متوجه نشدم
اینا رو به هم وصل کنم ؟ یعنی کابل ساتا رو که متصل به هارد ساتا هست رو به کابل IDE که متصل به هارد IDE هست وصل کنم ؟؟
متوجه نشدم
اینا رو به هم وصل کنم ؟ یعنی کابل ساتا رو که متصل به هارد ساتا هست رو به کابل IDE که متصل به هارد IDE هست وصل کنم ؟؟
Last edited by pooyahacker; 28-03-2008 at 19:20.
اينجا:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=148353
◙
نگاه کن دوست من روی مادربورد شما هم محل اتصال کابل ide هست و هم sata شما هر هارد رو به کانکتور مربوط به خودش متصل کنید.حالا متوجه شدید؟!
یا علی./
سلام دوستان برای یکی از دوستای من یه مشکلی پیش اومده
والا رایترش دیگه نه میتونه سی دی رو بخونه نه اینکه در نرو اصلا اجازه رایت بهش نمیده در ضمن فکر نکنم زیاد هم رایت کرده باشه مارک رایترش هم ایسوس هستش من فکر کنم از اپتیکش باشه ولی گفتم بازم از اساتید هم راهنمایی بگیرم تا مطمعن بشم
دوست من یعنی هیچ نوع سی دی رو دیگه نمیخونه ، با نرم افزار دیگه ای هم برای رایت امتحان کردید؟
بله چند نوع سی دی عوض کردیم نشد ولی برنامه رایت نه فقط با نرو امتحان کردیم بنظر شما از اپتیکش هستش؟
ممنون از راهنماییتون![]()
عرض سلام و خسته نباشيد رو خدمت اساتيد با تجربه م متخصص اين تاپيك دارم . راستش ميخواستم منو راهنمايي كنين . من سيستممو دقيقا اولين روزاي سال 1385 گرفتم الان ديگه سرعتش خيلي اومده پايين به طوري كه بازي ها و نرم افزار هاي جديد كه سيستم هاي قوي رو براي اجرا لازم دارن به زور اجرا ميكنه و يا اصلا اجرا نميكنه و هزار تا مشكل ديگه چه از نظر سرعت و چه از نظر گرافيك . من همين دو ماه پيش رفتم پرسيدم كه براي ارتقاع بايد چيكار كنم به من گفتن الان چيزي كه با مين برد شما سازگار باشه گير نمياد . مشخصات سيستم منم اينهاست :
در كل تا اونجا كه من ميدونم كارت گرافيك 128 و رم 512 . ميخواستم بدونم به غير از خريد سيستم جديد الان توي بازار رم و كارت گرافيك و از اين قبيل سازگار با سيستم من وجود نداره . ببخشدي من كمي مبتدي هستم اگه اطلاعاتي رو كم دادم يا اشتباه دادم بگين بهتون بدم .
به احتمال زیاد باید اپتیکش مشکلی داشته باشه.حالا شما با خود ویندوز بدون هیچ برنامه ای هم یک بار رایت کنید ببنید بازم همین نتیجه رو میده.
سلام دوست عزیز
برای ارتقا سیستم شما به شدت توصیه میشه پردازنده خودتون رو عوض کنید ، میدونید دوست عزیز این شبه پردازنده های سلرون(کارشناسان حتی بهش پردازنده هم نمیگن)از کارایی و کیفیت بسیار پایینی برخورداره.چون این پردازنده از نوع قدیمی تر(سوکت478)میباشد و همینطور مادربورد شما در حال حاضر نسل این سوکت منقرض شده و شما نمی تونید ارتقا بدید ، که البته اگه پیدا هم کنید بهش نمیشه گفت ارتقا چون کارایی سیستم شما رو بالاتر نمی بره .
در ضمن مادربورد شم رم از نوعDDR پشتیبانی میکنه که دیگه تو بازار پیدا نمیشه . در کل دوست عزیز بهتون پیشنهاد میدم فکر یه سیستم جدید باشید.
اگه سوالی داشتید در خدمتم.
یا علی./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)