سلام ایا کسی بازی Mgs 4را خریده
تا official release بازي دقيقا 13 روز مونده
کسی راهنمای بازی gta IVرا داره من توی یک مرحلش احتیاچ به guide bookدارم thanks
سلام
من یه Ps3 دارم می خواستم بپرسم یک مدل مانیتور Pc هست که بشه توش با کیفیت بسیار عالی مانند تلویزیون های Lcd پی اس بازی کرد؟ و اگه می شه مدلشو بهم معرفی کنین . در ضمن در صورت امکان بازی آیا کابل اضافی هم می خواد یا نه ؟
![]()
من ميخوام يك پلي 3 مدل 60 گيگ بخرم ولي قيمت ها خيلي با هم تناقض داره نميدونم چكار كنم اگه ميشه قيمت اين مدل و مدل 40 گيگ رو در اين روزها بگيد. ممنون. حتما به تومان باشه.
دوست عزيز ديگه مدل 60 گيگ توليد نميشه ولي 40 گيگ pal الان حدود 520 هزار تومن هست.
بودجتو مشخص کن. همین طوری که نمی تونیم یه چیزی بپرونیممن یه Ps3 دارم می خواستم بپرسم یک مدل مانیتور Pc هست که بشه توش با کیفیت بسیار عالی مانند تلویزیون های Lcd پی اس بازی کرد؟ و اگه می شه مدلشو بهم معرفی کنین . در ضمن در صورت امکان بازی آیا کابل اضافی هم می خواد یا نه ؟
آقا تورج قیمتو خیلی بالا گفتیدوست عزيز ديگه مدل 60 گيگ توليد نميشه ولي 40 گيگ pal الان حدود 520 هزار تومن هست.
40 گیگ j قیمتش 430-40 تومنه
پال هم 470-80
دوست عزیز تنها مدلی که شما از مانیتور برای پلی استیشن 3 میتونی استفاده کنی که ورودی Hdmiهم ذاره مدل مانیتور 32 اینجی Lgهستش
مطمئنی که فقط الجی مانیتور با ورودیه HDMI داره؟ پس سامسونگ، بنکیو، ایسر و... چی؟دوست عزیز تنها مدلی که شما از مانیتور برای پلی استیشن 3 میتونی استفاده کنی که ورودی Hdmiهم ذاره مدل مانیتور 32 اینجی Lgهستش
میخوای عکس و جزئیات کاملشونو برات بذارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)