بله،پروفایل silent رو فعال کنید
البته در اصل در پروفایلتون باید warning tones به حالت off باشه که معمولا پروفایل silent اینگونه است
بله،پروفایل silent رو فعال کنید
البته در اصل در پروفایلتون باید warning tones به حالت off باشه که معمولا پروفایل silent اینگونه است
با سلام هر چه سريع تر پاسخ بدين
من ميخوام يه n73 me بخرم لطفا راهنمايي كنيد بايد چطوريش رو بخرم كه فنلاندي باشه و چيني به من نندازن
ضمنا رنگ سفيدش ايا اصله يا نه؟
سلام دوست عزيز باز هم صدا داره.؟؟؟؟؟
مگه میشه؟ وقتی warning tone رو Off کنی نباید صدا داشته باشه
سلام دوست عزيز شما خودتون امتحان كردين؟و شده؟ كسي نميدونه چكار بايد كنم؟
این روشی هست که از روی اولین ورژن سیمبیان بوده،از 3650 بگیر به اینور
تعجب می کنم، شما اینطور میگید،مطمئن هستید اون رو off کردید و همون پروفایل اکتیو هست؟
ولش کن سرکارت گذاشته ... اگه warning off بشه هیچ صدایی نمیاد! بیخیال![]()
سلام دوست عزيز اين كارو ميكنم ولي وقتي عكس ميگيرم بازم صدا داره؟
و اينكه يه مشكل ديگه دارم وقتي عكس ميگيرم وقتي عكي رو در كامپيوتر ميبينم وسط عكس رنگ سبز مايل به ابي هست و هر وقت دستمو ميكشم روي lcd گوشيم مثل اينه كه رو lcd ماشين حساب دست ميكشم پشتش رنگي ميشه ميدونيد كه چي ميگم.
و شما dash_mosi شايد شما اينكاره باشين؟و دوست دارين يه چيز بپروني و به پستات اضافه كني......؟؟؟؟
Last edited by M_Abieteh; 03-11-2007 at 00:28.
سلام
من گوشيم چند روزه اسپيكرش خش خش ميكنه صداش هم كه كم باشه همين مشكل رو داره و صداي زنگ هاش خيلي با كيفيت بدي پخش ميشه اعصابم را ريخته بهم!
در ضمن با هدفون چكش كردم اين مشكل رو نداشت و صدا صاف بود گوشي ضربه هم نخورده ولي خيلي به كامپيوتر وصلش مي كنم و تمام اس ام اس هامو با كيبرد تايپ مي كنم
مي خواستم بدونم مشكل با آپديت حل ميشه يا بايد كار ديگه اي كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام دوستان من يه mp3 پلير ميخوام برا اين گوشي
وقتي شعر ميريزم از كامپيوتر توش شعر هارو پشت سر هم نمخونه و يكي يكي بايد گوش كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)