تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 77 از 2014 اولاول ... 2767737475767778798081871271775771077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آخرین باری که نیکبخت در لیگ نبود...

علیرضا نیکبخت دیدار پرسپولیس برابر استقلال اهواز را در تهران از دست داد. پرسپولیس در روز 6 مهرماه سال گذشته در تهران، تیم استقلال اهواز را با نتیجه 4- صفر شکست داد و نیکبخت 2 گل برابر حریف به ثمر رساند. در واقع باید گفت که با درخشش نیکبخت بود که سرخپوشان، شاگردان فیروز کریمی را ناکام گذاشتند. اما نیکبخت در 9 دیدار ابتدایی لیگ امسال که منجر به کسب 6 برد و 3 مساوی برای سرخپوشان شد، حاضر بود و برای اولین‌بار در این عرصه غایب است.

آخرین غیبت او در مسابقات لیگ به بازی پرسپولیس برابر تیم فوتبال فجر شهید سپاسی سال گذشته (مقاومت امسال) برمی‌گردد. دیداری که روز 24 فرودین سال جاری در شیراز برگزار شد و 2 تیم برابر هم به تساوی یک- یک تن دادند. از آن روز به بعد پرسپولیس در مسابقات لیگ، 14 بازی انجام داده است و صاحب 11 برد و 3 مساوی شده است. باید دید پرسپولیس، بعد از 189 روز که نیکبخت را برای همیشه در اختیار داشت چه می کند.

...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

پرسپولیس در چنین روزی؛ ظهور علی کریمی

9 سال قبل در چنین روزی پرسپولیس- سایپا در مسابقات فوتبال لیگ برابر هم ایستادند. علی کریمی که تازه از باشگاه فتح آمده بود در این بازی چنان خوب کار کرد که علی پروین را به وجد آورد. علی پروین که تازه به پرسپولیس برگشته بود اعلام کرد که این بازیکن به زودی از کریم باقری بهتر خواهد شد. البته این ادعا بعد از گلی بود که علی کریمی در این بازی به ثمر رساند. با گل علی کریمی، پرسپولیس موفق شد تیم فوتبال سایپا را با نتیجه یک- صفر شکست دهد. در پایان مسابقات لیگ هشتم آزادگان پرسپولیس با 65 امتیاز قهرمان مطلق رقابت‌ها شد.

...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

استیلی: مثل اینکه با صدرنشینی ما مشکل دارند

«اینهمه اخبار تخیلی از کجا می آید»

از رسوم جدید فوتبال ما اینست که حداقل هفته ای دو روز درباره اینکه کادر فنی پرسپولیس با هم مشکل دارند، داستان سرایی شود. آخرین مورد از این دست هم به شایعه ای مربوط می شود که براساس آن عنوان شده است که اعضای کادر فنی در جریان تمرین روز دوشنبه با یکدیگر جدل لفظی داشته اند. البته ذکر این نکته هم الزامی به نظر می رسد که پرسپولیسی ها اصلاً روز دوشنبه تمرین نداشته اند!!
    و اما حمید استیلی در اینباره می گوید؛ ما قصد تعامل با رسانه ها را داریم. به هر حال این قشر هم برای فوتبال زحمت می کشد، اما بعضی هستند که اصول را رعایت نمی کنند و این درست نیست. متاسفانه از اینکه ما دنبال برخوردهای حقوقی نبوده ایم، اینطور استفاده شده است که بیش از این جایز نیست.

مانده ایم اینهمه اخبار تخیلی از کجا می آید. من فکر می کنم بعضی با صدرنشینی پرسپولیس مشکل دارند. بطور مرتب می خواهند آقای قطبی و من را رودرروی هم قرار بدهند. حتی سراغ آقای مرزبان هم می روند، در حالیکه او تمام هم و غمش اینست که فقط و فقط باید به قهرمانی فکر کنیم و اصلاً گرد این حرفها نمی چرخد. من همینجا با تمام وجود می گویم؛ ما صدرنشین هستیم و این صدرنشینی را با تمام وجود حفظ می کنیم. شخصاً هم هیچ مشکلی با سرمربی تیم ندارم، هیچ! تا جایی که بخواهند و در حیطه کار من باشد، تلاش می کنم که او سر مربی تیم قهرمان باشد و من هم مربی تیم قهرمان! روزی که پذیرفتم مربی تیم و دستیار ایشان باشم، کاملاً بیدار بودم و اگر نیت سویی داشتم، تمام زورم را نمی زدم که یک تیم خوب جمع کنیم و آنها را تا آمدن آقای قطبی به آمادگی مطلوب برسانیم. فکر نمی کنم، حرف دیگری هم باقیمانده باشد. ما یک تیم هستیم. همه ما هم یک حرف می زنیم، اینکه با هم، با استفاده از انرژی هم به نهایت موفقیت برسیم.

...

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ElmO جان ممنون بابت خبر هایی که میذاری

آخرین مورد از این دست هم به شایعه ای مربوط می شود که براساس آن عنوان شده است که اعضای کادر فنی در جریان تمرین روز دوشنبه با یکدیگر جدل لفظی داشته اند. البته ذکر این نکته هم الزامی به نظر می رسد که پرسپولیسی ها اصلاً روز دوشنبه تمرین نداشته اند!!
    به کادون زدند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ElmO جان ممنون بابت خبر هایی که میذاری
    خواهش میکنم حسین جان

...

این نکته ای که افشین خان بهش اشاره کرده خیلی باحاله
    تقدیم به حجازی که میگفت پرسپولیسیا دهه ی چهلی بازی میکردن .
    حرف حق رو افشین خان زده
    گفته آخه مومن ، اگه پرسپولیس اونجوری بازی میکرد که 6 تا بهتون میزد

آخه نیست حجازی همچنان عقده ی برد مقابل پرسپولیس رو دلشه ؛ از دست
    مجبوری این حرفا رو میزنه .

...

اگر پرسپولیس دهه 40 بود که استقلال شش تایی می شد

افشین پیروانی درمورد صحبت های ناصرحجازی که اعلام کرده بود پرسپولیس مانند دهه 40 بازی کرد، ضمن بیان مطلب فوق افزود: برای آقای حجازی احترام خاصی قائل هستم اما باید بگویم اگرپرسپولیس همانند تیم دهه 40 خودش بازی می کرد استقلال برابراین تیم شش تایی می شد. وی ادامه داد: پرسپولیس دراین دیدار روز خوبش نبود ولی با این وجود توانست شکست را با تساوی عوض کند. ضمن اینکه این تیم درحال حاضرصدرنشین لیگ است و شرایط خوبی برای قهرمانی دارد.
    کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس تهران همچنین تاکید کرد: برخلاف آنچه انتظارمی رفت دیدارتیم های پرسپولیس واستقلال از جذابیت های زیادی برخوردار نبود و دوتیم بازی زیبایی را به نمایش نگذاشتند.

وی اضافه کرد: هردو تیم دراین دیدار از یک مهاجم استفاده کردند و با تعدد نفرات درخط میانی بیشتر به دنبال این بودند که برابر حریف بازنده نباشند که ترس از باخت باعث شده بود این دیدارجذابیت زیادی نداشته باشد.

مربی تیم ملی کشورمان خاطرنشان کرد: دراین دیدارکریم باقری ازپرسپولیس و فرهاد مجیدی ازاستقلال بهترین بازیکنان این دیدار بودند.

پیروانی درپایان درمورد قضاوت گونزالس اسپانیایی گفت: این داورقضاوت بسیارخوبی داشت و فکرمی کنم بهترین داورخارجی بود که درچند سال گذشته داوری این دیدار را برعهده داشته است. وی در برخی ازصحنه بسیارهوشیارانه سوت زد هرچند در طول بازی اشتباهاتی داشت که خوشبختانه اشتباهاتش در نتیجه بازی تاثیر گذار نبود.

...

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من نمیدونم چرا استقلالی ها خودشون رو با پرسپولیس مقایسه میکنند پارسال اون مرفابی وقتی صدر جدول رو به سایپا داده بود گفت ما فعلا از رقیبون 11 امتیاز جلو هستیم که اونم اخرش دیدید چی شد حال کردم این حجازی خمارهم میگه اگه پرسپولیس 3 تا بازی مساوی کنه وما ببریم اختلاف امتیازمون میشه 5 تا(اخه یکی نیست بگه چه ربطی داشت)
    نمیدونم ملاک اونا پیروزی یا صدر جدول خاک بر سرشون کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من نمیدونم چرا استقلالی ها خودشون رو با پرسپولیس مقایسه میکنند پارسال اون مرفابی وقتی صدر جدول رو به سایپا داده بود گفت ما فعلا از رقیبون 11 امتیاز جلو هستیم که اونم اخرش دیدید چی شد حال کردم این حجازی خمارهم میگه اگه پرسپولیس 3 تا بازی مساوی کنه وما ببریم اختلاف امتیازمون میشه 5 تا(اخه یکی نیست بگه چه ربطی داشت)
    نمیدونم ملاک اونا پیروزی یا صدر جدول خاک بر سرشون کنه
    والا

آخه پرسپولیس اصلا استقلال رو داخل آدم حساب نمیکنه .
    فقط به صدر جدول فکر میکنه . حالا اگه استقلال هم تو این مسیر
    بود ، اونم یه نوازشی میکنه ( له میکنه ) ...

اما استقلال هرجای جدول که باشه ، خودشو با پرسپولیس مقایسه
    میکنه .

قدرت همینه دیگه
    مثلا اگه توی اسپانیا هم بارسلونا خدای کرده بیاد رده ی دهم و بعد
    مثلا ختافه چهارم باشه ، مربیش حق داره بگه : ما n تا امتیاز با
    بارسا فاصله داریم ...

پس باید بهشون حق داد ...

شما هم سخت نگیرید دوستان ...

یا حق

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این سپاهان هم که آخر شانسه

تا دقیقه 95 بازی 2-2 مساوی بوده بعد مدافع ملوان به خودشون گل میزنه و سپاهان بازی رو می بره

2 امتیاز مفت تو این بازی + 2 امتیاز بازی با استقلال که هر دوشون در دقیقه 95 بدست اومد

کاش پرسپولیس هم یه ذره از این شانس ها داشت

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ولي اين بازي كه خيلي خيلي ضد حال بود
    شده مث اون سالي كه استق لال ديقه 94-95 گل هاش رو ميزد...
    من بازی رو تقریبا کامل دیدم

نمیدونم میدونید یا نه ولی ولی ملوان دقیقه 2 یک پنالتی رو زد آسمون

بي خيال دادا
    امسال يه تيم قهرمانه اونم پرسپوليسه خودمونه...
    يا حق (:
    تایید میشه

البته این نکته رو هم بگم که امروز صبا باتری هم باخت و با این حساب پرسپولیس تنها تیم بدون باخت لیگ هستش

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •