سلام دوستان
من تازه ADSL 512گرفتم،میخواستم به Live متصل بشم.
آموزش پست اول رو هم خوندم ولی کانکشن تست که میزنم ،failed میده
کلا وصل نمیشه
xbox رو با کابل Ethernet مستقیما به مودم وصل کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من تازه ADSL 512گرفتم،میخواستم به Live متصل بشم.
آموزش پست اول رو هم خوندم ولی کانکشن تست که میزنم ،failed میده
کلا وصل نمیشه
xbox رو با کابل Ethernet مستقیما به مودم وصل کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو کدوم قسمت مشکل داره دوست عزیز ؟
تمام مشخصات رو درست وارد کردین ؟ IP,DNS و این چیزا ؟
بچه ها هالو درست شد ، ولی بازم اون دوتا نمیشه ! واسه شما هم همین مشکله ، یا بخاطر این چند روزیه که سرعتا رو دستی کم کردن؟
DNS رو که مربوط به ISP خودم میشه رو مطمئنم درست وارد کردم،IP و بقیه چیزها رو از پست اول وارد کردم
وقتی تست کانکشن رو میزنم اصلا وصل نمیشه، چند تا ساجسشن هم میذاره که عملی نمیشن
اگه لطف کنید یه آموزش ابتدایی و ساده واسه راه اندازی لایو برام قرار بدید ممنون میشم(از اول)
وقتی می خوای به ای دی اس ال کانکشن خودت وصل شی ، یوسر و پس وارد می کنی یا خودش وصله همیشه؟>
bebakhshid ba mobile hastam fa nadare. na aziz hamishe khoesh auto vasl hast
میبخشید یه مودم DLINK مدل 2520 دارم. این اتوماتیک به 360 وصل میشه . یعنی به درایور و این چیزا نیاز نداره؟![]()
دوستان من آپدیت 2.0.12625.0 رو انجام بدم یا نه؟ الان آپدیت 2.0.12611.0 رو دارم... می خواستم بدونم تو بازی های آینده اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاره؟ الان قفل 2.5 فعال هست رو دستگام یا آپدیت کنم فعال میشه؟
ممنون از اساتیدی که کمکم می کنن
شما لازم نیست تنظیمات آی پی و اینجور چیز هارو دستی انجام بدی بزار رو اتوماتیک خودش اتومات درست میکنه.
فقط اینکه UPNP مودمت باید روشن باشه و MTU مودمت هم بالای 1364 باشه بزاری 1500 خوبه.
یه موقع ها MTU رو 1500 جواب نمیده و باید بین 1450 الی 1500 باشه.
بله انجام بدید , این آپدیت تکمیل کننده ی قفل AP 2.5 هست و بعد از این آپدیت تمام بازی هایی که دارای AP2.5 هستن اگه بدون Patch مخصوص باشن به مشکل بر میخورید.
Last edited by SamGun; 04-03-2011 at 10:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)