تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 77 از 285 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

soleares خان ..شما هم نا امید نباش... توی کنکور اگه نخوای کم بیاری این جا هم جای ناراحتی نیست !!!!امید وار باشو بخوون!!!
    ممنون.
    بابا شرمنده می کنی مارو داش زوکو
    خیلی گلی
    راستی می دونی میانگین درصد ها و تراز آخرین فرد قبول شده در کنکور سراسری دانشگاهای دولتی رشته مکانیک چه قدر بوده ؟
    اگر لطف کنی برام پیدا کنی فداتم می شم.

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام سلام سلام
    می بینم که تاپیک استیکی شده واقعا congrajulations (فکر کنم غلط نوشتم) آدم تو پی سی ورلد اونم تو قسمت متفرقه تاپیکش استیکی بشه خیلیه
    منم کنکوریم
    الکی الکی ما هم کنکوری شدیم دیگه
    برای خودم و تمام کنکوری های پی سی هم آرزوی موفقیت می کنم

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

6

تا اونجا که من میدونم اگه دانشگاه ازاد قبول شده باشی ترم دوم می تونی مرخصی بگیری وبرای کنکور بخونی و امتحان بدی برای راحتی کار ختم کلام باید امسال دانشجو باشی تا بتونی کنکور امتحان بدی
    سلام رفیق من
    فکر کنم تنها کلکش همون بود که گفتی!!!دوستمون هم پیگیر نبود!!! بیشتر به نظر میرسید دانشجو نباشه!!!
    بههر حال امید وار باید بود وپیش رفت!!!

سلام بالاخره یه بار ما اومدیم اینجا و یکی را دیدیم
    جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببینم اینجا همه درسخونن یا مث من بیخیال هم داریم؟
    این یعنی اسپم!!!! فکر کنم این جا بیشتر بچه ها درس میخونن!!! موقع ازمونای قلم چی شلوغ میشه وبیشتر نیستن!!! ودرس میخونن ویه روزای خاصی برخی میان!!!
    سلام zokoo جان

ايول تركوندي بابا چقد تجربه داري ها

يه كم از خودت بگو بينم؟

رشتت چيه؟ كنكوريي يا دانشجويي؟

از اين جور چيزا بگو تا آشنا بشيم با هم( آشنا بشند با شما)

من قبلا خومو معرفي كردم محض اطلاع ميگم

من مسعود متولد نميه دوم 67 ساكن كرج سال دومه (87) كه ميخوام كنكور بدم پارسال هم

فيزيك هسته‌اي كرج پيام نور با رتبه 30000 قبول شدم( شاهكار كردم نه)

ولي امسال منو مبينيد تو صنهتي شريف رشته ‌مكانيك

يه سوالم داشتم

من تو تابستون درس نخوندم اصلا ولي طوري برنامه ريزي كردم كه تا قبل از عيد هم پايه و هم پيش رو تموم ميكنم

نظرت چيه يا نظر بقيه چيه؟

فعلا روزي 9 ساعت ميخونم تا از ماه اينده ثابت برسونمش به 13 ساعت

ممنون
    سلام!!! نظر لطفت هست دوست من!!!
    تجربه رو از اون جایی دارم که کنکور دادم!!! بد جوریشم دادم!!!! الانم توی یکی از دانشگاهای تهران (سراسری)دارم رشته م.مکانیک میخونم!!! ( شریف نیست...نگی دیوونه هستش!!!! )
    اطلاعات دیگه رو هم چون عقیده دارم به عنوان یه کاربر تو دنیای مجازی نباید خیلی افشا گر مشخصات ریز باشم با اجازتون فاکتور بگیرم!!!!...فعلا
    رتبم میل میکرد به نزدیک 1000 فکر کنم!!! راجع دیگر مشخصات ودانشگاه هم تو رو خدا الان نپرسید!!!!
    محض اطلاع شما منم اکثر اساکن کرجم وتهرانم هم گاهی هستم وهم گاهی برمیگردم کرج ..این طوریه!!!
    منطقه هم موقع کنکورم 2 بود. بسه دیگه!!! شما فکر کن یه بنده خدایی این جاست ..به جای اینا دعا کن پوز این دخترا ی مکانیک رو بزنم!!!(ارزوی من)
    فعلا پلیس افکارم..نباید هویتم معلوم شه!!!
    بیشتر میخونم دیگه!!! الانم که میبینی این جام با کلی بدبختیه!!! شاید اگه رشتم ای تی بود...این جا رو میگرفتم!!! الانم اعصابم خورده چون من که اینجام این دخترای دانشگاه ..دارن ببخشید چون ### میخونن!!!
    اخه یکی نیست بگه تو مکانیک میخواین بزنین تو پوز ما!!! همش پیش استادا ولن!!! خیلی میخونن!!!
    حیف دوستام که درحسرت مکانیک رفتن به زاهدانو...
    حیف دوستام که مجبور شدن بمونن و#### بخونن
    حیف دوستام که ازادی شدند واز مخ ازادتر!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    جواب شما: نتیجه خوب نبوده!!! دیگه شاهکار که اگه خوندی واین شده شاهکاره!!!!
    بابا.....ایده ال امسال دورقمی هاشم تو این رشته کم اوردن قبول نشدن!!!! بی کاری میخوای بری قلعه حیوانات!!! (رمانی از جرج اورول ..تمثیلی از شریف!!!!)

کار خوبی نکردی هیچی نخوندی پایه رو میخوندی لا اقل!!!
    توصیه من اینه: این طرفا نیا ..به جز درس به هیچ چیز این زندگی فکر نکن!!!
    به طرز فشرده ای خودت رو عادت بده به خوندن تا همون حد که گفتی ..ادامه بده!!!! تست وخوندن باهم باشه که خوندن برای شما که سال دومی باید:دوره سریع ..بجمب مشتی!!! دائم تست بزن وتست بزن تا احساس کنی که خوب داری ازمونای کنکوریه کتاب زرد قلم چیو رو میزنی!!! از پست های قبلی استفاده کن!!!!
    استراتژی: عمومی ها رو تا میتونی بکش بالا..تا اونجا که بالای 70 برسه...نکنه دین وزندگی وزبان کم بیاری که دیگه هیچی!!! این یه مهم
    اگه زورت به ریاضی در سر جلسه ازمون ها وکنکور نرسید..کم میبینی میزنی!!! کلک منو بزن با فیزیک وتا حد بسیاری باشیمی بکش بالا ..این دو درس با عمومی ها میکشن بالا شما رو ..نمونش من..اگه ریاضی رو که گذاشتم درس اخر وگردنم اون موقع سر تحلیلی ها قفل نکرده بود میرفتم باغ وحش!!!
    حرف اخر بکن داداش من..داره دیر میشه!!! قبل عید تموم کنی خیلی خوبه... کاری نکن که کم بیاری..نترس دیر نشده ولی جدی باش وامید وار ..موفق میشی!!! بدون اصل لیسانسه!!! حالا توکنکور دانشگاهای تهران نشد ..در دیگر شهرها وخیلی ها از اونجا خوب قبول میشن برای لیسانس که اون اصله!!! ولی این جا هم مهمه حیفه کسانی که با تو کتکور میدن وساله اولشونه ازت جلو بزنند.!!! پیش به سوی تسلط بر درس ها برو...ببخشید کلی گویی کردم.
    ممنون.

داره خودمونی میشه kelpasabidomb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12 واقعا زيبا

سلام zokoo جانم

بابا خيلي ممنون خيلي اميدوار شدم ( به خدا)

فقط الان اومدم بگم كه خداحافظ بچه هاي با مرام اين تاپيك

من رفتم كه رفتم برا مهندسي مكانيك صنعتي شريف

ديگه هم نميام ( خالي بستم فقط سه شنبه ها ميام از اين به بعد)

از خدا ميخوام كه همتون قبول شيد و سرافراز باشيد

يا علي ما كه رفتيم

بياين همه همديگرو دعا كنيم باشه
    پس تا سه شنبه هفته بعد يا علي مدد

بازم ممنون zokoo

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

1

مرسی Zokoo جان از راهنماییتون...

سعی می کنم دوباره انگیزمو بدست بیارم...

به امید قبولی همه دوستان در رشته ی دلخواهشون انشاءالله...
    سلام..خوشحال شدم..حتما موفق میشی.وهمه دوستان به همراه شما
    بابا شرمنده می کنی مارو داش زوکو
    خیلی گلی
    راستی می دونی میانگین درصد ها و تراز آخرین فرد قبول شده در کنکور سراسری دانشگاهای دولتی رشته مکانیک چه قدر بوده ؟
    اگر لطف کنی برام پیدا کنی فداتم می شم.
    سلام به داداش کوچیک همیشه پایه خودم!!!
    گلی که از خودته!!!
    راستش دوست من خیلی طول داره ومنم این جا بیام وبرم خیلی هنر کردم!!
    جو گرفتد ها...نمره تراز رو حالا در نظر نگیر ..فکر کنم بتونم با رتبه ودرصد بگم...
    این رشته قبولیش هر سال سخت تر شده وامسال کسی با رتبه 550 منطقه 2 که تازه سهمیه بیشتری داره!!! نتونسته بنده خدا علم و صنعت یا امیر کبیر ساخت وتولید قبول شه!!! وخواجه نصیرم تازیر 1100شده!!! شریف وتهران دورقمی وزیر 200 (اعداد برای منطقه 2 هست برای 1 مثل تهران کمی قبولی سخت تر وبرای 3 فوقالعاده سخت) امیر کبیرم بین 300-400 منطقه 2
    درحالی که قبلا بهتر بود وتا1500-1600 می شد قبول شد در سطح تهران!!! درصدها هم سه نمونه:برای منطقه 2و1 قابل قبول..میشه امید وار به تهران و شهرهای بزرگ به احتمال بالا داشت!!!
    ادبیات عربی دینی زبان ریاضی فیزیک شیمی
    70 70 80 80 60 60 60
    70 75 90 90 40 80 80

55 50 55 60 80 70 80

امید وارم نا امید نشی ولی می تونی از پسش بر ای رشته یکم سختیم هست ولی نشد ..مهمتر تازه تو فوقه!!!! شیطونه میگه بخونم ... بخونم ...تلاش کنم ..تا برم یه جای اون ور اب!!! چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!( شما بگین چه غلطا)
    خوشحال شدم ..شما هم این جا نیا بشین بخوون!!! این جا تنها تاپیکی است که به نیمدن تو فروم تشویق میکنه!!!!! منم مثل شما کی میگه دانشگاه عشق و حالو وولگردیه همش؟؟؟؟

سلام سلام سلام
    می بینم که تاپیک استیکی شده واقعا congrajulations (فکر کنم غلط نوشتم) آدم تو پی سی ورلد اونم تو قسمت متفرقه تاپیکش استیکی بشه خیلیه
    منم کنکوریم
    الکی الکی ما هم کنکوری شدیم دیگه
    برای خودم و تمام کنکوری های پی سی هم آرزوی موفقیت می کنم
    سلام ماهم برای شما ارزوی موفقیت داریم!!!

congratulationهم ...این طور ...از استاد مافیا حتما تشکرکنید با اسپم نزدن یا کمتر زدن!!! ایشون لطف ویژه ای دارن به شمادر" صحبتی در مورد متفرقه" هم این رو تاکیید کردن.
    ممنون.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

بابا من جو گیر شدم پست های شما رو دیدم ... اما درسم نمیاد خب! اه...

ولی خوب شد تاپیک استیکی شد ها!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به امید روزی که ما هم مثل Zokoo بیایم کنکوری های سال بعد رو تشویق کنیم ....

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

4

بابا من جو گیر شدم پست های شما رو دیدم ... اما درسم نمیاد خب! اه...

ولی خوب شد تاپیک استیکی شد ها!
    سلام ...درس خوندن یه نوع عادت میتونه باشه..خودت رو عادت بده وسعی کن ازش لذت ببری!!!
    اره ارزششو داشت ..چون از صفحه دوم اون ور تر نرفته بود!!!
    ممنون.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

سلام به داداش کوچیک همیشه پایه خودم!!!
    گلی که از خودته!!!
    راستش دوست من خیلی طول داره ومنم این جا بیام وبرم خیلی هنر کردم!!
    جو گرفتد ها...نمره تراز رو حالا در نظر نگیر ..فکر کنم بتونم با رتبه ودرصد بگم...
    این رشته قبولیش هر سال سخت تر شده وامسال کسی با رتبه 550 منطقه 2 که تازه سهمیه بیشتری داره!!! نتونسته بنده خدا علم و صنعت یا امیر کبیر ساخت وتولید قبول شه!!! وخواجه نصیرم تازیر 1100شده!!! شریف وتهران دورقمی وزیر 200 (اعداد برای منطقه 2 هست برای 1 مثل تهران کمی قبولی سخت تر وبرای 3 فوقالعاده سخت) امیر کبیرم بین 300-400 منطقه 2
    درحالی که قبلا بهتر بود وتا1500-1600 می شد قبول شد در سطح تهران!!! درصدها هم سه نمونه:برای منطقه 2و1 قابل قبول..میشه امید وار به تهران و شهرهای بزرگ به احتمال بالا داشت!!!
    ادبیات عربی دینی زبان ریاضی فیزیک شیمی
    70 70 80 80 60 60 60
    70 75 90 90 40 80 80

55 50 55 60 80 70 80

امید وارم نا امید نشی ولی می تونی از پسش بر ای رشته یکم سختیم هست ولی نشد ..مهمتر تازه تو فوقه!!!! شیطونه میگه بخونم ... بخونم ...تلاش کنم ..تا برم یه جای اون ور اب!!! چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!( شما بگین چه غلطا)
    خوشحال شدم ..شما هم این جا نیا بشین بخوون!!! این جا تنها تاپیکی است که به نیمدن تو فروم تشویق میکنه!!!!! منم مثل شما کی میگه دانشگاه عشق و حالو وولگردیه همش؟؟؟؟
    داش زوکو سوزوکی
    مخلصم خفن

آقا من میانگینم 30 درصده و فقط می خوام سراسری و مهندسی هر قبرستونی رشته مکانیک اگرم بشه الکترونیک قبول شم !
    حالا شما اومدی نقشه منطقه جنگی برام کشیدی منطقه یک و دو می کنی !
    بنده خط مقدم هستم و درسمم خوب نیست ! خاک بر سر من که نرفتم این سه 4 سال اخرو چابهار درس بخونم شاید یه منطقه دیگه محسوب می شدیم حداقل می تونستیم سراسر قبول شیم

آقا ما نخواستیم فقط بگو با چه میانگینی می شه سراسری مکانیک (سیالات) یا الکترونیک قبولید !

زوکو جون بابا دمت گرم ..

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

4

داش زوکو سوزوکی
    مخلصم خفن

آقا من میانگینم 30 درصده و فقط می خوام سراسری و مهندسی هر قبرستونی رشته مکانیک اگرم بشه الکترونیک قبول شم !
    حالا شما اومدی نقشه منطقه جنگی برام کشیدی منطقه یک و دو می کنی !
    بنده خط مقدم هستم و درسمم خوب نیست ! خاک بر سر من که نرفتم این سه 4 سال اخرو چابهار درس بخونم شاید یه منطقه دیگه محسوب می شدیم حداقل می تونستیم سراسر قبول شیم

آقا ما نخواستیم فقط بگو با چه میانگینی می شه سراسری مکانیک (سیالات) یا الکترونیک قبولید !

زوکو جون بابا دمت گرم ..
    سلام دوست من
    سوزوکی خودتی!!!!
    بستگی داره..خیلی شهرها این رشته رو ارائه میدن...به ترتیب :دانشگاهای تهران...صنعتی اصفهان..شیراز..فردوسی مشهد...دانشگاه اصفهانو.... که میانگین هم دقیقشو گفتم نمی دونم!!!
    ولی به هرحال خیلی شهرها این رشته رو ارائه میدن واصلا نگران نباش تو یعنی نمیتونی با تلاش خوبت زیر 6000 شی؟؟؟ راستی کدوم شهری؟؟میدونی منطقه چند حساب میشی؟؟؟
    مکانیک سیالات رشته ای است که رشته مهندسی شیمی بسیار به اون نزدیکه و روش میتونی خوب سرمایه گذاری کنی!!
    الان وقت خوندنه ..بگو هدفم مکانیک ..الکترونیک ومهندسی شیمی وفقط بخوون!!! تلاش کن دوست من!!!
    برا ما هم دعا کن موفق شیم.خودت رو دست کم نگیر ...می دونم سخته برای شما کم این جا بیای ولی نیا ...هدفت رو منظم کنو باید بخوای ...ما ایرانی ها حقمون بیشتر از این حرف هاست.می تونی نتیجه بگیری
    حتی رشته مهندسی خودرو و سازه های ریلی علمو صنعت و...که ناشناخته اند می تونه شما رو امیدوار کنه !!! پس نگو نمیشه...خودت رو عادت بدخ به درس خوندن مداوم ..خوندن وتست زدن واین جا رو فراموش کنی یه مدت وغرق شی تو درس ها با انگیزه های خوبی که داری چرا نشه؟؟؟ کدوم درس میلنگی؟؟؟
    میانگین هم توسراسری والا تا7000 یا 8000 باید(تراز سراسری) باشه ولی رتبه 6000 در منطقه 2 برای سراسری میشه گفت بعیده در سطح کشور مکانیک قبول شه..برای 3 هم که اصلا وابدا
    تو میگی نمیخای ..من میگم بخواه!!! (یاد ملودی اخر ارباب حلقه ها افتادم!!!)
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •