ببین جاما 101 رو اگه از نزدیک ببینی نظرت بر میگرده
هم خیلی ظاهر بی ریختی داره هم اصلا شبیه پاکت پی سی نیست
دلیلش هم وجود صفحه فوق العاده کوچیکشه.
بیشتر هم روی اچ تی سی فکر کن
کلا اچ تی سی موفق تر بوده نسبت به بقیه.
ببین جاما 101 رو اگه از نزدیک ببینی نظرت بر میگرده
هم خیلی ظاهر بی ریختی داره هم اصلا شبیه پاکت پی سی نیست
دلیلش هم وجود صفحه فوق العاده کوچیکشه.
بیشتر هم روی اچ تی سی فکر کن
کلا اچ تی سی موفق تر بوده نسبت به بقیه.
مرسی ولی حالا به نظر شما بین touch و p3350 کدوم بهتره فرقشون توی ظاهر و ویندوزشونه
به نظر شما p3350 به خاطر ویندوز 5 سرعت بالا تر نیست؟ اخه سی پی یو هر دو تا 200 هست فکر کنم ویندوز 6 هم بیشتر رم بکشه ؟ من می خوام با گوشی بازی کنم مخصوصا از بازی های که توی یکی از ساتها دیدن با حجم 180 مگ به بالا !
می خوام فیلم ببینم و احتمالا نرم افزارم زیاد بریزم روش !
بازی های ps را نمی کم چون توی تاپیکش نوشته سی پی یو 300 به بالا که به این دو تا نمی خوره ! به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
راستی چرا p3350 اسمش توی سایت htc نیست؟
واقعاً یوتوب فیلتره ؟
واسه من که نیست هر روزم دارم میرم توش...
راستی بچه ها کسی سامسونگ i900 رو دیده ؟
برید فیلماش رو ببینید واقعاً محشره فکر کنم تو پاکت پیسیا رو دست نداشته باشه.
ویندوز موبایل 6.1 داره ، جالبه که موس هم داره(اولین گوشیه که میبینم موس داره) ، سی پیوشم که 620 ، صفحشم که محشره ، اما باید خیلی گرون باشه ... واقعاً فکر نمی کنم رو دست داشته باشه.
سلام دوست من حقیقتش وقتی درخواست مشاورتون رو دیدم لازم دونستم چند تا نکته رو حتما بهتون گوش زد کنم تا 99% (چون هیچ چیز حتمی نیست) خرید خوب و راضی کننده ای داشته باشین !
1- اگه اشتباه نکنم سقف قیمت شما برای خرید 500 تومنه ؟ درسته ؟
2-اگه atom نو چه پیور و چه اگزه و یا احیانا پیور(سفید) گیر آوردین در خریدش شک نکین ! چون این پی پی سی دستگاه بدون مشکلی هستش و اصلا اذیت کن نیست . و بخصوص برای شما که ظاهرا اولین پاکت پی سی تون هست بسیار مناسبه ! ولی این رو در نظر بگیرین که این دستگاه باتریش زود تموم میشه (البته بستگی به کار شما داره ) ولی در کل باتری سریع مصرف میشه + اگه اس ام اس باز هستین به فکر یه دستگاه کیبورد دار باشین + اگه زیاد با بلوثوث کار می کنین بلوثوث اتم 1.2 کند + دوربین ؟ ارزش بحث نداره ! ====> این تنها سه اشکال این گوشی هستش و بقیه سلیقه ایه!
خرابی سخت افزاری گوشی ؟ می خواید برای سایر مدلایی که معرفی کردین از یوتوب ویدیو خرابی معرفی کنم ؟ اگه به این چیزا اهمیت بدین که هیچ دستگاهی نباید بخرین چون هیچ دستگاهی بی عیب نیست ! حتی تاچ پرو! البته منکر بعضی مشکلات نیستم ولی اونا بیشتر مربوط به نسخه های اولی هست اگه اشتباه نکنم!
*** تمام این حرفا دلیل بر این نیست که خودم اگزه دارم ***
3- به جاما اصلا فکر نکن ! چون مطمئنم بعد اینکه گرفتیش میای به هر چی پاکت پی سی و ویندوز موبایل فحش می دی ... اینو قول می دم .
4- touch و p3350 نمی گم دستگاه های بدی هستن ولی تا جایی که امکان داره از خرید دستگاه های با پردازنده 200خودداری کنین که همون بلای جاما سرتون میاد !ولی اگه خیلی اصرار می کنین فقط و فقط تاچ!!!
***... با توجه به cpu این دو فکر کنم ویندوز موبایل 5 بهتر باشه اتفاقا فکرتون 110درصد اشتباه هست ! پس فکر می کنین نفس وجودی ویندوز 6 چی هست ؟خوشکلی ؟ ... ویندوز 6 نسبت به 5 مصرف باتریش کمتر و باتری خور نیست ... و درصد کمتری از رم دستگاه رو به نسبت 5 به خودش اختصاص میده البته دیگه انتظار فانتوم نداشته باشین ولی کارکرد دستگاه از نظر سخت افزاری تو 6 به نسبت 5 خیلی بالاتره ! ===> این فکر اشتباه رو از سرتون بیرون کنین مخصوصا در مورد رم کی همچین چیزی گفته![]()
5- وقتی با سی پی یو 200 نمی تونی بسازی پس چجوری می خوای با touch و p3350 بسازی ؟
6- در مورد جاسجم نظر خاصی ندارم ولی میگن خیلی کنده در غیر اینصورت برای شما این دستگاه بهرین انتخاب هستش !
*******در مورد ویندوز 5 یا 6 برای دستگاه های بالا زیاد نگران نباش چون امکان آپگرید به نسخه های بالاتر به آسانی هست ==> کافی فقط به اینجا یه یر بزنی که : xda-developers.com
همین ===> اگه قیمت دقیق رو بگی که چقدر می خوای هزینه کنی و مهم تر از همه اینکه امکان افزایش بودجه رو داری ؟ و دیگه اینکه هیچوقت باعث نشو که فاکتور قیمت تو رو محدود کنه و سایر نیاز هاتو کم و حتی فراموش کنی چون شکست می خوری و ناراضی !
بدرود دوست عزیز و ببخش که تو بعضی جاها تند شدم !
اینم یادم رفت بگم با تمام این کارایی که می خوای بکنی با سی پی یو 200 اشکت در میاد !مرسی ولی حالا به نظر شما بین touch و p3350 کدوم بهتره فرقشون توی ظاهر و ویندوزشونه
به نظر شما p3350 به خاطر ویندوز 5 سرعت بالا تر نیست؟ اخه سی پی یو هر دو تا 200 هست فکر کنم ویندوز 6 هم بیشتر رم بکشه ؟ من می خوام با گوشی بازی کنم مخصوصا از بازی های که توی یکی از ساتها دیدن با حجم 180 مگ به بالا !
می خوام فیلم ببینم و احتمالا نرم افزارم زیاد بریزم روش !
بازی های ps را نمی کم چون توی تاپیکش نوشته سی پی یو 300 به بالا که به این دو تا نمی خوره ! به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
راستی چرا p3350 اسمش توی سایت htc نیست؟
گیم با سی پی یو ضعیف انقد افت فریم پیدا می کنی که از هرچی گیم سیر میشی! مگه بخوای بازی 3d نکنی![]()
دوست عزیز سپاسگذارم پاسخ کامل و جامعی دادید
بودجه من 450 هست با هزار زحمت نهایت تا 500 بتونم جور کنم
با توجه به گفته شما الویت من با o2 نو هست اگر پیدا نکردم htc touch !
یا باید یکی از اینها را بگیرم یا 5 6 ماه صبر کنم تا بتونم یک گوشی بهتر بگیرم ایا گوشی دیگه ای سراغ دارید؟ توی این قیمت؟
فقط رادیو و یا wi - fi داشته باشه مرسی
دیگه دوستان جواب دادن دیگه
نظر شخصی من اینه که تاچ بگیری که با کلاس تره.
خواهش می کنم! بله منم با تاچ موافقم !دیگه دوستان جواب دادن دیگه
نظر شخصی من اینه که تاچ بگیری که با کلاس تره.
مرسی دوستان متاسفانه توی اصفهان پیدا نکردم نه o2 نه touch انشا الله دو سه هفته دیگه بیام تهران ببینم گیرم میاد یا نه !
شاید هم از دبی گرفتم مرسی از کمکتون
سلام دوست عزیز !
چی یعنی امکان خرید از دوبی رو دارین ؟ پس خودتون رو مچل تهران اون مغازه دارای خوش اخلاقشون نکش ! برو دوبی همونجا بگیر! نه تنها ارزون تر و زیادی پول نمی دی ... دستتم بازتره !
پیشنهاد می کنم Eten glofidh X650 بگیر که قیمت وحشتناک مناسبی داره ! 475 تومن ! اینم مشخصاتش !
X600 هست که ارزون تر از 475 تومنه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)