب کرده باشی که گوشی را از طریق مد PC Suite بالا بیاری بعد همین کافی دیگه با Nokia PC Suite کاری نداری وقتی وصل شد.
    وقتی برنامه Nokia Software Updater نصب کردی 3 تا مرحله را باید رد کنه مرحله دوم نوع گوشی را مشخص میکنه وهمینطور ورژن گوشی را زیر عکس گوشی میذاره اگه ورژن جدیدم امده باشه زیرش میزنه مثلا الان میزنه
    V:4.21 و زیرش میزنه
    V:5.11

و مرحله سوم شروع به آپدیت میکنه بعدم که باید صبر کنی تا تمام بشه که گوشی بالا بیاد بعد میتونی جدا کنی.و حالا گوشیت ورژن 5.11 شده.
    میتونی واسه دیدن ورژن گوشی رو گوشی کد #0000#* وارد کنی تاریخ ورژنم هم هست اونجا
    چند تا نکته

1.گوشی را تا آپدیت تمام نشده جدا نکنین.

2.گوشی نباید زنگ بخوره میتونید از یه سیم کارت دیگه که زنگ خور نداره استفاده کنید.مثلا ایرانسل بذارین رو گوشی یا گوشی را تو فویل آلومینیوم بپیچید.

3.گوشی باید رویه پروفایل جنرال باشه

4.ممکنه اول گیر بده بگه نمیشه آپدیت کرد ولی چند بار تکرار کنید من فکر کنم 6 یا 7 بار امتحان کردم تا قبول کرد.زمانی که قبول کنه هر دو ورژن را براتون مشخص میکنه طبق چیزی که بالا واستون نوشتم.

5.اگه با ADSL وصل بشین بهتر چون اینترنت سرعت بالا میخواد من با 256 تقریبا 50 دقیقه شد.

6.اگه وسط کار اینترنت قطع شد نگران نباش چون وقتی برنامه را از اول باز کنی ادامه کارشا انجام میده البته اگه گوشی را جدا نکرده باشین و کامپیوترا خاموش نکرده باشین.برای من این اتفاق افتاد و ادامه کارشا رفت البته من سریع باز وصل شدم.

7.زمانی که دانلودش تمام میشه شروع به ریختن برنامه رو گوشی میکنه که 3 یا 4 بار گوشی حالت خاموش روشن میشه اشتباه نکنید گوشی را جدا کنین حتما بذارین گوشی کامل بیاد بالا بعد جدا کنین.

8.اطلاعات گوشی من را پاک نکرد نه برنامه ها. نه اس ام اس و نه دفترچه تلفنم ولی بازم اول با Nokia PC Suite یه بک آپ بگیرین

9.آخر خلاصه نویسی بودا دیدین که شرمنده اگه طولانی بود.نشد کمتر توضیح بدم خواستم کامل باشه
    موفق باشین
    Last edited by sina1363; 18-09-2008 at 13:54.

5. 2 کاربر از sina1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

یه توضیحات مهمی رو یادت رفت.
    اینکه گوشی ابدا نباید زنگ بخوره.
    پروفایلش حتما باید General باشه.
    بهترین راهش اینه که دایورت کنید!

خلاصه اصلا این کار رو شوخی نگیرید. چون یه دفعه دیدی فریمویر گوشیت پرید و بدبخت شدی! باید ببری بده فلش کنن!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره دیدم فارسی هم رو بعضی از این گوشی ها هست یکی از دوستام داشت فارسی هم بود ولی باهاش مشکل داشت اکثرا رو مد انگلیسی بود آخه میگفت زمانی که تماش میگیره و میخواد قطع کنه یه مدت طول میکشه تا اسم یا شماره از رو صفحه بره یه جورایی سرعتشا پایین آورده بود شما ها این مشکلا ندارین با فارسی ؟؟؟
    و بازم میپرسم کسی قاب استیل این گوشی را تو ایران دیده؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اااا من که نوشتم اینا را به بند های 2 و 3 یه نگاه بنداز البته آره اول یادم رفت ولی فورا ویرایش کردم
    بازم مرسی که یاد آوری کردی

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طوري ميشه با كامپيوتر كه به انترنت وصله از طريق كابل Usb گوشي 6120 رو به اينترنت متصل كرد؟
    منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)

آره دیدم فارسی هم رو بعضی از این گوشی ها هست یکی از دوستام داشت فارسی هم بود ولی باهاش مشکل داشت اکثرا رو مد انگلیسی بود آخه میگفت زمانی که تماش میگیره و میخواد قطع کنه یه مدت طول میکشه تا اسم یا شماره از رو صفحه بره یه جورایی سرعتشا پایین آورده بود شما ها این مشکلا ندارین با فارسی ؟؟؟
    و بازم میپرسم کسی قاب استیل این گوشی را تو ایران دیده؟؟؟؟؟؟
    فارسی واسه من که مثل انگلیسیه سرعتش عادیه و همه چیز رو فارسی میکنه.
    قاب هم من جز قابهای فابریک سفید و مشکی تا حالا جور دیگه‏ای ندیدم... شما تو اینترنت جایی دیدید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه تو اینترنت که نه یکی از دوستان که شیرازی بود گفت اونجا دیده گفتم شاید امده باشه این قاب. آخه منم هر جا گشتم ندیدم قاب استیل این گوشی اگه باشه فکر کنم باید جالب باشه احتمالا باید به گوشی بیاد و شیک باشه

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

اااا من که نوشتم اینا را به بند های 2 و 3 یه نگاه بنداز البته آره اول یادم رفت ولی فورا ویرایش کردم
    بازم مرسی که یاد آوری کردی
    پست بنده قبل از ویرایش شما ارسال شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •