تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 229 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

اونی که sata هست با کابل sata و اون یکی هم با کابل ide وصل کنید.
    متوجه نشدم
    اینا رو به هم وصل کنم ؟ یعنی کابل ساتا رو که متصل به هارد ساتا هست رو به کابل IDE که متصل به هارد IDE هست وصل کنم ؟؟
    Last edited by pooyahacker; 28-03-2008 at 19:20.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

با کابل شبکه چه جوری میشه این کار رو انجام داد ؟ یکم توضیح میدید ....
    اينجا:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=148353

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متوجه نشدم
    اینا رو به هم وصل کنم ؟ یعنی کابل ساتا رو که متصل به هارد ساتا هست رو به کابل IDE که متصل به هارد IDE هست وصل کنم ؟؟
    نگاه کن دوست من روی مادربورد شما هم محل اتصال کابل ide هست و هم sata شما هر هارد رو به کانکتور مربوط به خودش متصل کنید.حالا متوجه شدید؟!

یا علی./

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان برای یکی از دوستای من یه مشکلی پیش اومده
    والا رایترش دیگه نه میتونه سی دی رو بخونه نه اینکه در نرو اصلا اجازه رایت بهش نمیده در ضمن فکر نکنم زیاد هم رایت کرده باشه مارک رایترش هم ایسوس هستش من فکر کنم از اپتیکش باشه ولی گفتم بازم از اساتید هم راهنمایی بگیرم تا مطمعن بشم

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان برای یکی از دوستای من یه مشکلی پیش اومده
    والا رایترش دیگه نه میتونه سی دی رو بخونه نه اینکه در نرو اصلا اجازه رایت بهش نمیده در ضمن فکر نکنم زیاد هم رایت کرده باشه مارک رایترش هم ایسوس هستش من فکر کنم از اپتیکش باشه ولی گفتم بازم از اساتید هم راهنمایی بگیرم تا مطمعن بشم
    دوست من یعنی هیچ نوع سی دی رو دیگه نمیخونه ، با نرم افزار دیگه ای هم برای رایت امتحان کردید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بله چند نوع سی دی عوض کردیم نشد ولی برنامه رایت نه فقط با نرو امتحان کردیم بنظر شما از اپتیکش هستش؟

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

اينجا:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=148353

نگاه کن دوست من روی مادربورد شما هم محل اتصال کابل ide هست و هم sata شما هر هارد رو به کانکتور مربوط به خودش متصل کنید.حالا متوجه شدید؟!

یا علی./
    ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عرض سلام و خسته نباشيد رو خدمت اساتيد با تجربه م متخصص اين تاپيك دارم . راستش ميخواستم منو راهنمايي كنين . من سيستممو دقيقا اولين روزاي سال 1385 گرفتم الان ديگه سرعتش خيلي اومده پايين به طوري كه بازي ها و نرم افزار هاي جديد كه سيستم هاي قوي رو براي اجرا لازم دارن به زور اجرا ميكنه و يا اصلا اجرا نميكنه و هزار تا مشكل ديگه چه از نظر سرعت و چه از نظر گرافيك . من همين دو ماه پيش رفتم پرسيدم كه براي ارتقاع بايد چيكار كنم به من گفتن الان چيزي كه با مين برد شما سازگار باشه گير نمياد . مشخصات سيستم منم اينهاست :

در كل تا اونجا كه من ميدونم كارت گرافيك 128 و رم 512 . ميخواستم بدونم به غير از خريد سيستم جديد الان توي بازار رم و كارت گرافيك و از اين قبيل سازگار با سيستم من وجود نداره . ببخشدي من كمي مبتدي هستم اگه اطلاعاتي رو كم دادم يا اشتباه دادم بگين بهتون بدم .

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله چند نوع سی دی عوض کردیم نشد ولی برنامه رایت نه فقط با نرو امتحان کردیم بنظر شما از اپتیکش هستش؟
    به احتمال زیاد باید اپتیکش مشکلی داشته باشه.حالا شما با خود ویندوز بدون هیچ برنامه ای هم یک بار رایت کنید ببنید بازم همین نتیجه رو میده.

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عرض سلام و خسته نباشيد رو خدمت اساتيد با تجربه م متخصص اين تاپيك دارم . راستش ميخواستم منو راهنمايي كنين . من سيستممو دقيقا اولين روزاي سال 1385 گرفتم الان ديگه سرعتش خيلي اومده پايين به طوري كه بازي ها و نرم افزار هاي جديد كه سيستم هاي قوي رو براي اجرا لازم دارن به زور اجرا ميكنه و يا اصلا اجرا نميكنه و هزار تا مشكل ديگه چه از نظر سرعت و چه از نظر گرافيك . من همين دو ماه پيش رفتم پرسيدم كه براي ارتقاع بايد چيكار كنم به من گفتن الان چيزي كه با مين برد شما سازگار باشه گير نمياد . مشخصات سيستم منم اينهاست :
    در كل تا اونجا كه من ميدونم كارت گرافيك 128 و رم 512 . ميخواستم بدونم به غير از خريد سيستم جديد الان توي بازار رم و كارت گرافيك و از اين قبيل سازگار با سيستم من وجود نداره . ببخشدي من كمي مبتدي هستم اگه اطلاعاتي رو كم دادم يا اشتباه دادم بگين بهتون بدم .
    سلام دوست عزیز
    برای ارتقا سیستم شما به شدت توصیه میشه پردازنده خودتون رو عوض کنید ، میدونید دوست عزیز این شبه پردازنده های سلرون(کارشناسان حتی بهش پردازنده هم نمیگن)از کارایی و کیفیت بسیار پایینی برخورداره.چون این پردازنده از نوع قدیمی تر(سوکت478)میباشد و همینطور مادربورد شما در حال حاضر نسل این سوکت منقرض شده و شما نمی تونید ارتقا بدید ، که البته اگه پیدا هم کنید بهش نمیشه گفت ارتقا چون کارایی سیستم شما رو بالاتر نمی بره .
    در ضمن مادربورد شم رم از نوعDDR پشتیبانی میکنه که دیگه تو بازار پیدا نمیشه . در کل دوست عزیز بهتون پیشنهاد میدم فکر یه سیستم جدید باشید.

اگه سوالی داشتید در خدمتم.
    یا علی./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •